-
Hlavně Overtime.... je opravdu často rozhodující faktor, několikrát se mi už stalo, že jsme za boha nemohli prorazit a až pak jen díky Overtimu jsme vyhráli, výborný prvek :)
-
Nehodnoť hru, kterou si nehrál, trapáku. W3 je masterpiece, ne které se nechytá ani japonská tvorba.
-
1100kc je hodne? nekdo ma hold skrbliky rodice asi :D
-
Pláčeš na špatném hrobě hnisáčku. Hry jsou o zábavě a ne o přesahu nebo duši. Přesah je jen bonus...
-
Hodnotis 3/10 po tom co jsi to hral nebo po tom co si shlednul 4 trailery a neprecetl recenzi?
-
Hraju převážně FPS hry a z tohodle je mi proste špatně od pohledu. I ten koncept je uplne divnej.
Nejhorší je že cena za vydaní tyhle hry bude velá ..přijde velká lavina sra**k který se budou chtít napást na těch 10 milionech *****. Po filmech i ve hrach nas zaplaví animovanej infantilní mor.
hodnotim 3/10 a Blizard je u mě mrtvá firma -
D3 je jedna z nejlepších her vůbec. ROzhodně trunfla D1/D2 a osobně ji považuju za herní skvost.
Ale overwatch mi moc nesedlo... -
Nekdy je model postupneho pridavani lepsi, nez když se vrhnes do hry a mas tam vse, pak uz te nemá co překvapit a hlavne na zacatku muzes byt o to vic zmateny.
-
Zaklinac 3 se me libi o tom zadna, overwatch jsem hral jen v bete a mozna to i casem koupim. Kazdopadne nevidim problém v mikrotransakcich, vse je ciste o tom, zda chces nebo nechces dat prachy za kosmeticke prvky, zadny prvek ve hre neovlivnuje hratelnost ve prospěch hracu, kteří si něco koupi navíc.
V HotS jsem si ještě nic nekoupil a ani jsem nemel potrebu, radu hrdinu mam koupenou za goldy a mam značnou rezervu v goldech, kdybych nahodou nekoho ještě chtěl. Podobne je to i v Overwatch, chces si nekoho vymazlit, tak proste hranim se k tomu tez dostanes a bez placeni. -
Nevšiml jsem si, jetsli je to v recenzi zmíněný, ale dobrý jsou i ty týdení módy (Weekly brawl). Podobný systém zavedl Blizzard i do co-op v SC2. Docela dobrý oživení, pokud už vás třeba trochu nudí klasický režim.
-
U mě velká spokojenost. Hraju občasně bez party a nestěžuju si. Už sem se konečně dokopal vyzkoušet si v klidu všechny hrdiny, tak snad sem i trochu platnej v týmu. Baví mě to vždycky, když k tomu sednu. Na to moje občasný hraní tohle vydrží hoooodně dlouho. Dobrá koupě.
-
Torbjornovu turretu na konzolích už museli 2x nerfnout, je tam jiný balance než na PC...
-
To je jasný že se těšíš na nový obsah jako dlouho ne - to je tím že je ho tam málo.
-
Za mě 7/10. 1) po nějakých 4 hodinách máte vyzkoušeno vše, co hra nabízí, 2) 12 map je ukrutně málo, když ve hře není žádná kampaň, 3) pokud nehrajete s týmem, tak se velmi snadno může stát, že se dostanete do zápasu s mizernými spoluhráči proti dobře sestavenému, rozjetému týmu. Pak ta hra stojí za pikaču.
IMO je škoda, že z původního konceptu (MMO Titan) nakonec sešlo. -
To máš takhle ve všech hrách, kde se musí i trochu myslet a taktizovat. Je to tak ve WoT, AW, MWO. Pak je také na místě popřemýšlet, zda není na vině matchmaker. Často bohužel ano. Jenže takhle tě matchmaker párkrát vypeče a pokud není trochu inteligentní, začně tě brát také jako "spatného hráče". On nepozná že tě stupidita týmu v předešlých hrách dohnala do situací ze kterých nebylo cesty ven. Tímhle začne ten pravý kolotoč a vymanit se z něj je možné jen v grupě.
-
A já Overwatch *1*
-
Ja Diablo 2...
-
Jo, ale to že tobě nesedly je spíš osobní preference, takový Heartstone taky někomu nesedne, ale těžko popřit že to je kvalitní titul
-
DIII je v pohode, akorat jim holt nevysel na startu ten model s pripojenim... a aukce... no ne vzdy je vse dobre hned od zacatku. Nicmene problem s pripojenim zmizel behem par dnu a aukce do roka! Takze si Blizz uvedomil chybu, informoval o tom hrace a odstranil ji... co vic si prat RoS je paradni datadisk jako vzdy kazdy datac od nich... Ja osobne jsem odkojeny na tech hrach co ty... ale s novou vlnou her nemam sebemensi problem...
-
Složitý? Zkus DOTU 2 *1*