-
možná škoda, že v recenzi nebyly zmíněné mapy.. jejich charakteristika a stylizace... konstatuji fakt, že jsou dost přímočaré a počet vedlejších cest končí maximálně na číslu 2, ale ono je to asi dobře, lidi to více usměrňuje a minimalizuje honění "killů" v uličkách mimo objective
-
To je pravda jak sv i n_ě! *12*
-
Blizzard umí *14*
-
U Overwatche sem objevil jeden zásadní problém. U jiných her, řekněme CSko (public server), když náš team prohraje, tak se (občas/relativně často) dostaví pocit "wow, jejich team je dobrej (nebo aspoň jeden u nich)". U Overwatche, ale převládá pouze jedna myšlenka, a to: "proč je MŮJ team plnej takovejch retardů ??@!#&%!? "
Škoda, že nemám kamarády abych nemusel hrát sám *1* -
https://postimg.org/image/s6fuefou9/
Pro představu, kolik toho mám otevřeného. Level 60, neotevřených mám 9 beden:) Mám 4 legendární sety za 1000, 5 setů po 250 a 12 setů po 75, k tomu 1250 peněz. Zbytek jsou spreje a hlášky. Takže myslím, že je zbytečné utrácet peníze za nákup dalších beden. Za jednu hru dostáváte v průměru 1500-4500 bodů, dle délky a úspěšnosti. Od levelu 23 se jeden level, tedy jedna krabice, počítá jako 23 000 XP:) Okolo 4000 bodů je většinou u her s délkou okolo 10-11 minut a tím, že jste nejlepší minimálně ve dvou oblastech dané hry:) -
Nejsi sám:) A je zbytečné se do toho nutit:) Jinak se šušká, že bude i nějaká verze trialu, co mělo například Diablo III, kdy bude možné si hru osahat.
-
Neboj Maxíčku, to nejde ukrást, takže tě to trápit nemusí:) Mimoto nováčka spíše odradí TF 2, kde lidé mají tisíce hodin a stovky předmětů, co zásadně mění hratelnost:) Tady to je o skillu a navíc ranked systém bude udělaný tak, že budeš hrát s +- stejně schopnými hráči, který bude vycházet ze tvých statistik atd. nikoliv z odehraného času.
-
ten počet hrdinu a ruznych skillu musí nutne každeho nováčka odradit. grafika taky hruza, jak stylizaci tak kvalitou
-
Jaký je recept na skvělou hru? Blizzard
-
Když já si nemůžu pomoct... ale mně je ta hra už od pohledu hrozně protivná...
-
Není za co:) Já jsem si to taky myslel, ale kamarád už je 159 a má "pouze" stříbrné pozadí:)
-
Jo díky.
-
Funguje to podobně jako u Diabla, ale až na vyšších rancích, myslím, že právě 1500 rank má bronzové a 5 hvězd, takže se omlouvám za mýlku, maximální level, co se zatím "zjistil" je 1890 ale ten je ještě bez "portrétu".
-
No ono se to vynuluje a jedeš znova, ale mění se ti bronzová barva na stříbrnou, pak zlatou atd:) Není to prostě jako v Diablu, kdy teď lítám s paragonem 800 v aktuální sezóně. Prostě jakmile máš 100, vynuluje se počítání a jeden zase od 1. levelu. S tím rozdílem, že klasický první level máš na další 1500 bodů, tady už zůstává 22500 bodů.
-
Za každou stovku tuším přibude hvězdička.
-
Proč vidím lidi po cca lvlu 100 hrát od lvlu 0?
-
Jinak co se týče levelu, tak defacto zatím je maximální level postavy 1890:) Což znamená zdarma lze získat 1890 beden z předměty:) Takže celkově 7560 předmětů, kdy tak 30% ale budete mít vícekrát s tím, jak budete otevírat další a další bedny.
A "šušká" se, že nový hrdina by měl být verze odstřelovač, ale jako podpora:)
Edit: Bylo změnený rank a počet předmětů. Moje chyba. -
Já bych tam klidně poslal i tu desinu *1*
-
Celý obsah nebude zdarma nikdy, vždy si musíš koupit aspoň základní hru. Mají být akorát noví hrdinové a mapy zdarma. Jacku, nauč se to rozlišovat:)