Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kamoš má ATI 4870 a AMD čtyřjádro na 3,2GHz,jede mu to napohodu,mě se to seká jak prase na Core 2 Duo E8400 a ATI 6870.Postup instalace a patchu stejnej.
    • "Postup instalace a patchu stejnej". Řekl bych, že pirátaská verze? Tak to je spíše dobře, že se ti to seká.
      • Ale jo viem. Hovoril že tak mu treba (nech mu to seka) keď ma pirátsku verziu. To mňa , ale nezaujímalo. Vychvaľoval do nebies, aký je steam božsky a pritom to robí aj na originalnej verzii. O tom som zase hovoril ja. Proste niekto v IDSofte niečo pokaslal a je úplne jedno akú mate verziu. A nadávať niekomu do hlupákov tiež nemusí. Vraví sa totiž, že pre hlupáka každý hlúpy.
        • Já jsem Steam vůbec nevychvaloval, ale pouze jsem konstatoval dle toho co napsal, že má pirátskou verzi hry a tudíž nemůže očekávat nebo si nárokovat, aby mu vše fungovalo. Toho hlupáka máš za to, že vůbec nechápeš na co narážím.
          • Je to stáhlé,vyzkouším a pokud se mi to líbí ,tak si to koupím,až to bude levnější nebo v akci.Naposledy jsem koupil hned po vydání Crysis2,jednička a Warhead je moje srdcovka.A byl jsem nasranej,že hra za tácek vypadá jak vypadala po vydání,bez DX11 atd.Takže mít ted originál Rage a zjistit,že mi to nejede ,když má tak zuřím.A Steam nepoužívám,mám rad krabicovky,hezky vystavený v poličce.. *6*
            • Ellendway
              lol @ clone9cz. Pán je asi študovanej.
            • No to je daňovej podvod, pokud ukradneš hru, která stojí 1000,- a koupíš si jí až se zlevní na 500,- tak obereš nejen prodejce a vývojáře o 400,- ale připravíš vlastní stát (tedy i mě, i vás) o 100,- na DPH.
              To tvoje alibi, v případě pozdějšího nákupu, je teda na vodě. Nehledě na to, české zákony s ničím takovým nepočítají, takže ať zaplatíš pozdějí 500,- a připravíš stát jen o 100,- tak budeš stále dlužit 800,- a 200,-
              Co ti pomůže u samotného distributora je dohoda o vyrovnání, u té dvousetkoruny je to ale pořád daňový podvod a stát žádné dohody ohledně DPH zatím nedělá.
          • HHH. Hele qwerko neni si ty ten qwer čo voľakedy dávno so mnou a ešte s jedným maníkom hrával wow a pak si se na to vyflak?
            • Keď budeme brat vek dospelosti 18, tak dospelý som už 18 rokov. Takže vravíš, že keď mi niekto predá niečo čo nefunguje tak mu mam za to poďakovať? A čo sa týka tej krádeže, ver mi že odkedy som si uvedomil že ani mne by sa nepáčilo, keby mi za moju prácu nezaplatili, tak som prestal pirátit hry a kupujem si len origošky. Ale vrcholne ma serie, keď sa mi snažia predať niečo čo nie je v 100% stave, alebo čo dohrám za 10. hodín. U mňa je zase toto zlodejina. Akurát že Firmy toto majú dovolené a nikto ich za to nemože stíhať. Neunavujú sa vidať ani posrané demo aby človek videl ako mu to na jeho obstarožnom stroji bude fachať. Keď sa snami firmy nebudú snažiť vyjebať, možno klesne aj počet ludi čo piratia.
          • Ale ja som veľmi dobre vedel na čo ty naražáš od začiatku. Preto som sa ťa pýtal či majitelia oriogošky stým nemajú žiadne problémi. A oni div sa svete stým problémi majú. Takže či máš orig. alebo nemáš je úplne bezpredmetné, tak isto ako aj tvoj a môj komentár k tomu. Mňa len trošku nahnevalo aký si bol neprajný. Hneď si mu želal, len to zle. A nabudúce skôr než niekoho urazíš, radšej 2x porozmýšľaj. To je totiž to najľahšie.
            • Jednou třeba uvidíš, až dospěješ, když ti někdo něco ukradne do čeho si vložil čas a investice a pak tě bude za zády pomlouvat, jak jsi to pod*elal.
      • Takže týmto chceš povedať, že tí čo majú originálku a dvojjadro+amd grafárnu stým nemajú žiadne problémi?
        • Ne tím chci říct, že ti co mají originálku nemusím na nainstalování hry a patchů mít žádný postup, protože za ně udělá vše steam.
          • Čo všetko za ne steam udelá? Okrem toho že sa hra sama opatchuje neurobí nič. Pokiaľ na to nevyjde patch čo opraví chyby je cely steam k ničomu.
            • RavenHolm
              Slai: Ty ani trochu nevíš o čem mluvil, že?
            • Nemôžem už reagovať na tvoj príspevok qwerko, ale máš pravdu. Som hlupák, lebo neobhajujem niečo, čo pokladám za úplne zbytočné. Som hlupák, lebo nekupujem hry na steame a nemám ho rád. Budiš. Ale keď s niekym nesúhlasím , tak ho aspoň neurážam.
            • Ano dámy a pánové toto je názorná ukázka hlupáka.
  • smejki
    "Nadále spolupracujeme s AMD, ATI i Nvidií..."
    levis, fuck yeah!
    • nechapu co s tim ma levis?
      • RavenHolm
        Tak si pořádně čti jeho novinky a pochopíš.
  • textury budou dokakovat pouze při prvním rozhlédnutí, poté zustanou v paměti, ale při jizdě autem nebo proccházení městem budou doskakovat porad, jen když se otočíte tak už nebudou. Jinak tomu říkám rozšířené nastavení grafiky :D Cache, AA AF a Vsync :D:D to je k smíchu. kde je nastavení textury, stínů, particle nastavení čí multisampling atd??? jinak mě ta hra s configem jede uplně vpohodě, ale brachovy proste nejde. má grafiku od ATI a nejsme schopni to zprovoznic... hold na PC to testovali asi jen na Nvidiích a to ještě blbě....
  • Patch sice vyšel ale úplně k hov.. ,uprava grafiky minimální .A textury mi doskakujou furt :-( ,sice už to není tak hrozny ale i tak to otravuje.
  • Co delam spatne ze Rage na steamu nemam?

