-
jasne od 10 k 5 :D si zabil ty starsi odkojeny co s toho jsi hral a co Starcraft 2 to je taky pro mlade nerdy a vubec vypotit tu neco o tom ze delaj hry pro mlade nerdy je dost velky blabol ze :) staci jse podivat na pocty lidi hrajici jejich hry dost pochybuju ze to jsou jen mladi nerdi a to uz nemluvim o tom ze blizzard jasne miri na profi hrani :)
-
Můj názor je přesně tohle můžeš si to pustit a představovat si že všechno včetně hodnocení sem ti sem vypsal (možná bych ještě přidal že není normální že se prodává krabicově jen Origins edice). Pro mě je to ztráta času a pro tebe je video stravitelnější a zábavnější forma, není za co.
-
správně, pochopil jsi to blbě
-
Vždyť já ji ani nemám koupenou, jen jsem hrál betu *1* Čekal jsem, že to tu na mě vyvalíš ale nemáš ani vlastní názor a posíláš mi tu recenzi někoho jinýho.
-
S člověkem co tu hru považuje za bezchybnou je diskuse dopředu bezvýznamná. Pro základní představu si pusť aspoň tohle. https://www.youtube.com/watch?v=p9aMpjYFaTk
-
Basilis: Rád se s tebou vsadím že Overwatchi za rok neklesne cena o víc než 50%. Jinak souhlasím s tím že je dobře že je hra pay to play a s tím že TF2 free to play zdevastovalo. To nic nemění na tom že day one mikrotransakce mi nepřídou ok a to že konzolová verze a krabicová verze na pc je předražená. Cena za kterou stojí digitální standard edice by mi přišla akorát. Ale to je podivná praxe Blizzardu posledních let Overwatch nejde koupit jinak než Origins edici s pár skinama o který nemusí každej stát, datadisky do Wowka se zdražili o cenu boostu kterej opět ne každej chce ale bez něj hra bohužel koupit nejde atd.
-
grekt
-
To je luxusni nesmysl stacil by 1 skiled genji a dal by si 6 konzolistu jak prd
-
Ty ses dobrej lolek. On ti pise ze tf2 stalo 40e pri vydani a ty argumentujes ze po roce si to koupil ve sleve :)To ze tam jsou mikrotransakce a co ti na tom vadi ?Nikde nic nevyskakuje nepotrebujes to ke hrani jako v HotS LoL .Mas dost penez ale malo casu?Tak si koupis box ostatni si to otevrou tak jako tak i bez placeni.
Zaplat panbuh ze to stoji 40e bejt to f2p tak tam je miliarda retardu a cheateru jako kdyz do tf2 dali f2p -
*15*
-
No tys o tom mluvil jakoby to byla nejžhavější novinka pod sluncem a bylo to nejzajímavější co v Overwatchi je. Kdybys napsal ....hlavně ten pohled z první osoby, úplně mění pocit jaký z té hry mám, výborný prvek.. tak bych se divil stejně.
-
Za mě teda ne. D3 má oproti D2 slabou itemizaci a stupidní stat systém.
-
Q3A ho měl. *5*
-
Popravdě, Quake a UT můžou v klidu koexistovat vedle OW a to je dobře. Jsou to hry pro jiný publikum. Nikdo tam není zvědavej na brečící casualy přicházející z CoD, BF, OW a pak následné zjednodušování...
-
eh? a co jako? TF2 má FPS pohled, nic s čím by už dávno předtím nikdo nepřišel? ...už vidíš jak je tvůj komentář hloupý?
-
"Competitive" by mohlo odlehcit "quick play" v tom smyslu, ze ti co to chtej brat vazne, budou v "competitive" a ti co hraj pro zabavu .. jak rikal ten pan v vyvojarskym komentari, neni duvod byt vytocenej kdyz jde o zabavu. Soutezivost budi takovy rekneme emoce, hledani vinika, ci ponizovani/vyvysovani se. Kdo hraje "quick play" s nahodnyma lima na netu jako finale mistrovstvi sveta ma zadelano na frustraci.
-
Tak hratelný by to bylo asi u každý hry, jenom to furt znevýhodňuje o strašně moc...
-
Tak nám je pověz
-
Overwatch jsem si koupil při dumání, že by to chtělo vyzkoušet po dlouhé době nějakou střílečku a opravdu nelituji. Je to rychlé, je to zábavné a není to vůbec složité. Každý si tam najde své oblíbené postavy a není to typ hry, který by hned omrzel. Navíc pro lidi, kteří nemohou u online her strávit půl dne je to skvělé zpestření dne. Ty mapy dlouho netrvají a to, že tam jsou mikrotransakce, které se na hraní a síle hrdinů vůbec nepodepíší přeci nevadí.
Mě si Overwatch naprosto získala a vždy se těším až před spaním na dobrou noc někoho sejmu a vyhraji s týmem nějakou tu mapku. PS: oni ani ty prohrané bitvy nenaserou.
Za mě hra která opravdu plní funkci zábavy jak má takže 10/10 :) -
Někomu by mohlo připadat vtipné zmiňovat kvalitu Wotlk a titulovat se "starší generace hráčů". *5*
Až budeš starší pochopíš proč je nesmysl emotivně hanit nebo obhajovat kvality produktů.