Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • .
  • Skoda že ty posrane pandy nepřidali už v TBC jak měli v plánu, umlčelo by to ty srace, co furt vyzdvihujou vanilu a tbc jak modlu... hru hraju už strašne dlouho a rád se svojí guildou, jednoduše proto, že v tomhle žánru wow nema a nebude mit nikdy konkurenci než vyjde Titan... Pokemoni a pandy jsou naprosto genialni tah blizzardu, presto jak to hardcore hracum prijde k smichu, sem tam až k plači, mě se líbí, že warcraft universe expandujou o něco nového, svěžího, čerstvého... už se těším až budu těm tlustým pandám prášit kožichy v battlegroundech..
    • No jo. Typický hráčí WoW...

http://jontambek.files.wordpress.com/2011/11/tumblr_l5m1vrd9ol1qbn5jpo1_500.jpg
      • Asharak
        typický hater, co se dělí o svou galerii *15*
        • Dobře to tu na všechny hraješ a je vidět jak se snažíš zamaskovat překvapení z toho že nás spolu někdo vyfotil :)

A co teprvé tvé číslo s Neapolskými špagetami :D
          • Asharak
            To tu prosím nedávej *13*
      • WoW hraju 3x tydne 3 hodiny co mame raid, jinak prakticky neloguju a posledni dobou když už hraju tak jiné hry a na ty raidy chodím jenom kvůli těm lidem, je to zábava s partou progresovat heroic mody a snažit se o nějake dobré umístění na serveru...
        Nechci se tu hádat, takový lidí s elánem je tady myslím už dost, nemá smysl tady sebe nebo wow obhajovat, ale je mi jasné jak to ty a spousta lidí vidí a jak si mě ve své hlavě představujou a docela je i chápu, hru hraje spousta a spousta dementů, kteří z ní prostě dělají lejno... pro představu nejmladší raiding member má u nás 24 let, není pěkné házet všechny do jednoho pytle, i když někdy to prostě člověku nedá, pro mě jsou taky všichni cikáni hnusná verbeš a těch pár co se snaží a pracujou a mají jiný přístup můj názor stejně nemění..
        • Sakra chlape, to docela čumím na tvoji reakci, která se rovná uvažování rozumného a dospělého člověka. Klobouk dolů a to myslím vážně.
          MMO až na World of Tanks vůbec nehraju a škoda že jsi WoWkař, protože s člověkem jako ty bych si rád zahrál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit