Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • peaNutz
    Overtime je prvek co byl už v TF2 a nedivil bych se kdyby byl eště starší. Nic s čím by přišel Overwatch.
  • peaNutz
    Nemůžeš počítat jednotlivý části jedné mapy jako několik map. Ale i tak ten počet vyjde skoro stejně protože si některý vynechal *1* (Gibraltar, Kings Row,Hollywod, Rout 66, Rusko)
  • peaNutz
    Team Fortress 2 jsem rok po vydání kupoval na Xzone za 399,- . Herní módy byli tři. A co je hlavní ta hra zavedla mikrotranskace až po tom co přešla na F2P model. Hra která stojí kolik stojí a která nejde na konzole nebo krabicově koupit jinak nez v Origins edici by neměla mít mikrotransakce od prvního dne. A to že jsou kosmetické na tom nic nemění. Srovnávat počet hrdinů v TF2 a OW je nesmysl protožře jak fanoušci OW rádi říkají jsou to úplně jiné hry (což je víceméně pravda). Asi to reflektuje situaci na tomhle trhu kdy lidem vůbec nevadí si koupit kostru s tím že se to potom po vydání dodělá. Hodnotit se má co v té hře teď je ne co tam tvůrci během následujících pěti let přidají.
  • peaNutz
    Mě se zase líbí jak OW fanboyové staví svoji oblibu Overwatche hlavně na opozici k TF2. Jinak s 8/10 možná 7.5/10 bych souhlasil. Problém je ale v tom že ta hra zatím není zdaleka dokonalá a má svoje mouchy a ze záhadnýho důvodu se o nich v recenzích většinou nikdo nezmíní.
  • Doom multiplayer ma nikdy nezaujal, len quake a ut.
  • to je pravda, preto ma overwatch vobec nenadchol.
  • Ze začátku jsem na to taky dost brblal...přišlo mi to jen jako UT nebo TF, ale nakonec jsem koupil a nelituji :) Hra je fajn, komunita zatím taky super....Mám jen strach, co se s ní stane, až do hry přibude ranked system. Byl bych nerad, kdyby to dopadlo jako s LOLkem nebo CSkem, které jsem přestal hrát právě kvůli komunitě (jen samé nadávky, urážky, uječené děti, hromada trolů apod.)
  • Zaklinac 3 je vysmech knizkam a vubec me ohromne zklamal a to sem jednicku miloval.
  • Haha libi se mi jak deti nadavaj pac to neni f2p:)..overwatch je top. A pocty hracu hovori jasne.

A pro toho tatara co tvrdi ze tf2 ma miliony hracu: dnesni maximum 60 000....

Mikrotransakce se tykaji jenom kosmetiky tak nechapu jak na to muze nekdo pyskovat.

Ta hra ma svoje chyby za me atm 8/10 ale keste nikdY jsem se nebavil vic u fps.
  • Veskoslav
    TF2 v době uvedení stál 40 euro, 60 euro v Orange box.....TF2 při spuštění měl 10 map a pouze dva herní módy. Lidé často a strašně rádi zapomínají, že TF2 se až po dlouhých 4 letech stala F2P záležitostí. Navíc systém hrdinů v Overwatch nemůže být jako např. v HoTS, protože hrdiny můžeš během hraní neustále měnit a mít hodně omezený výběr je debilita. TF2 nabízí pouze 9 hrdinů, Overwatch 21 a mají přibývat další. 40 euro na to, abych měl všechno přístupné je 100krát lepší než si to dokupovat po jednom hrdinovy za těžce vydělané prachy.
  • Alebo hra TF2 zadarmo, kde je toho viac po vsetkych stránkách a aj po vela rokoch to údajů miliony hracov. Uvidíme kolko hracov bude hrát toto za desat rokov.
  • Správně.Ale nejlepší je kvalitní hra,která tě baví stovky hodin a dříve než by omrzela se rozšíří o nové zábavné prvky.
  • GT a Blivajjz, cudujem sa že není desítka.
  • Hlavne Overwatch a Doom nebo Quake jsou podle me dve rozdilne hry. To ze je to FPS nebznamena, ze jsou to stejne hry a jedna je lepsi nez druha. Kazda ma sve obecenstvo.
  • Jo, ale lepší je model hutnej obsah na začátku a přidávání dalšího.
  • Veskoslav
    Horší je ta švýcarská selka, když si ji nepohlídáš a pozabíjíš zbytek týmu za cenu ztráty vlastního týmu *1*
  • https://www.youtube.com/watch?v=OU7ztXgS95s
  • To už jsem slyšle tolikrát. Naposledy u Dooma....a jak to dopadlo. Než jedna z tebou jmenovanýc her vyjde tak OW bude uř pevně zakořeněný.
  • Popravde, pride Quake, Unreal tournament a na Overwatch si uz nikto nespomenie.
  • Naprosto upřímě mě tahle hra prodala svým grafickým stylem a hrdiny. Už dlouho jsem neviděl takhle dobře nadesignované hrdiny co se každý hraje jinak a přitom tak zábavně. A to ani nemluvím o jejich příbězích.

Ano ta hra má spoustu mínusů. Málo modů a prakticky žádný originální. Zatracené mikrotransakce které doplňuje podivný systém progresu.

Ale je to zábava. A to je pro mě u hry nejdůležitější.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit