-
Hraju od vydání, nehraju to s žádným kámošem ani partičkou a je to parádní... takže jsi to pravděpodobně vůbec nehrál *1* *5*
-
Mě ta hra přijde podobná jako heroes of the storm, mělo to být zdarma, člověk si to projede ty hrdiny, zkusí pár map a pak mě to omrzelo,složitý učit se tolik postav a většina mi ani nesedla, hlavně když každé tlačítko reprezentuje jinej typ ability to ovládání není moc dobře navržený, možná pro team 6 dobrých kámošů, ale pro sólaře to není moc dobrý.
-
přesah u Zaklínače? V těch odhalených kozách či vulgaritách?
-
Obsah je obsažen ve hře. Proto se mu tak říká.
-
Pastelkove CSko bez singlu a 3 modmi a mikrotransakciami za plnu palku...Blizzard ide cisto tvrdo po zisku a robi nie hry ale gambling ako by poved al Vavra. A to mi pride na skoro maximalne hodnotenie velmi malo...moze to byt zabava...ale tie hry nemaju dusu...vidno ze to.je len silena snaha trafit sa do trendov a coolovosti co prave leti. Hra ako Heavy Rain alebo Zaklinac 3 co ma i presah by mala.mat potom.15/10
-
Ranked play jako odměny nabídne zlaté zbraně... jen tak mimochodem jo a až bude hehe.
-
A mínusgirls ne?
-
Vzhledem k tomu, že OW není založen na aimu tolik jako klasický FPS, mi to zas tak logický nepřijde. Na gamepadu by to bylo celkem hratelný, i když... Blizzard asi nechtěl vyvolat rage u konzolistů...
-
Přesně, podobně jako v quake 3 arena třeba.
-
Srovnávat obtížnost podle toho jestli je těžší trefit se s tím a tím je pěkná blbost. Samotnej aim je v každý hře jenom na hráči pokud neni nějak asistovanej (viz konzole).
-
Je to celkem logický, že zrovna Overwatch skrz platformy hrát nejde.
-
Poslední dobrá hra od Blizzardu, co jsem hrál já, byli Lost Vikings *2*
-
Vážně? V čem je třeba Demoman lehčí než Junkrat? Tracer oproti Scoutovi vyžaduje více přemýšlení a správného načasování ale trefit se do nepřítele je mnohem těžší se Scoutem. Trefit se s Huntsmanem je těžší než s Hanzem atd. atd. To co říkám je že u OW mi příde že de víc o přemýšlení než o samotnou "trefu" která je jednoznačně v TF2 těžší. A s předměty je spíš problém že jich je ve hře tolik že je náročný se v nich orientovat a člověk přesně neví když proti němu někdo běží co má vlastně za schopnosti což je největší přednost OW a je dobře že se vydali cestou dalších hrdinů a ne zbraní. Ale že by zbraně zvýhodňovali hráče není pravda, klasika + zbraně z prvních updatů mají pořád nejlepší využití ve většině situací. Navíc ty zbraně mají dost postihů na to aby žádná z nových nebyla OP.
-
Už dlouho jsem se netěšil na nějaký případný nový obsah tak jako nyní u Overwatch.
On totiž Blizzard,kromě "receptu na skvělou hru" zná i recept na silnou herní značku!
A tou je a vždy bude postupné naplňování potenciálu! a ten je tady obrovský.
A i kdyby zpočátku šlo jen o pár map a nového hrdinu tak si troufám tvrdit že v porovnaní s konkurencí (ano,koukám na tebe Lando Calrissiane z Bespin DLC) se bude jednat o osvěžení hratelnosti na déle než jen pár hodin či dnů :) -
Možná proto, že CSko je úplně jiná hra než OW. V CS jde čistě o aim a reflexy, twitch style. OW je o abilitkách postav jako u moba her...
-
Adam to recenzuje do Levelu.
-
já myslím že porovnávat můžu i teď, ale moje myšlenka byla v tom, že u jinejch her mam pocit "prohrál jsem, protože oni byli lepší" ale tady je to "prohrál jsem, protože jsme pitomci". Což mi moc nevyhovuje... Vše samozřejmě IMHO :)
-
Když vyšlo Diablo 3, byl to největší herní fail desetiletí. Od té doby to jde s firmou od desíti k pěti. Hry typu Overwatch,Heroes of The Storm míří na mladou generaci nerdů. Ta starší odkojená Diablem 2, Starcraftem 1 a WoW Woltk se už našla v úplně jiných vodách.
-
Tak to bych netvrdil, že je jednoduchý:) Minimálně polovina hrdinů požaduje umění postavu ovládat, správně časovat útoky, obranu atd. A zejména užití ultimátních schopností ukáže, jak je ten hráč casual. U TF2 je v současné době největší problém v tom, že do hry udělali předměty, které zásadně ovlivňují hratelnost a narušili rovnováhu. Taky jeden z důvodů, proč jsem všechny prodejní předměty z TF2 prodal a hru nehraji, protože lidí, co mají 500+, mají neskutečnou výhodu. TF2 je taktéž jednoduchá, řekněme že o skillu, tak je soldier a sniper. Zbytek je jednoduchý a přímočarý:) Takže bych zase moc neříkal něco o skillu u TF2 a to, že je Overwatch lehké. Oboje má své pro a proti a oboje vyžaduje skill od hráčů.