-
ehm.. Líbí se mi to víc než BF 3 zatim x) (mínuska plosím :D)
-
-
to je v pohode, ze se ti to libi vic .. historie je plna divnych lidi ;)
-
-
Dokud človek nebude hrát obě hry full verze,moc k srovnávání neni a také každý ma jiný vkus.
Cod staví na arkádovosti,Bf se snaží být reálná ale zatim mě teda nepřesvědčila ani jedna z nich.Btw betu bf jsem hral a docela frustrujici ale co je to beta :)
-
-
Budou *1*
-
-
to je dalsie DLC na CoD MW ?
-
-
DLC za 1199,- *3* nebo kolik to stojí *1*
-
-
haha to stejne na strane EA...BF3 DLC k Bad Company 2 :D:D nic vic...
-
-
vies co je smutne, ze tvoj post je len tvoj vyplod moj post je kruta realita
-
-
-
Dalsi copypaste COD4, s bonusem v podobe ajfelovky aby trumfli BF3
-
-
Já mám obavu že Eiffelka se ukáže i v BF3 (alespoň v kampani) když má mít i mise zasazený do Paříže..
-
-
-
mě je to ve výsledku buřt, ale vážně jsem jsem vyprsknul smíchy, když se to video rozjelo... *15*
-
Ta grafika vyzera jak z hry na mobil, toto uz dnes tazko niekoho ohuri :/
-
-
To proto že na videu je konzolová verze (a co bys chtěl od konzolí ne? :D). PC verze vypadá určitě mnohem lépe...
-
-
Prosímtě co si to nalháváš?
-
-
Co bych si měl nalhávat? Copak to nikdo z vás nepoznal už z toho jak se to pohybuje a podle obrazu a pro vaší informaci, ještě jsem snad nikdy neslyšel o hře na konzole která by vypadala lépe než na PC (také nevím co si nalháváte :) ).
Trošku moc povídám, ale to je holt pro méně inteligentní lidi, kteří nedokáží už jen podle hnusné grafiky poznat že se jedná o konzolovou (v tomto případě xbox 360 verzi). -
-
Asi jsi mě nepochopil, ale já to myslel v tom smyslu, že na PC to bude vypadat stejně hnusně jako na konzolích.
-
-
Inu o tom silně pochybuju :), mám konzoli i PC a věř že že ty rozdíly jsou velké :).
-
-
-
-
az na to ze zalezi hlavne na programatorech jak si s tim vyhraji je spusta her co na konzolich vypadaj mnohem lepe nez na pc ale hlavne by me zajimalo odkud mas ze je to konzolova verze na PCgameru to uvedeno neni a co ja si pamatuju tak na PCgameru delaji trailer vetsinou z pc verze tak ze bych si tipnul ze ta hnusna grafika je na pc holt smula :-D
-
-
Jo a co myslíš že asi znamená na začátku titulek : Call of Duty Modern Warfare 3 - XBOX 360? Že je to PC verze? Myslíš? *1* *1*
-
:) napovim ti ... zpusob jakym se pohybuje a hlavne ... hlavne treba press X to reload :) ..
-
Odkud má, že je to konzolová verze? Podívej se na to video ještě jednou.. očividně ti něco uteklo
-
-
Je to hned na začátku videa (X360).
-
-
-
-
-
po par dnech bety BF3 tohle vypada hodne legracne :) hlavne zvukove a celkova dynamika
-
-
To bude, ale na konzole se toho proda minimalne 5 x vic nez BF3 a pokud to nevite, tak o prasule jde vzdycky az v 1. rade !!
-
-
*na prvním místě
-
-
teda, nebylo by to lepší? *1*
-
-
tyhle komenty zajímají leda E15, tady jsi na seriozním herním webu.. chovej se podle toho.
-
-
seriozni webu kterej pise zaujaty recenze..prober se chlapecku...
-
-
-