Přejít na výpis diskuzí
Pán prstenů zdarma - příběh o tom, jak LOTRO vstalo z popela
8.1.2011 | Redakce Games.cz
135 příspěvků
-
no on to není tak docela žijící drak...
-
a povec mi kolko ludi ma Bad Company 2 :)
-
No, v jedné věci se asi úplně neshodneme: pro mě jsou hlavním kladem MMO živí spoluhráči, komunita. A ti jsou stejní v F2P i v placené hře :-) Ale jinak souhlas - F2P je výhodné hlavně pro casual hráče. Změny ve prospěch casual hraní ale najdete skoro ve všech hrách - i v těch singleplayerových.
-
takze klasicke F2P,ked to chces normalne hrat,tak musis platit ale tu si mozes zaplatit kazdy mesiac aby si mal plnohodnotnu hru a cele F2P je pre casualov,ktori z nejakeho dovodu nechcu platit kazdy mesiac ale asi ich je tak vela,ze ich mikrotransakcie vytrhnu firmu zo sraciek,len mi je divne,ze takyto hraci si radsej nezapnu nejaky single player,mali by z toho asi lepsi zazitok ako z polovicneho MMOcka..
-
vůbec na něj nereaguj, je to blbej provokatér
-
Tak to zkuste - opravdu NEMUSÍTE zaplatit ani ň a můžete LOTRO hrát desítky hodin (to je víc než dostanete v lecjaké placené "offline" hře). A pokud jdete po příběhu a ne po co nejvyšších statech a equipu, dobře si ji užijete. Ten "fór" je v tom, že si můžete (ale nemusíte) koupit různá vylepšení, která hraní samozřejmě povyšují o řád jinam.
-
Tak dneska jep ravdou ze ja osobne necekam nic, nekde vidim zdarma, 50% sleva atp., tak je mi jasne ze v 99% pripadu je reklamni trik. Ale porad tu j to jedno procento, takze obcas muze clovek doufat. Ovsem tady ten styl hrajte zadarmo, nemusite nic platit (ikdyz pritom platite jako mourovati abyste meli plnou hru) mi zavani klamavou reklamou...
-
Zdravím, opravdu jste čekal, že dostanete áčkovou hru zadarmo? ;-) Jasně, že se vývojáři snaží, aby hráči platili. To jsem psal i v článku. A pokud je to trial, tak tedy zřejmě největší, jaký jsem u hry kdy viděl :-)
-
Tenhle přístup "mně se to nelíbí, takže je to na nic" mě opravdu fascinuje. Taky jsem hrál WoW a i když mě nakonec moc nebavilo, nikdy bych neřekl, že to není kvalitní hra. Prostě mi jen víc vyhovuje příběhový styl LOTRO, navíc v Tolkienovském světě. Dokážete připustit, že se jiným lidem může líbit něco jiného než vám?
-
Ne neni tu vse co by melo zaznit.Chybi mi tu nazor nejakeho F2P hrace.
-
Je to bohuzel tak.Hral jsem F2P ale protoze me to bavilo tak jsem si to radeji koupil a hral to jako "VIP".Ve vysledku si ti co hrajou F2P a rikaji si ze "usetri" tim ze si koupi Turbine body nakonec zaplati vice nez nez ti co bezne plati mesicni poplatky.
-
Cele Lotro sa da zhrnut do jednej vety. Pani z Turbine krachovali tak vymysleli tento cinsky hybrid. Hral som, prstal som, grafika pekna ale to bolo asi tak vsetko. WoW je WoW. radsej si zaplatim za lvalitu ako toto. WoW - 11 milionov aktivnych uctov. Kolko malo Lotro ?
-
No jo, presne to si myslim ja. Ale pockej jak te za tento nazor pohani jisty hrac (asi velky fanousek) "Frame" a jak dostanes minimalne dvacet minusu. holt krast lidem iluze se nevyplaci... *1*
-
Přínos vidím zatím jen pro Turbine. Pro hráče na maximálním levelu prakticky nic nepřidali. Nový instance a raidy jsou tak lehký, že to ani nemá cenu chodit. Pro začínající hráče je F2P spíš free to pay. Zadarmo je to jen trial, pokud chcete trochu normálně hrát, tak je nejlepší platit měsíčně, jinak se nedoplatíte za jednotlivé quest packy atd. Imho možná že LOTRO ožilo, ale herní kvalita rapidně upadla.
-
FTP hlásá z marketingových důvodů, ale nemůžeš jim vyvrátit, že tomu tak není. Lze ji hrát zcela zdarma. Ale vzhledem k jistým omezením oproti platícím, ji hrát zcela zdarma chtít nebudeš.
-
Nedavno som zacal a nemam sa na co stazovat... svet je pekne spraveny, obcas je lokacia bez npc ale to sa da prezit na to ze to je free... potrebne skilly ako riding ci aukcia sa daju kupit za tikety na Store a tie sa ziskavaju tiez dost lahko... za achievementy alebo special Q. Profesie su tiez velmi dobre spravene a lahko sa skilluju
-
Ja nejsem zatvrzely paran tehle hry,ale stejne s tebou nesouhlasim. Podle me povidas hlouposti. Treba takovy skirmish byl do hry pridan snad po 2 letech od vydani. To neni neco na cem je LOTRO postavene. Je to bonus,nadstavba,dalsi moznost zabavy. Jestli nekdo chodi denne pet skirmishu,musi ho to zakonite nudit. Questy a lokace od 30 lvl jsou za body,ale jak uz tu bylo nekolikrat napsano,slevy jsou neustale a pak mate vse za pakatel. Legendarni temy na nizkych urovnich v dungeonech opravdu nepadaji. Ovsem byvaji jako odmena za questy(hlavne pribehovou linii). Na vyssich urovnich je to samozrejme nesmysl. V dungeonech pada sposutu veci,z bossu na konci rare itemy a kde jsi prisel na to,ze vsechny itemy se daji koupit za skirmishe,to opravdu nevim. No a jestli si se za 2 mesice dostal na max lvl,pak jsi podle me hrac,pro ktere tato hra opravdu asi neni. LOTRO neni hra typu-rychle na max a pak raidovat equip. LOTRO se vychutnava od nuly az do konce.
A mimochodem-take nesouhlasim s F2P,ale presto v porovnani s jinymi hrami (napr EQ2) si myslim ze v LOTRU je to udelano jeste unosne. -
Mimo to, znam cloveka co si hru platil mesicne, jeste kdyz byly klasicke poplatky a co ji taky hral po velkolepe zmene. Nu rikal mi neco jineho nez ty, avsak tobe stacili jen ctyri stovky, asi budes jedna z tech socek? - slovo ktere tu jak vidim rad pouzivas.
-
Drak Thorog ? Ja myslel že Šmak byl poslední žijíci drak.... to bude úžasná... slatanina :D chudák Tolkien asi se obrací v hrobě
-
To je vsechno krasny, nema to vsak hlasat free-to-play, aneb i zde uvadeno pocestene, zdarma. *5*