Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak mám dohraný Black Ops 2. A je to bezesporu nejlepší SP CODu. Výborný a uvěřitelný příběh, skvělé postavy a hlavně hlavní záporák. Voleb bylo v průběhu kampaně hned několik a mám chuť začít znova a volit jinak, abych věděl, jestli se mi náhodou nepovede zachránit třeba francouzského prezidenta. A před koncertem na konci jsem se válel na zemi smíchy.
    • Bezesporu? Já bych spíš řekl, že ty jsi bezesporu nechutně neobjektivní. Objektivně totiž všechny díly kromě CoD a UO působí strašně pateticky. Možná dvojka je ještě na hranici únosnosti, ale dál, dál není vůbec nic.
  • Vrchol trapnosti a ubohosti. Jen důkaz toho že amaterští a nezávislí tvůrci jsou neschopní hlupáci kteří by neměli mít právo cokoliv tvořit.
    • walltar
      A i přes ten důkaz tu pořád píšeš a nikdo ti to nezakázal ... bohužel.
  • Fakt jsem se nasmál ... "Get down and put some elbow grease into it soldier" ... E E E E E E *1*
  • Člověk už je dnes tak zhovadilej, že přijde v reálu ke dveřím a hledá na nich E který by mohl zmáčknout.
    • Tjn. je hrozny ze v novejch hrach musis mackat ecko abys otevrel dvere kdyz v doomovi bezpecne fungoval mezernik. Zasrany EA a Activision.
      • Jsi moula, v Doomovi nikdy hra nepsala hraci, ktery stoji s postavou pred dvermi - zmackni E (ci jinou klavesu), aby si otevrel dvere.
  • Veskoslav
    Tak jo. Poslední CoD na normal za 7 hodin. Už to není tragicky krátká herní doba (dva magazíny v Německu psali dokonce 8 hodin). A co jsem četl, tak i "scénář" hry není úplné béčko. Počkám si ještě, co mi napíšou tady:)
    • Co sem koukal na ejdno video, kde to hráli kluci z re-play a komentovali to u toho, tak poslední BO2 vypadá daleko lépe, než některé předešlé díly CoD. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mcJfdCqhD5U#!
  • Return to the combat area huuuuuuuuuu-5, 4...ROFL přesně *1* *15*
  • spook.y
    Zrovna včera jsem koukal na gameplay nového COD a nějak se mi to fakt nezdá. Já nevím ale přišlo mi to opravdu úplně stejné jako minulé díly. V jedné minutě se mu to asi 3x zpomalilo :D. Hra která není špatná ale cenově určitě velmi nadsazená i hodnocení se mi nikdy moc nezdálo.
    • já BO II teď hraju a navudory tomu že jsem si už půlroku předem říkal po zhlédnutí prvního traileru že to bude hrozná sr**ka, stejně jako jsem to říkal u MW3 (kde se to potvrdilo) - ještě u dílu předtim jsem se totiž nechal nalákat reklamou a BO koupil, nebyly to úplně vyhozený peníze ale prostě to nebylo ono. Takže zpět k BO 2. V den vydání jsem se podíval na nějaký gameplay videa a nevypadalo to špatně, takže jsem si hru stáhnul. Už ji hraju asi 4 hodiny a můžu říct že je to po COD2 a COD4 nejlepší COD. Má 3 konce, děláte rozhodnutí během hry, některá jsou opravdu důležitá, díky jednomu mi později ve hře došlo že SPOILER ten maník s pytlem na hlavě na kterýho mířím snipou není Menendez ale Mason, ale stejně jsem ho musel střelit aby hra pokračovala *9* /SPOILER. Nebo tam je mise kde se můžete přepínat za jízdy mezi autem a air dronem a když jsem byl v autě tak se jeden okmažik zpomalil čas a hra se zeptala zda chci zůstat v autě nebo přejít do dronu a kosit to ze vzduchu. Můžete přistupovat k více oblastem mapy, i když blokády tu jsou pořád. Před hrou si můžete navolit jaké zbraně chcete v misi požívat, prostě CREATE a CLASS v singleplayeru. Je tu i perk který vám dovolí přistupovat k zamčeným dveřím atd, za nimi je pomocná výbava jako mortary (v misi kde jedete na koni, v jedný ruce držíte kulomet a nad váma lítají vrtulníky který vás nějak nemůžou trefit, vezmete mortar, třísknete s nim o koleno a hodíte na helikoptéru - bum *1* ; později v té sámé misi máte raketomet a za jízdy ničíte tanky *7* ) Rozhodně je tenhle díl vylepšený oproti předchozím, baví mě víc, máte víc možností jak hru hrát, je tu i mód kde ovládáte jednotky a bráníte taktické body. Můžete hrát i vedlejší mise, v jedné se například dozvíte jak to je se synem Masona. Neříkám že je to nejlepší hra roku a že má nejlepší grafiku, to teda rozhodně ne, ale je to podle mě nejlepší cod od dob cod4 - kdyby takhle vypadalo COD5 před 4 lety.....
    • Jo, vypada to naprosto stejně.
      Je to o malych rozdilech.
      Zbraně mají trochu recoil, killstreaky je těžší je dostat, neběží to p2p ale na dedicated serverech, matchmaking je velice rychlý, zbraně a perky se zdají více vybalancované, žádné akimbo, noobtube, last stand, martydrom atp., zpusob jakym se tvoří custom classy je rozhodně obrovské plus.
      BO2 je po COD4 první, které šlo směrem dopředu.
      Bohužel stále stejný grafický engine a úmyslné srážení hodnocení jen proto, že je to COD, tomu hodně ubližují.
      • Jenze Activision si za to nenavistne postaveni vuci CoD do jiste miry muze samo. Samozrejme, ze vse co je uspesne a popularni ma i sve hlasite odpurce, ale v pripade CoD jsou nektere vytky opravnene.
        A pak muzou nastat situace, jaka mozna nastala ted, ze dil, ktery se alespon v necem zlepsil dostava porad stejne mnozstvi nenavisti, jako dily, ktere si to zaslouzili vice.
        Nicmene s temi prodejnimi cisly to Activision stejne urcite netrapi.
        A hodnoceni 0 na metacritics jsou asi tak stejne objektivni a hodnotne, jako podplacene "profi" recenze na strane druhe.
  • Trochu s Peťů Poláčkem nesouhlasím, protože podle mě to není o tom, že všechno je špatné, ale spíš je vypíchnuté to špatné.
  • http://www.youtube.com/watch?v=CCIT4I6GuwA&list=PL681002AD0464BC69&index=1&feature=plpp_video tohle je moc dobre na vyvolani vzpominek plus ty dve dalsi pokracovani :)
  • Moc bych nevyskakoval, battlefield je to samy co cod akorat v lepší grafice a s tankama
    • Veskoslav
      Furt tu otravuješ? *11*
      • ty prispevky predtim si ggg alias trol.diskuzni vypujcil muj nick tak se uklidni
        • Dovolil bych si tvrdit, že styl psaní je takřka na identické úrovni, tudíž naprosto k nerozeznání :-P (nejste dvojčata ?).
      • walltar
        Hmm ale co se SP týče tak bych s ním i souhlasil, MP určitě ne ... každá se hraje jinak ... pokud nepočítám mapy z close quaters datadisku.
        • to je pravda ale myslel jsem tim ze hraci battlefieldu se divaji na codkare shora jakoze oni hraji neco lepšího, pritom battlefield je taky arkadovka
          • walltar
            Já bych řekl, že ani ne ... hormada lidí co hraje BF dřív hrála COD. Já sem hrával oboje. Když sem jednu dobu hrával MW1 a potom WaW tak sem se bavil ... Mp je u obou her dobrý a dokonce i obě série dneska rýžujou stejně.
      • Proti Codyerdemonovi by ti ani BFG nepomohlo.
      • normalne prispivam do diskuze chcipni *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit