Přejít na výpis diskuzí
Otevřený svět a jednoduchá pravidla v NfS Most Wanted
28.8.2012 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
Games udělejte prosím něco s tím přehrávačem, je to tragédie. Jinač k NFS :) neustále ten stejnej kýč, jako každý rok. Minulý díl Run jsem neměl ani odvahu ochutnat, to platí i teď kdy cena klesla na nějaké tři stovky. Momentálně hraju Sleeping Dogs a tam jsou ty pouliční závody zábavnější než v posledních NFS hrách. Toť můj názor.
-
-
posledne NFS hry si nehral, a aj tak ti pride Sleeping Dogs lepsia v poulicnych zavodoch....tak ty uz si iny odbornik....porovnavas nieco, co si videl max. na videach....The Run bolo nahodou zabavne...predskriptovane a kratke, ale neskutocne zabavne :)
-
-
Podle mě to vypadá dobře a hlavně HRATELNĚ. Na realističnost blablabla seru, já se chci bavit, a jelikož vím, že Criterion mě zatím nikdy nezklamal, tak pochybuju (soudě dle dvou zhlédnutých videí) že to teď bude jinak.
-
Já nevím, ale mě se to moc nezdá. Žádnej Most Wanted žebříček v single playeru, žádnej tuning, žádný získávání aut a asi ani žádný odemykání městských lokací. Říkám si, proč se to vlastně jmenuje Most Wanted, když to s Most Wanted nemá nic společného. Stejně tak by se to mohlo Jmenovat třeba Busted, nebo i jinak.
-
-
Combusted ;)
-
-
Já chci konečně remake 3,4 dílu. Tyhle srance už nemůžou přece nikoho bavit!
-
No vyzkouším to. Ale stejně budu stále zoufat po Underground 3 *1*
-
toto nema s nfs nic spolecneho toto je tak trochu luul ta cesta,ty auta, ploty,zadra realna fyzika a nvm co vsechno to je smesne kaj sou casy underground 2? uz most wanted byla celkem sranec
-
-
Zajímavé, že používáš spojení "reálná fyzika" a "underground 2". Hrál jsi to vůbec?
-
-
Já bych to pozměnil na "zábavnou fyziku", tohle plavání a klouzání je o ničem, v Undergroundech se člověk alespoň s autem sžil.
-
-
-
Zase žádný tunning, a prý že se vracejí ke kořenům. Tohle ztrácí smysl hrát, radší si projedu znova starý MW.
-
-
Tak ke kořenům jaksi znamená asi NFS 2, Porsche Unleashed, Hot Pursuit atd. A tuning tam jaksi nebyl. Očividně si nepamatuješ kořeny ale až pozdější díly. *3*
-
-
No tak jsem myslel NFSU2, a vyvojáři jasně psali že se vrací k podobě starších dílu - MW a U2.
-
NFS 2 kořeny NFS? Dvojka byl otřesnej díl, ve všech aspektech horší, než jednička.
-
-
Klidně si mínuskujte, kdo to pamatuje, ten ví. Po legendární jedničce přijde totální SH*T kterej vypadá a hraje se o několik tříd hůř, než první díl. Vizuál k zblití, našláplou hardrockovou muziku z jedničky vystřídala shitoizní techno muzika. Need for Speed 2 nezachránilo ani tehdejší nástup 3DFX. Hrůza, jen si na to vzpomenout. Už tam bylo vidět, jak jsou schopní udělat dobrou hru a vzápětí uplně příšernou.
-
-
Přesně tak ... nástupce Test Drivu aka NFS nahradily prototypové supersporty a kroužení po okruzích s vzlétávajícími balony a podmořským akváriem . Tomu říkám pokrok zpět a wikipedie mi dává za pravdu .
*3* -
Ja si naopak pamatuju na hodiny a hodiny zabavy co sme to parivali tehdy jeste v herne po siti. NFS 2 a NFS 3 jsou me nejoblibenejsi dily.
-
Hudba mi přišla v obou dílech stejně hrozná, ale vizuál měla dvojka rozhodně hezčí a takový uhlazenější a tratě byli navíc mnohem propracovanější, otevřenější a reálnější...
-
-
Ehmm bavíme se tu vůbec o NFS2 ? : "...reviewer for Computer and Video Games didn't appreciate the combination of super realist cars being driven on fantasy tracks and thought that the crashes "look and feel wrong.."
-
-
-
Dal jsem příklady rozhodně starších dílů než NFSU(2)
-
-
Tys ale psal NFS 2, ne NFSU 2. Reaguju, na to, co píšeš :)
-
-
Smyslem příspěvku je to, že původní díly žádný tuning neobsahují. O kvalitě hry vůbec nebyla řeč. NFSU2 nemá s kořeny série NFS nic společného.
-
A prave proto pisu, ze NFS 2 nemuze nikdo povazovat za koreny NFS, kdyz to byl tak prisernej dil idiote :).
-
Kdyby napsal NFSU2, tak by jeho příspěvek nedával smysl magore
-
-
-
-
-
Co kdybych ti řekl, že kořeny Need for Speed nejsou v tuningu.
-
-
Criterion už neví co by, tak začal nenápadně adaptovat do NfS prvky z Burnoutu (billboardy, nalézání aut)
-
-
mne sa zas nepaci to, ze na mapke najdes zavod (v burnoute to boli tusim krizovatky)....zastavis....a potom zacnes palit gumy, aby sa odstartoval zavod....
-
-
Spíš to zatáčí jak motorovej člun, než auto. Grid 2! Nic jinýho vědět nepotřebujem :)
-
-
Série GRID míří někam úplně jinam, než odnož série NFS od Criterionu. Zmínku o GRID2 může vytáhnout v diskuzi pod novinkou o NFS: Most Wanted jen totální pomatenec. Ti kteří se v tématu dokáží alespoň trochu orientovat vědí, že soupeřem GRID je v podání EA série Shift *3*
-
-
Oboje jsou akční auta, takže klídek...
-
-
Aha - takže až si někdo bude stěžovat, že je v GRID2 málo honiček s policajty, tak ti to bude připadat jako relevantní stížnost? *8*
-
-
Nebude si stěžovat. Naopak mi poděkuje, že si vybral dobrou hru a ne NFS :)
-
-
-
-
-
Ta hra mně prostě už ničím nezaujme je to úplně to samé dokola asi už po 50x !