Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já mám dojem ( a to docela značný ) že Blizzard sází na to že do hry WoW natáhne hodně novích mladích hraču a to i v dětském věku ( pegi 7 ), ale na druhou stranu nepokazí si tak reputaci u normálních hraču? *1*
    • Trol.diskuzni
      Blizzard sází, podobně jako Bioware, na jakousi "auru nedotknutelnosti", kdy jim hráči všechno baští i s navijákem... Nutno dodat, že u Bioware se to již pomalu začíná obracet.

No ale WOW je přece nesmrtelné... *5*
      • MrSanta
        Já bych spíš řekl, že hlavní "problém" je v tom, že se prostě hráčům nechce opouštět zažitý svět a své vytuněné hrdiny. Proto mnoho z nich zůstává ve WOWu. Nové MMO málokdy nabídnou něco tak lákávého, aby hráči odešli. Většina her je až příliš podobná. IMHO jestli WOW pojede dál i po spuštění Titanu, tak bude mít Titan problém s hráči.
  • Nejlepší je jak hráči pod každé video píšou " KUNG-FU PANDA MMO " :D :D :D :D
    • God-of-War
      Spíš Kung Fu sra*ka...Tohle MMO je dávno ztracený
  • DesneyBizzard ..... *7*
  • To fakt může hrát jenom elendvej.
    • Ellendway
      Taky tě miluji. Skrývat se za skrytou identitou, jak povrchní :)
  • Asharak
    Ještě dodatek: Sam se popsal sám jako velké mírumilovné zvíře, tudíš žádný medvěd ale panda(ren) *3*

No jinak pandarena jsem si všiml teprve v Dotě -.-
  • Pandy jsou gay...
    • No jsou to medvědi a ti mají svoje kluby ;)
      • PreidaQ
        Jako třeba Modrá ústřice? *2*
  • Ataker
    Nevím co je na tom tak nepochopitelného pandareni k warcraftu prostě patří...
    • Haters gonna hate *3* *15*
  • Bože můj představit si pandamana ve Warhammeru (no už orkové v 40K jsou tam dost na hraně ) či po boku Bilbo Pytlíka ....... rázem pro děti a zvrhlíky .
  • Dneska april a zitra.... pandy by mohli vypravet.

http://eu.battle.net/wow/en/blog/3974102/New_Zergotchi_Authenticator_%E2%80%93_Blizzard_Exclusive-01_04_2012#blog
    • Trol.diskuzni
      ...a zítra příjdou s oznámením, že to byl apríl, protože se to nejmenuje Zergotchi, ale Wargotchi! *1*
  • Trol.diskuzni
    Přesunuto

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit