-
Ikdyž nemám tohle přetahování rád tak si myslím že TF2 je více o skillu a OW mnohem víc vyžaduje kvalitní spolupráci týmu a komunikaci. Kromě asi tří hrdinů je ten gameplay samotný v OW dost jednoduchý.
-
Obsah bude zdarma ne hra - ty se nauř číst mezi řádky ty woe *7*
-
Tak srovnávat CSko který mělo roky aby si komunita vypilovala schopnosti a ovewatch kterej má velmi osobytou hratelnost díky obrovskýmu množství charakterů a jejich schopností je trochu nepřiměřený, počkej až ovewatch poběží tak dlouho jak csko a můžeš srovnávat pocity.
-
A nebo proto, že Battlefront prostě nudí, nemá prakticky hráče a majítelé SP mají neskutečnou výhodu proti ostatním:) A ano, občas ho hraji a rád a osobně ho vidím na pěknou 6/10 jako hru. Ale oproti Overwatch mu prostě něco chybí. Ať už komunita hráčů nebo právě ta hratelnost. Overwatch i měsíc po vydání nemá problém najít do 5 sekund zápas. Battlefront už měsíc po vydání měl více jak minutu hledání a teď, když si občas zahraji i 3 minuty. Takže tady vidím zásadní rozdíly. Overwatch baví, Battlefront ne a navíc rozkouskoval komunitu skrze DLC.
-
Pamatujete na všechny ty výtky, že SW Battlefront má málo módů, žádnou kampaň a dlouho nevydrží? My ne. Overwatch 9/10
-
Vyšlo a nedá.
-
Už to vyšlo na konzole nebo jen PC? De to vůbec hrát zkrz platformy?
-
nechci aby to vypadalo jako hate nebo trolling ale posledni dobra hra co jsem od nich hrál bylo wowko nekdy v dobe wotlk; další hry mi vyložene nesedli
-
To je nepopiratelná pravda!
-
Na co Blizz šahne to se promění ve zlato, fakt jsem od nich nehrál špatnou hru, jsou to borci
-
Jako že tam je hodně hrdinů? 21 mi málo nepřijde. Se skillama je taky naprosto vše v pořádku a grafika je pěkná :)
-
S tím souhlasím :D hraješ jak nejlíp umíš ale rozložení týmu prostě jaksi nefunguje :D 2x sniper např. atd. neříkám že sem nějakej master, ale občas is klepu na čelo s čim mě to zamíchá a ono tě to pomalu přestane pak bavit.
-
Právě v Japonsku máš tří hlavní. Čelní útok, útok přes propast a útok přes horní plošinu nebo spodem , což se dá počítat jako jedna cesta:)
-
beru v potaz boční uličky... a ty jsou i na druhém bodě stále jen dvě
-
Nesouhlasím. Taková mapa z Japonska, kdy dobýváš pozici, tak druhou pozici lze zaútočit 4 různými cestami například:)
-
Doporučuju všem komu to nevoní počkat na nějaký "free trial" a zkusit na vlastní kůži, protože nedat téhle super hře šanci je škoda.
-
3 módy+kombinace módu. Máš zabírání bodů, dobývání, dobývání+konvoj a konvoj. Mapy máš: Afrika jedna mapa. Nepál tři mapy, Řecko tři mapy, Egypt 1 mapa, Japonsko 1 mapa. Čína 3 mapy jo a Mexiko. A i kdyby jsi počítal mapy v dané zemi/kontitentu jako jednu, tak stále ti to číslo nevychází a máš to 6 map:)
P.S: Mohli by mi mínusboys napsat aspoň protiargument, proč nesouhlasí? Dík. -
Tieto štatistiky máš v profile. A v hre, ktorá nie je klasická FPS, a kde je dôležitý aj celková hodnota blokovaného poškodenia, dĺžka času stráveného posúvaním nákladu atď, by to ani nemalo zmysel ukazovať v nejakej tabuľke priamo v hre.
-
9 ted urcite ne... 4 mapy 2 mody