Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako mel jsem Call of Duty rad ale tohle je opravdu k smichu, obzvlast ve svetle Battlefieldu 3.
  • Jako CoD Fan po pár dnech hraní BF3 musím uznat, že se za todle bohužel stydím.. tam není více-méně co pochválit *9*
  • Grafikou mi to pripomina Return to Castle Wolfenstein *1*
  • RavenHolm
    Když vidím video jako je toto, tak je mi smutno.
  • "CoD je sračka"
  • Ocelot23
    Hmmm a ty nepřátelé co se nemůžou trefit jsou tam proč?
    • viz. clanok Dana Vavry o AI v hrach
    • uz si nekdy videl aby te krocany v moorhuhnu trefily ?
      • smejki
        si zabil *1*
  • A proto se Call of Duty bude prodávat víc, než B3, protože tuhle sračku rozjede každej. *11*
  • No tak ja se tady valel smichy pod stolem. On si jen tak bezi a strili z pistole jednou rukou? Vyvojari asi z pistole nikdy nestrileli XD. To je naprosta ptakovina. Jinak to zabijeni NPCcek... umela demence jak z ucebnice. Jen tak dal panove jen tak dal :-)
    Po tomhle videu snad uz vsichni pochopi jaka je to sra*ka.
    • no ja mel z videa pocit podle toho co jsem mel moznost videt ze bude stacit behat kolem nepritele a on vas netrefi pac se bude taky porad tocit dokola :-D a jinak animace pohybu je vazne celkem hrozna pritom v MW2 to bylo celkem v pohode
  • A smršť komentářů "CoD je sračka" za 3....2....1.... *1*
  • Anal.S
    Příjde mi, že to není na plný detaily. Ne že bych nefandil BF3. Dokonce mě přinutil přejít na z XP na Win7.

Ale nebyli ty textury dřív nějaký detailnější. Tohle spíš vypadá jak Team Fortress než CoD :)
    • Nesrovnávej něco když nevíš o čem mluvíš. TF grafika je vyhlazená a čistě komiksová.Tohle je hnus na kterej se nedá dívat.
      • Anal.S
        TF2 hraju už přes 2 roky. Celkem vím o čem mluvím :D. Hladký textury tady právěže celkem vidím. Hlavně třeba na zbrani. A ani mi to ke CoD moc nesedí.
    • No tak je to z konzole, že jo..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit