-
Myslite ze je overwatch kopirajt team fortres2?
-
Tak už ho taky mám, tak kdyby někdo chtěl zahrát tak tady je můj battletag > Kruger#2279
( jinak Blizzard je celkem štědrá firma, když dává Trial WOW, balík karet do Heartstone (možná pak zkusím?) nakonec Jaina skin do HOTS) Xzone není o nic méně štědřejší kdy m tam hodilo nějaké závody Gunmetal zdarma snad sem o nich ani neslyšel lol.
Jak už jsem psal o nic menší obět než, rush k capture pontu a potom tlačení paylodu odemně nikdo nemůže čekat *3* -
pwnd
-
9 ! na zasmání dobrý
OW je maximálně na 7, spíš míň. Njn, s přáteli třeba i 10.
OW je celkem easy mode, zzzzz *6* imho , masovka, casual, kidz, etc.
Je plno PVP her, který jsou daleko výživnější a hlubší *7*, ikdyž třeba kulhaj na jednu nohu, nj.
Ale s přáteli budiž -
Srr, ale u novýho Dooma nikdo nečekal, že bude skvělej MP. Všichni si moc dobře pamatujeme, jak to dopadlo s D3. U ID bude hlavní MP hrou už zřejmě jenom Quake. Samozřejmě je to škoda, ale má to i svoji logiku. Hlavně spíš doufám, že Quaka nesprzní ve smyslu bonusových schopností pro jednotlivý postavy atd... Ono ale taky co čekat, když John Carmack, což byl hlavní "aktivista" v prosazování Quaka 3 jako čistokrevné MP hry, je už delší dobu v Oculusu.
-
Mne rankedy vubec nezajimaji, hraju jen pro zabavu. Podobne jako se prihlasit do turnaje v male kopane, nebo si jit zacutat do telocvicny. Na turnaji se zluty davaj, pri cutani max nekoho poslu nekam.
To by bylo na samostatnou debatu: soutezivost ve video-hrach a jeji vliv na chovani hracu, jelikoz je to celkem veda :) Napr zde: More carrot, less stick: Jeffrey Lin on tweaking League of Legends player behavior - http://www.gamasutra.com/view/news/239318/More_carrot_less_stick_Jeffrey_Lin_on_tweaking_League_of_Legends_player_behavior.php
Riot to bere vazne a o svy poznatky se deli. Blizz to asi taky bere vazne, ale nic na toto tema jsem od nich nevidel: Riot turns to fight toxicity in the workplace -- starting with Riot - http://www.gamasutra.com/view/news/274654/Riot_turns_to_fight_toxicity_in_the_workplace__starting_with_Riot.php -
Radši zkus ten UT tam nic takového není *3*
-
Co to mektáš o aimbotu? Zase üplně mimo, tak jako vždycky
-
taky bych to nejspis zkusil, kdyby to nebylo tak detsky stylizovany
-
Aimbot ? Lol a co třeba zkusit UT pokud tohle nezabaví tak už asi nic *3*
-
Jak vidím tu pohádkovou grafiku tak si dám radši klasicky quake nebo csko
-
Já ti nevím, zjednodušují to víc a víc, takže už jen čekám až tam bude šipka směrem k enemy. A pochybuju, že mají v plánu dělat něco jen pro pár stovek hráčů, to jim asi moc nevydělá.
-
Jo tak vážně to asi budou brát hodně když za leavování ti hrozí dočasné zablokování přístupu do Competitive modu nebo hůř třeba si už tuhle sezonu ani neškrtneš - za to v Quickplay stačí odeehrát 20 her s podobnými exoty a jedese vesele dál.
-
Quake se nikdy nebude masivně hrát, protože je těžce casual unfriendly (navíc PC only), ledaže by z toho udělali Overwatch / CoD ve světě Quaka, pak už by to ale nebyl Quake.
-
Jedna z nejhorsich aj recenzi...odflaknuta a plna blbosti....jako mohl by to hrat alespon par hodin a udelat poradnou recenzi...to ze j na dovoleny je sumak.
-
Pokud Quake nepřijde s něčím zázračným, tak pochybuju, že se to bude nějak masivně hrát. Přece jen je tu Quake Live a tamní servery jsou poloprázdné v dopoledních hodinách dokonce úplně prázdné, pokud nemá člověk chuť hrát s pingem 150+ v austrálii nebo USA.
-
Ja tomu nerozumím, tobě někdo drží pistol u hlavy a nutí tě nakoupit loot boxy za realný prachy? Ty mikrotransakce jsou většině lidi v mém okolí naprosto u zádele, prostě si to nekupuj a neřeš, to je pro magory co to šíleně prožívaj a chtěj se za každou cenu odlišovat. S tou cenou bych i souhlasil, i když mám edici za 40e, což už není tak hrozné. A konzolisti to maj jasný, tam se levná hra AAA hra neukáže. A krabičky? On si ještě někdo kupuje krabičky?
-
Ainters gonna aint, Haters gonna hate *14* *5*
-
Cheateři tam jsou jen se je daří banovat co je horší že zručily např funkci "Avoid a player", takže tě můžou otravovat nějací blbeččci.