Přejít na výpis diskuzí
Pán prstenů zdarma - příběh o tom, jak LOTRO vstalo z popela
8.1.2011 | Redakce Games.cz
135 příspěvků
-
jak nemuze? vzdyt se tu do toho nekdo porad navazi uz od rana :D
-
Krása jak si socky stěžují.. když vám to nevoní zadarmo takhle, tak táhněte zpátky na free server do wowka :)
-
Diskuse pro Článek Pán prstenů zdarma - příběh o tom, jak LOTRO vstalo z popela
Ten titulok by mal byť skôr - posledný nádych pred smrťou. To by bolo presnejšie -
Je pravda že vlastně ani žádné nové nejsou, ale pouze starý raid rozdělěný na víc částí a upravený na skirmish. Přičemž obtížnost na úrovni prvního levelu tetrisu. A starý nejtěžší raid ve hře z Mirkwoodu, Barad Guldur, zjednodušili aby to začal dávat i pug. Na "starší" hráče kašlou. Nejspíš proto, že mají většinou lifetime a už z nich těžko dostávaj nějaký prachy *5*.
-
Souhlasim, nezalezi na tom kolik znamych postav lokaci nebo odkazu pri svych cestach objevis, spis jde o to, ze se to tak uplne nenese v tolkienovskem duchu.
-
Nejvic me dostal posledni odstavec. To ma byt vyhruzka? Jako ze nam to pekne nandas ve virtualnim svete? To je videt ta "vyzrala" komunita *1*
-
aby si sa z toho tvojho dospelackeho lotra ne... sa mi lubi ako tu pisu lotro fan ze wowko hraju decka ale na ich lotro uz nikto kritiku povedat nemoze. ubohe.
-
Aspon nam ta ''cháska'' plati vyvoj hry a nemusime mat vynikajuci F2P :)
-
Jasne, z tvyho nazoru fakt vyzaruje dospelost... (sarkasmus)
-
wowko je slozite jak pro deti ? ty si asi z inej galaxie chlapec, si to niekedy skusal nejaky 25man raid na hc ????
-
vsak bych tipnul ze tak 80% tech "inteligentnich" prispevku pod clankem maji na svedomi 10ti leta WoW decka co si sem prisla zatrollit :)
-
Které nové instance a raidy máš na mysli? Já jsem si teda od F2P žádných nových nevšiml...
-
No ak ma to vase Lotro hracsku zakladnu zlozenu z ludi ako si ty tak gratulujem,BEGONE TROLL!
-
Podle mě to má s Tolkienovským světem hodně. Po celém světě narazíš na různé odkazy, o kterých ses mohl dočíst v knihách. Ať už to byl Pán Prstenů, Hobbit nebo Silmarillion. Celý ten příběh ve hře je provázán s knihami.
-
Caute
ja by soms a chcel spytat na ktory server sa mam pripojit sksual som ich zopar no vsade conecting fails az an jeden a to konkretne EN Gilrain, ale aj pri tomto je problem sa pripojit uz do krajiny ( mapy ) . Postavu mam vytvoreny ja profil vsetko no ako dam tlacitko ENTER THE MIDDLE EARTH da sa mi loading a to je tak akurat vsetko nic viac iba LOADING a nikam sa to nehybe. Co stym? -
Ten tvůj příspěvěk je tedy hodně zmatený. Jediný dung SG? Vždyť je tam ještě SH, WP, Dungeons, poté raid BG. Ale na druhou stranu zase musím uznat, že BG je sice dobrý kvalitní raid, ale už tam je hodně dlouho. Aspoň, že bude v nějakém blízkém updatu by měly být nové instance a raid.
A k tomu Riftu a Annuminas? My třeba Rift chodíme stále s kinem. A od toho velkého updatu chodíme taky Annuminas, GB, Eregion instance.
Máš samozřejmě pravdu s tou pravidelností přidávání nového obsahu. S tím by se měli hodně zlepšit. -
A ty by ses měl frajere zase naučit gramatiku.
-
OMG lidi uvedomte si jak je detinske predhanet se v tom ktera hra je lepsi a kde hrajou lepsi hraci kazdemu z nas se libi neco jineho kdyz ctu tuto dyskuzi je to jako divyt se na piskoviste kde se dve deti hadaji jaka bybovicka vypada lepe -- proste kazdej mame jinej vkus tak se s tim smirte.
-
Mno nevím, článek se mi zdá trošku naivní. Myslet si, že Lotro přešlo na F2P a hned vyšel Enedwaith a tvůrci začnou hráče zásobovat daleko častějšíma updatama a to je můj názor, je bláhové. Velká slabina Lotra, potažmo vyvojářů je právě absence častějšího a zásadnějšího obsahu než prakticky jeden update za 1/2 roku o jednom Booku. Potažmo vydat prakticky za 2 roky Mirkwood a Enedwaith, je prostě slabota. Mě osobně teda naprosto nevyhovovalo chodit jeden dung SG a raid jako momentální end content ve hře o třech bossech pořád dokola, kterej navíc dle mě, se jim moc nepovedl. Kolikrát bylo změněno PvMP, kolik map přidali nebo co nového a zásadního tam přinesli? Nic, ano za 3 roky prakticky nic. Mimo nějaké řekněme drobné úpravy. Ale to je prostě pořád plno keců. Máme spoustu skvělých nápady atd. Dev chaty naprosto o ničem, ale podstatné je, že se řeši jestli bude, už byla, přidána loďka do evendimu...atd. atd. Ano Lotro hra je, respektive pro mě, už bohužel byla skvělá hra, ale prostě od dob Riftu, Annu atd. se všechno změnilo a myslím, že k horšímu. *9*
-
Fajn clanok a este dlho sa budem smiat :D
přijde vám trochu nepatřičné pobíhat Morií jako šílenec a pokřikovat "OMG! WTF? Sauron's noob!"