An error was encountered while processing your request:

Tato položka není v tuto chvíli k dispozici ve vaší oblasti
    • za tohle můžeme ze srdce poděkovat Bethesdě (a retail prodeji), která na některá území aplikuje zákaz prodeje na steamu, kvůli potlačení konkurence retail prodejů. Kupte klíč na aukru a aktivujte přes VPNku, např.
      • To je pořád dokolečka, jak na youtube. Jseš z téhle země, tak si prostě tohle nesmíš koupit (nesmíš vidět atd.....). Lokální prodejci jsou ale určitě rádi, že nemáme možnost si to koupit po netu :-)
        • Proc je tu tedy clanek ze na steamu je update, kdyz to na steamu nemuzu prakticky stahnout?ci je to zase force-steam hra, kterou si koupim na cd a pak ji steam nebude ignorovat...postaveny na hlavu.vitejte v digitalnim veku

Ps:a to uz v pc nemam ani dvdromku
          • reakce na: Package Ps:a to uz v pc nemam ani dvdromku

LOL, to je vtip? *3*
    • Jo to by me taky zajimalo....
  • Ok. A kde je tam ke stažení ten patch? Kecy přes celou stránku a download nikde. *10*
    • zkus overit obsah hry, tim mu ten update vnutis, pokud se ti nestahne sam
    • Steam hra = patch na steamu a stáhne se automaticky.
  • Ja niekedy tie Carnakove vyjadrenia nechapem...
  • Když je pro ně PC hlavní platforma, tak proč je v traileru napsáno, best console game? *1*
    • Mato1987
      ee Carmack tvrdil pri vývoji Rage že súčastné konzole len brzdia vývoj hier na pc ale nikdy netvrdil že pre ID je PC hlavná platforma, to si zas nepleť :)
      • Tak to mal pravdu, konkretne tato hra je zabrdena dost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit