Přejít na výpis diskuzí
Pandareni a Warcraft, jak to všechno začalo
31.3.2012 | Redakce Games.cz
68 příspěvků
-
Spíš deb1lů než trollů *3*
-
Ještě mi řekni pár krásných pubertálních slov, prosím!
-
Kdyz uz zde pises o banu napis alespon za co to bylo, aby vsichni vedeli co jste tam za ubozaci, kteri nejen ze nesnesou byt sebemensi kritiku = okamzity ban, ale take jeste arogante a povrchne nadavaji svym ctenarum, spise se jim smejou do ksichtu viz nejen tvoje blekotani na tom vasem pseudochatu v prispevcich atd ... no ale vlastne ty jsi jen ubohy megacyp z Ostravy, takze se neni cemu, tve vyjadrovani odpovida tvemu neandrtalskemu intelektu, krasny obrazek si muze kazdy udelat pri poslechu vasich zhovadilych emonahravek jmenem podcast, kde nejsi schopen dat do kupy rozvinutou vetu bez blekotani, jen neustale papouskujes co jsi nekdy nekde od nekoho slysel a videl, svuj vlastni nazor zaden ... proste typicky jednoduchy megacyp z Ostravy s pravomocema admina coz je opravdu zarazejici , nadruhou stranu to alepson vypovida o "lidech" (tebe se to netyka mezi tu skupinu nepatris) kteri ty vase www "vedou".
V tvem podani psat neco o vyvinutem mozku je opravdu velice legracni :-))) Ale diky od tebe to beru neco jako poklonu :-)))
Ale skoda slo,v uz jsem na tebe a tveho patolizala pliskena investoval vice casu nez je zdravo ... takze ostravsky megacype uzivej si sve svou nadrazenost a neomalenost na tom vasem webu. A obcas zde zase neco napis, jelikoz nekdy potrebuji rozesmat :-))) -
Narozdíl od tebe, umím komunikovat i civilizovaně a ne jen nadávat. Zkus to taky. Čím více napíšeš nadávek a sprostých slov, tím méně toho ve skutečnosti sdělíš po obsahové stránce, ale vypoví to hodně o tvojí povaze.
-
Kirr nám brečí, protože dostal ban na fóru. Tady jde krásně vidět jeho vyspělost a vyvinutý mozek. Počkat, on to vlastně není člověk.
-
Koukám, že se Jindra vypracoval na „pluskaře“ a to je jedině dobře! Trolů je tu už totiž dost!
-
No to se ozval ten pravej patolizal, zalez prosimte Elekokotkovi pod sukni a mlc, vy tam jste pekna sebranka idi*tu
-
.
-
Pokud máš s ním nějaký problém, vyřeš si to s ním soukromě. Nikoho nezajímají tvé EMO výlevy. Tohle na tuto stránku nepatří.
btw: rád bych byl u toho, až mu to řekneš z očí do očí. :) -
Ellekokotku - Ty bys mel akorat tak drzet hubu a ne se jeste vice ztrapnovat na jinych forech nez na tom vasem ty ostravsky megacype
-
Spíš Kung Fu sra*ka...Tohle MMO je dávno ztracený
-
Já bych spíš řekl, že hlavní "problém" je v tom, že se prostě hráčům nechce opouštět zažitý svět a své vytuněné hrdiny. Proto mnoho z nich zůstává ve WOWu. Nové MMO málokdy nabídnou něco tak lákávého, aby hráči odešli. Většina her je až příliš podobná. IMHO jestli WOW pojede dál i po spuštění Titanu, tak bude mít Titan problém s hráči.
-
Blizzard sází, podobně jako Bioware, na jakousi "auru nedotknutelnosti", kdy jim hráči všechno baští i s navijákem... Nutno dodat, že u Bioware se to již pomalu začíná obracet.
No ale WOW je přece nesmrtelné... *5* -
Nejlepší je jak hráči pod každé video píšou " KUNG-FU PANDA MMO " :D :D :D :D
-
Já mám dojem ( a to docela značný ) že Blizzard sází na to že do hry WoW natáhne hodně novích mladích hraču a to i v dětském věku ( pegi 7 ), ale na druhou stranu nepokazí si tak reputaci u normálních hraču? *1*
-
...a zítra příjdou s oznámením, že to byl apríl, protože se to nejmenuje Zergotchi, ale Wargotchi! *1*
-
Přesunuto
-
Dneska april a zitra.... pandy by mohli vypravet.
http://eu.battle.net/wow/en/blog/3974102/New_Zergotchi_Authenticator_%E2%80%93_Blizzard_Exclusive-01_04_2012#blog -
Beru to podle toho jak vidím a jaká je situace okolo mě.
Lidi nad 30 let nemají čas?:) Před sedmi lety mi bylo 22 a byl jsem jeden z nejmladších hráčů v naši gilde, už tenkrát tam byla spousta lidi nad 30 a měli rodiny, děti a spoustu práce a stejně si našli čas na HC raidy.
Dost lidí za ty roky přestala na čas hrát, ale hodně jich stále hraje, nebo se po pauze vrátili a samozřejmě přišla spousta nových lidí.
Proto si dovolím s klidem říct, že průměrný věk hráčů WOW je víc jak 25-30, přece jenom stárneme.
Všechny ty změny co tu někteří označují za zjednodušování hry byla provedená právě kvůli této skupině lidí, Blizzard jasně vidí, že už nemáme tolik času, nechceme se zdržovat farmením a přípravou na raidy, ale chceme si zahrát a bavit se. Kdyby ta hra byla ve stejném stavu jak před sedmi lety, tak už ji nehraji, stačil mi návrat do minulosti s TORem a už nikdy víc. -
Beru to podle toho jak vidím a jaká je situace okolo mě.
Lidi nad 30 let nemají čas?:) Před sedmi lety mi bylo 22 a byl jsem jeden z nejmladších hráčů v naši gilde, už tenkrát tam byla spousta lidi nad 30 a měli rodiny, děti a spoustu práce a stejně si našli čas na HC raidy.
Dost lidí za ty roky přestala na čas hrát, ale hodně jich stále hraje, nebo se po pauze vrátili a samozřejmě přišla spousta nových lidí.
Proto si dovolím s klidem říct, že průměrný věk hráčů WOW je víc jak 25-30, všichni jsme přece jenom za tu dobu zestárly.
Všechny ty změny co tu někteří označují za zjednodušování hry byla provedená právě kvůli této skupině lidí, Blizzard jasně vidí, že už nemáme tolik času, nechceme se zdržovat farmením a přípravou na raidy, ale chceme si zahrát a bavit se. Kdyby ta hra byla ve stejném stavu jak před sedmi lety, tak už ji nehraji, stačil mi návrat do minulosti s TORem a už nikdy víc.