Přejít na výpis diskuzí
Pandareni a Warcraft, jak to všechno začalo
31.3.2012 | Redakce Games.cz
68 příspěvků
-
Ja jsem chtěl vždy ve WoW Nagy.Jsem původně chtěl aby se za ně dalo v BC hrát.Ale jaksi ne a jsou to furt nepřátelé.škoda :-(
-
Možná se v příštím datadisku hráči dočkají rasy hadů co se budou plazit a mít na sobě helmu
-
Přesně tak, též bych chtěl vědět kde sehnal statistiku pro zjištění věku na WoW :D ... tyhle fámy jsou fakt krutý a musím se smát :D
-
No to bych chtěl vidět jak "převážná část" lidí na WoW má přes třicet.
Převážná část lidí přes 30 nemá na MMO čas / náladu. -
Jindrovy se dávají mínuska( a sem tam i pluska *3*) z principu ,ale toto tvoje tupé urážení mluví jen o tvém vrozeném kreténismu
-
není něco jako mrož na northlandu ?.. a ryby nagové?
-
*15* *15* *3*
-
mašličku tomu dávaš ty ... nie ja :)
-
PEGI 12+ je WoW...stejně jako Guild wars *7* *7*
-
Asi tě zklamu, ale hra ohodnocená PEGI 7 nesmí obsahovat násilí... takže to nebude případ WOW.
Představa některých lidí, že WOW je pro děti je směšná, převážná část populace WOW má dnes víc jak 30 let. Za těch 7 let co jsme ve WOW a jiných MMO jsme narazil jen na par hráčů pod 18. Na druhou stranu jsme narazil na dost *12* 20+ -
Mezi MEGI 12+ a 7 už takový rozdíl nevidím, pro mrňata to je určený v každým případě.
-
To tu prosím nedávej *13*
-
Dobře to tu na všechny hraješ a je vidět jak se snažíš zamaskovat překvapení z toho že nás spolu někdo vyfotil :)
A co teprvé tvé číslo s Neapolskými špagetami :D -
Sakra chlape, to docela čumím na tvoji reakci, která se rovná uvažování rozumného a dospělého člověka. Klobouk dolů a to myslím vážně.
MMO až na World of Tanks vůbec nehraju a škoda že jsi WoWkař, protože s člověkem jako ty bych si rád zahrál. -
Mohu vědět, kde si viděl, že to má PEGI 7? jelikož na PEGI webu to ještě ani není. :)
-
typický hater, co se dělí o svou galerii *15*
-
Kecy, prdy , mašličky "soudruhu" *15*
-
WoW hraju 3x tydne 3 hodiny co mame raid, jinak prakticky neloguju a posledni dobou když už hraju tak jiné hry a na ty raidy chodím jenom kvůli těm lidem, je to zábava s partou progresovat heroic mody a snažit se o nějake dobré umístění na serveru...
Nechci se tu hádat, takový lidí s elánem je tady myslím už dost, nemá smysl tady sebe nebo wow obhajovat, ale je mi jasné jak to ty a spousta lidí vidí a jak si mě ve své hlavě představujou a docela je i chápu, hru hraje spousta a spousta dementů, kteří z ní prostě dělají lejno... pro představu nejmladší raiding member má u nás 24 let, není pěkné házet všechny do jednoho pytle, i když někdy to prostě člověku nedá, pro mě jsou taky všichni cikáni hnusná verbeš a těch pár co se snaží a pracujou a mají jiný přístup můj názor stejně nemění.. -
Pravda, minulá WoWka měla PEGI 12+, takže něco pravda na tom, že tenhle datadisk je zaměřenej na děcka asi bude :)
-
Takhle jsou řešeny všechny MMORPG, dalo by se tomu předejít tím, že by questy byly generovány a celkově by to chtělo jiný koncept. Co se týče WoW tak je to úplně jedno, ta hra je taková jaká je :)