Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    U Adama bych tomu i věřil, ještě by tomu určitě napálil desítku a to by tak hrálo :D
  • Kozy
    9? A není to málo, Antone Pavloviči?
  • Jack1947
    Overwatch je větší lepší, ale hodně věcí mají společného... navíc jedna hra tedaPaladins, je stále v CBT statusu, kdežto Overwatch by měl bejt už dokončenej jen mu schází nějaký ten nový obsah...
  • Dostal jsem klíč do bety Paladins od Hi-Rez, tak jsem to vyzkoušel, aniž bych věděl o co vůbec jde a celkem mě to chytlo. Dle gameplay videí mi to přijde celkem podobný Overwatchi, který jsem ale neměl možnost vyzkoušet. Hrál tu někdo oboje,aby to mohl porovnat ?
  • Jo pecka. Jinak chlapi teďkom je na steamu na dlouhý čas zdarma k vyzkoušení Payday 2. Vřele doporučuju.
  • Vogon
    Roadhog = BEST WAIFU
  • Moc se mi líbí, že Blizzard udělal ten onen krok a velmi pečlivě skrývá staty typu K/D, který slouží ve většině případů pouze pro poměřování e-penisů a vedou k frustraci. Málo která společnost/střílečka si něco takovýho může dovolit. Thumbs up za to.
  • peaNutz
    Ono by to šlo ještě víc?
  • Inquisitor
    Jak je sakra možný, že to nerecenzoval Adam? Že by to bylo až moc pozitivní? :D
  • Jack1947
    Hlavně jak bude ranked konečně vyvážená hra a zábava posléze obsah bude celý zdarma taky a tak to má být, mimoto ta grafika bude stárnout 5000x pomaleji protože není realistická ta by se přejedla hned *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit