Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    jeste to chce datac s Ferdou Mravencem *4*
    • Lynch
      Koukám, že se Jindra vypracoval na „pluskaře“ a to je jedině dobře! Trolů je tu už totiž dost!
      • Asharak
        Spíš deb1lů než trollů *3*
    • Ellendway
      Nebo s Jindrou.

Mimochodem, Jindro víš, kde se prvně objevil Ferda Mravenec? Pochybuji. Byl vytvořen do seriálu pro náctileté, kde vystupoval jako opilý mravenec, takže to taky není nějak úžasné.
      • Ellekokotku - Ty bys mel akorat tak drzet hubu a ne se jeste vice ztrapnovat na jinych forech nez na tom vasem ty ostravsky megacype
        • Ellendway
          Kirr nám brečí, protože dostal ban na fóru. Tady jde krásně vidět jeho vyspělost a vyvinutý mozek. Počkat, on to vlastně není člověk.
          • Kdyz uz zde pises o banu napis alespon za co to bylo, aby vsichni vedeli co jste tam za ubozaci, kteri nejen ze nesnesou byt sebemensi kritiku = okamzity ban, ale take jeste arogante a povrchne nadavaji svym ctenarum, spise se jim smejou do ksichtu viz nejen tvoje blekotani na tom vasem pseudochatu v prispevcich atd ... no ale vlastne ty jsi jen ubohy megacyp z Ostravy, takze se neni cemu, tve vyjadrovani odpovida tvemu neandrtalskemu intelektu, krasny obrazek si muze kazdy udelat pri poslechu vasich zhovadilych emonahravek jmenem podcast, kde nejsi schopen dat do kupy rozvinutou vetu bez blekotani, jen neustale papouskujes co jsi nekdy nekde od nekoho slysel a videl, svuj vlastni nazor zaden ... proste typicky jednoduchy megacyp z Ostravy s pravomocema admina coz je opravdu zarazejici , nadruhou stranu to alepson vypovida o "lidech" (tebe se to netyka mezi tu skupinu nepatris) kteri ty vase www "vedou".

V tvem podani psat neco o vyvinutem mozku je opravdu velice legracni :-))) Ale diky od tebe to beru neco jako poklonu :-)))

Ale skoda slo,v uz jsem na tebe a tveho patolizala pliskena investoval vice casu nez je zdravo ... takze ostravsky megacype uzivej si sve svou nadrazenost a neomalenost na tom vasem webu. A obcas zde zase neco napis, jelikoz nekdy potrebuji rozesmat :-)))
            • Ellendway
              Ještě mi řekni pár krásných pubertálních slov, prosím!
        • SnakePlisken
          Pokud máš s ním nějaký problém, vyřeš si to s ním soukromě. Nikoho nezajímají tvé EMO výlevy. Tohle na tuto stránku nepatří.
          btw: rád bych byl u toho, až mu to řekneš z očí do očí. :)
          • No to se ozval ten pravej patolizal, zalez prosimte Elekokotkovi pod sukni a mlc, vy tam jste pekna sebranka idi*tu
            • SnakePlisken
              Narozdíl od tebe, umím komunikovat i civilizovaně a ne jen nadávat. Zkus to taky. Čím více napíšeš nadávek a sprostých slov, tím méně toho ve skutečnosti sdělíš po obsahové stránce, ale vypoví to hodně o tvojí povaze.
      • miker17
        Jindrovy se dávají mínuska( a sem tam i pluska *3*) z principu ,ale toto tvoje tupé urážení mluví jen o tvém vrozeném kreténismu
  • calwin
    warcraft 3... a to bol koniec ...
    tak perfektné univerzum domrvené obyčajným statickým MMORPGčkom kde vládne doslova chaos... kde je dôležité aby ste zabili hlavných hrdinov ktorí boli vykreslení 3ke ako správny (taký illidan zomrel už najmenej 1 000 000x)...
    vo WOWku sa nedá vybrať smer hrdinu ktorým sa uberie (povedzme bude nasledovať légiu alebo elfov atď... ) pretože všetky questy sú pre všetkých ak sa nejedná o classy... tá hra má "ževraj" príbeh ktorý už je dávno mimo chápanie obyčajného hráča ako som ja... a teraz k tomu dajú pandarenov? :D panebože ... bol to čistý experiment...
    • Možná se v příštím datadisku hráči dočkají rasy hadů co se budou plazit a mít na sobě helmu
    • Kecy, prdy , mašličky "soudruhu" *15*
      • calwin
        mašličku tomu dávaš ty ... nie ja :)
        • *15* *15* *3*
    • Paulcz
      Takhle jsou řešeny všechny MMORPG, dalo by se tomu předejít tím, že by questy byly generovány a celkově by to chtělo jiný koncept. Co se týče WoW tak je to úplně jedno, ta hra je taková jaká je :)
  • Mi to připadá, jako když se dvě děcka hádají kdo je reálnější, jestli Superman nebo Želvy Ninja.
    Mluvící chodící krávy, kočky, mroži, ryby, vlkodlaci atd. jsou OK, ale pandy, to je strašně dětinské, že?
    Pandaren byl ve Warcraftu už ve Frozen Throne, což je nějakych deset let. Naprosto ideální když na to nadávají lidi, co WoW nikdy nehráli, nebo přestali před pěti lety.
    • Kinet1c
      hral som wow aj warcraft a mam plne pravo si robit zartiky, lebo ona panda uz aj vtedy vlastne zartom bola, ale nikdy by som neveril, ze ten zart sa stane skutocnostou, uz len taky obycajny medved by budil vecsi respekt ako panda, kocky su cool, mrozov a ryby, si neviem v ktorej hre videl a vlkodlaci su uz peknych par desatroci cool, a stale aj budu, jednoducho z nich ide nieco, respekt strach neviem, ale ked pozries na pandu tak sa zasmejes (nehovorim o realnom zvierati co aj napriek vzhladu dokaze napachat pekne svinstvo ak napadne cloveka), lenze kym v reale je panda poriadna svina aj ked povecsinu mieromiluvna svina, vo svete rozpravok sa javy ako take mile zvieratko, ktoreho kazdy chce ako mazlicka a nepredstavuje si pandu ako zakerneho bojovnika ci mocneho maga, ked sa zamyslis nad tym malo by ti do dojst, ze ked cloveku povies panda a vlkodlak, si myslim rozdiel aky znich maju pocit budes mat obrovsky, a nehovorim len o vzhladu, no nic, inak warcraft svet som mal rad, ale to co snim uz robia, to je uz len zabyjanie klincov do rakvy, btw pandareni len tak vyskocili zniekadial, kde boli vo warcraft 1 ci 2 ? nikde sa nespominaju pokial viem ani v knihach, to ze nejakemu pandakingovi napadlo, ze mam rad pandy dajme do wow pandy aj ked len zo zaciatku zo zartu, nemusi to byt ok kazdemu, ale asi takychto ako si ty sa najde mnoho vo svete WOW a tympadom, nech sa paci, uzi si dalsi nabuchany diel wow, btw co by bolo sakra keby ten chlapik miloval TCHORY ? to by bola rasa, no nic
      • není něco jako mrož na northlandu ?.. a ryby nagové?
      • Ellendway
        Pandaren se objevil ve Warcraft III jako bonusová kampaň. Dále se měl objevit už v datadisku The Burning Crusade. Bohužel Metzen nikdy neřekl, proč byl projekt s Pandarenem zrušen a nastupuje až teď.
        • Kinet1c
          ved o to ide, to je ako keby si vytvoril novu rasu do forgotten realms ci stredozeme, skratka nejak to nefunguje ze sa rano zobudis a povies si "elfovia, hobiti a ludia ma uz nudia dam tam novu rasu rosnicky) ani Draenai my tam celkom nesedia, ale nie je to take zle ako stymito pandami :)
        • Hairy_Ass
          Jak bylo řečeno v článku, ve Warcraftu 3 šlo spíše o easter egg, a tak ho taky většina hráčů brala - teprve teď se z pandarienů dělá, jako by byly bůhví jakou důležitou součástí lore hry. *4*
  • sankuri
    PEGI 7. Neni treba nic vic dodavat:-)
    • PEGI 12+ je WoW...stejně jako Guild wars *7* *7*
    • Asi tě zklamu, ale hra ohodnocená PEGI 7 nesmí obsahovat násilí... takže to nebude případ WOW.

Představa některých lidí, že WOW je pro děti je směšná, převážná část populace WOW má dnes víc jak 30 let. Za těch 7 let co jsme ve WOW a jiných MMO jsme narazil jen na par hráčů pod 18. Na druhou stranu jsme narazil na dost *12* 20+
      • Zayl
        No to bych chtěl vidět jak "převážná část" lidí na WoW má přes třicet.

Převážná část lidí přes 30 nemá na MMO čas / náladu.
        • Přesně tak, též bych chtěl vědět kde sehnal statistiku pro zjištění věku na WoW :D ... tyhle fámy jsou fakt krutý a musím se smát :D
          • Shania
            Beru to podle toho jak vidím a jaká je situace okolo mě.
            Lidi nad 30 let nemají čas?:) Před sedmi lety mi bylo 22 a byl jsem jeden z nejmladších hráčů v naši gilde, už tenkrát tam byla spousta lidi nad 30 a měli rodiny, děti a spoustu práce a stejně si našli čas na HC raidy.

Dost lidí za ty roky přestala na čas hrát, ale hodně jich stále hraje, nebo se po pauze vrátili a samozřejmě přišla spousta nových lidí.

Proto si dovolím s klidem říct, že průměrný věk hráčů WOW je víc jak 25-30, přece jenom stárneme.

Všechny ty změny co tu někteří označují za zjednodušování hry byla provedená právě kvůli této skupině lidí, Blizzard jasně vidí, že už nemáme tolik času, nechceme se zdržovat farmením a přípravou na raidy, ale chceme si zahrát a bavit se. Kdyby ta hra byla ve stejném stavu jak před sedmi lety, tak už ji nehraji, stačil mi návrat do minulosti s TORem a už nikdy víc.
          • Shania
            Beru to podle toho jak vidím a jaká je situace okolo mě.
            Lidi nad 30 let nemají čas?:) Před sedmi lety mi bylo 22 a byl jsem jeden z nejmladších hráčů v naši gilde, už tenkrát tam byla spousta lidi nad 30 a měli rodiny, děti a spoustu práce a stejně si našli čas na HC raidy.

Dost lidí za ty roky přestala na čas hrát, ale hodně jich stále hraje, nebo se po pauze vrátili a samozřejmě přišla spousta nových lidí.

Proto si dovolím s klidem říct, že průměrný věk hráčů WOW je víc jak 25-30, všichni jsme přece jenom za tu dobu zestárly.

Všechny ty změny co tu někteří označují za zjednodušování hry byla provedená právě kvůli této skupině lidí, Blizzard jasně vidí, že už nemáme tolik času, nechceme se zdržovat farmením a přípravou na raidy, ale chceme si zahrát a bavit se. Kdyby ta hra byla ve stejném stavu jak před sedmi lety, tak už ji nehraji, stačil mi návrat do minulosti s TORem a už nikdy víc.
    • SnakePlisken
      Mohu vědět, kde si viděl, že to má PEGI 7? jelikož na PEGI webu to ještě ani není. :)
    • Pravda, minulá WoWka měla PEGI 12+, takže něco pravda na tom, že tenhle datadisk je zaměřenej na děcka asi bude :)
      • Hairy_Ass
        Mezi MEGI 12+ a 7 už takový rozdíl nevidím, pro mrňata to je určený v každým případě.
  • rancor1223
    Asi byla v Číně malá prodejnost *1*
  • Paulcz
    kýčovité peklo :)
    • a.k.a. world of warcraft
  • sankuri
    S kazdym dalsim datadiskem k WoWku si gratuluju ze jsem skoncil jeste za dob TBC, kdy to jeste byla hra hodna respektu:-)
    • Plne s tebou súhlasím... a teraz po odstupe času si trieskam hlavu o stenu kolko penazi som vo wowku nechal počas WOTL a Cata... už to nieje čo to bývalo ale fanúšikou to má stále.
  • Kinet1c
    http://www.zive.sk/Files/Obrazky/art/2006/foto/zoo/ako-fotit-v-zoo-007.jpg
    https://encrypted-tbn0.google.com/images?q=tbn:ANd9GcSRfr3yr8tkYGnYC-L_bdfrV-JXxIz4HRbdBHpTNlhM9BoOQETU
    pripadne
    https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcS4QVU6J7fncSHxMzL98-3y3SnI42MEGBqFVFdK0ctiV_K29cfoLQ
    a este
    https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcSCjBKQyxGAU0dijukhrIzbsPjtN0305QOErThLTGG2sE4MHYXTkQ

dalsie mozne rasy vo WOW, su asi tak vzbudzujuce respekt ako taky pandaren :D
  • hitokage
    http://www.youtube.com/watch?v=hZz_UwI6IZI
  • Stormangels
    Ja jsem chtěl vždy ve WoW Nagy.Jsem původně chtěl aby se za ně dalo v BC hrát.Ale jaksi ne a jsou to furt nepřátelé.škoda :-(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit