Přejít na výpis diskuzí
Parodický Doom II mod pranýřuje Call of Duty a moderní střílečky
15.11.2012 | Petr Poláček
112 příspěvků
-
Bezesporu? Já bych spíš řekl, že ty jsi bezesporu nechutně neobjektivní. Objektivně totiž všechny díly kromě CoD a UO působí strašně pateticky. Možná dvojka je ještě na hranici únosnosti, ale dál, dál není vůbec nic.
-
Tak mám dohraný Black Ops 2. A je to bezesporu nejlepší SP CODu. Výborný a uvěřitelný příběh, skvělé postavy a hlavně hlavní záporák. Voleb bylo v průběhu kampaně hned několik a mám chuť začít znova a volit jinak, abych věděl, jestli se mi náhodou nepovede zachránit třeba
francouzského prezidenta . A před koncertem na konci jsem se válel na zemi smíchy. -
já BO II teď hraju a navudory tomu že jsem si už půlroku předem říkal po zhlédnutí prvního traileru že to bude hrozná sr**ka, stejně jako jsem to říkal u MW3 (kde se to potvrdilo) - ještě u dílu předtim jsem se totiž nechal nalákat reklamou a BO koupil, nebyly to úplně vyhozený peníze ale prostě to nebylo ono. Takže zpět k BO 2. V den vydání jsem se podíval na nějaký gameplay videa a nevypadalo to špatně, takže jsem si hru stáhnul. Už ji hraju asi 4 hodiny a můžu říct že je to po COD2 a COD4 nejlepší COD. Má 3 konce, děláte rozhodnutí během hry, některá jsou opravdu důležitá, díky jednomu mi později ve hře došlo že SPOILER ten maník s pytlem na hlavě na kterýho mířím snipou není Menendez ale Mason, ale stejně jsem ho musel střelit aby hra pokračovala *9* /SPOILER. Nebo tam je mise kde se můžete přepínat za jízdy mezi autem a air dronem a když jsem byl v autě tak se jeden okmažik zpomalil čas a hra se zeptala zda chci zůstat v autě nebo přejít do dronu a kosit to ze vzduchu. Můžete přistupovat k více oblastem mapy, i když blokády tu jsou pořád. Před hrou si můžete navolit jaké zbraně chcete v misi požívat, prostě CREATE a CLASS v singleplayeru. Je tu i perk který vám dovolí přistupovat k zamčeným dveřím atd, za nimi je pomocná výbava jako mortary (v misi kde jedete na koni, v jedný ruce držíte kulomet a nad váma lítají vrtulníky který vás nějak nemůžou trefit, vezmete mortar, třísknete s nim o koleno a hodíte na helikoptéru - bum *1* ; později v té sámé misi máte raketomet a za jízdy ničíte tanky *7* ) Rozhodně je tenhle díl vylepšený oproti předchozím, baví mě víc, máte víc možností jak hru hrát, je tu i mód kde ovládáte jednotky a bráníte taktické body. Můžete hrát i vedlejší mise, v jedné se například dozvíte jak to je se synem Masona. Neříkám že je to nejlepší hra roku a že má nejlepší grafiku, to teda rozhodně ne, ale je to podle mě nejlepší cod od dob cod4 - kdyby takhle vypadalo COD5 před 4 lety.....
-
Hral jsi nekdy rage? Od kdy se v cistokrevne fps zavodi v autech?
-
Jsi moula, v Doomovi nikdy hra nepsala hraci, ktery stoji s postavou pred dvermi - zmackni E (ci jinou klavesu), aby si otevrel dvere.
-
A i přes ten důkaz tu pořád píšeš a nikdo ti to nezakázal ... bohužel.
-
Vrchol trapnosti a ubohosti. Jen důkaz toho že amaterští a nezávislí tvůrci jsou neschopní hlupáci kteří by neměli mít právo cokoliv tvořit.
-
To víš, že řešil a jak. Jenomže to by si musel v té době existovat, aby si to dobře věděl...
-
Synku. Co to proboha meleš. Dávat do jedné věty Doom a CoD. Nesrvovnávej prosím first person shooter s first person kid cakewalk on rail....
-
Tjn. je hrozny ze v novejch hrach musis mackat ecko abys otevrel dvere kdyz v doomovi bezpecne fungoval mezernik. Zasrany EA a Activision.
-
Dovolil bych si tvrdit, že styl psaní je takřka na identické úrovni, tudíž naprosto k nerozeznání :-P (nejste dvojčata ?).
-
Fakt jsem se nasmál ... "Get down and put some elbow grease into it soldier" ... E E E E E E *1*
-
Co sem koukal na ejdno video, kde to hráli kluci z re-play a komentovali to u toho, tak poslední BO2 vypadá daleko lépe, než některé předešlé díly CoD. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mcJfdCqhD5U#!
-
Člověk už je dnes tak zhovadilej, že přijde v reálu ke dveřím a hledá na nich E který by mohl zmáčknout.
-
Jenze Activision si za to nenavistne postaveni vuci CoD do jiste miry muze samo. Samozrejme, ze vse co je uspesne a popularni ma i sve hlasite odpurce, ale v pripade CoD jsou nektere vytky opravnene.
A pak muzou nastat situace, jaka mozna nastala ted, ze dil, ktery se alespon v necem zlepsil dostava porad stejne mnozstvi nenavisti, jako dily, ktere si to zaslouzili vice.
Nicmene s temi prodejnimi cisly to Activision stejne urcite netrapi.
A hodnoceni 0 na metacritics jsou asi tak stejne objektivni a hodnotne, jako podplacene "profi" recenze na strane druhe. -
Já bych řekl, že ani ne ... hormada lidí co hraje BF dřív hrála COD. Já sem hrával oboje. Když sem jednu dobu hrával MW1 a potom WaW tak sem se bavil ... Mp je u obou her dobrý a dokonce i obě série dneska rýžujou stejně.
-
to je pravda ale myslel jsem tim ze hraci battlefieldu se divaji na codkare shora jakoze oni hraji neco lepšího, pritom battlefield je taky arkadovka
-
ty prispevky predtim si ggg alias trol.diskuzni vypujcil muj nick tak se uklidni
-
Tak jo. Poslední CoD na normal za 7 hodin. Už to není tragicky krátká herní doba (dva magazíny v Německu psali dokonce 8 hodin). A co jsem četl, tak i "scénář" hry není úplné béčko. Počkám si ještě, co mi napíšou tady:)
-
Hmm ale co se SP týče tak bych s ním i souhlasil, MP určitě ne ... každá se hraje jinak ... pokud nepočítám mapy z close quaters datadisku.