Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proti Codyerdemonovi by ti ani BFG nepomohlo.
  • Veskoslav
    Teď byl v Tesco v akci MW za 99 Kč:)Proč ne, za ty prachy to mám na poličce:)
  • MrSanta
    Hehe, nedokážu si představit situaci, za jaké bych dobrovolně koupil a hrál libovolnou CoD/MoH hru *1*.
  • Jo, vypada to naprosto stejně.
    Je to o malych rozdilech.
    Zbraně mají trochu recoil, killstreaky je těžší je dostat, neběží to p2p ale na dedicated serverech, matchmaking je velice rychlý, zbraně a perky se zdají více vybalancované, žádné akimbo, noobtube, last stand, martydrom atp., zpusob jakym se tvoří custom classy je rozhodně obrovské plus.
    BO2 je po COD4 první, které šlo směrem dopředu.
    Bohužel stále stejný grafický engine a úmyslné srážení hodnocení jen proto, že je to COD, tomu hodně ubližují.
  • Return to the combat area huuuuuuuuuu-5, 4...ROFL přesně *1* *15*
  • Veskoslav
    Musíš dohnat. Ale je pravdou, že já třeba mám naprosté mezery v rámci Adventur například. Nehrál jsem v životě třeba díl Poldy atd.:) Zcela mimo mě žánr:)
  • MrSanta
    Tož moje představy můžou být zkreslené, doluju pouze informace z mé paměti a ty informace jsem získal z čtení recenzí nebo tak. Já tenhle typ her nemám rád, takže jsem ani jednu CoD/MoH hru nehrál.
  • Veskoslav
    Jako jinak jsena tvé straně, ale CoD v podobě, jak ho známe teď: tedy 4 hodiny kampaň, co je spíše filmem než hrou pomalu, tak ta je někdy od V. dílu této série. MW první díl přinesl něco nového, zejména kampaň v Pripjati považuji za jednu z nejlepších misí v rámci FPS her, nejenom CoD série:)
  • spook.y
    Zrovna včera jsem koukal na gameplay nového COD a nějak se mi to fakt nezdá. Já nevím ale přišlo mi to opravdu úplně stejné jako minulé díly. V jedné minutě se mu to asi 3x zpomalilo :D. Hra která není špatná ale cenově určitě velmi nadsazená i hodnocení se mi nikdy moc nezdálo.
  • No tohle je asi tím, jak je COD úspěsný. Jeden vydavatel vidí vydělanou miliardu USD a hned chce vlastní. A tak začne vyvíjet COD killer. A většinou to skončí neslavně. A pak máme ještě open world střílečky, ale pokud je mi známo, ty ani zdaleka nedosahují popularity "koridorovek".

To mi připomíná (a tím si nepletu žánry, jenom provozuju volnou asociaci), že bych možná mohl konečně někdy rozehrát Skyrim.
  • Trochu s Peťů Poláčkem nesouhlasím, protože podle mě to není o tom, že všechno je špatné, ale spíš je vypíchnuté to špatné.
  • Nehral jsem to, ale co jsem cetl napr. tady: http://www.hackerway.ch/2012/11/13/call-of-duty-black-ops-ii-pc-review/ je te to stale to same = ztrata casu

Pri pohledu na metacritic je take zrejme ze ta hra nebude moc dobra :) (3,2/10)
    http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-black-ops-ii/user-reviews
  • DusanMPupak
    To je jen váš mylný dojem. Ani první díly Call of Duty se nevyznačovaly dlouhou kampaní.
  • Cosi
    Hodnocení k metacritic od uživatelů: První dvě singleplayerové mise jsou opravdu hrozné, střílení do nekonečné vlny dokud se nesplní úkol, výbuchy lodí na kolejích po pár zásazích. A hloupé filmečky plné logických děr a namachrovaných týpků. Pokud to potom odinstalovali a dali tomu nulu tak se jím nedivím, taky jsem měl sto chutí. Ale pak je to obrat, mise z budoucnosti jsou zajímavé, i když stačí tři rány a auto pořád letí do luftu. Ale už tu nejsou vlny nepřátel (krom pár vyjímek), spolubojovníci už nečekají jen na vás. Obecně taky na CoD nadávám kudy chodím, ale je tu znát menší posun a oproti hroznému MW3 to má drajv. A MP je prý opět výborné.
  • http://www.youtube.com/watch?v=CCIT4I6GuwA&list=PL681002AD0464BC69&index=1&feature=plpp_video tohle je moc dobre na vyvolani vzpominek plus ty dve dalsi pokracovani :)
  • MrSanta
    Fajn, tak můžou hrát první díly CoD a je to vyřešené.
    Zrovna u tebe bych čekal trochu toho porozumnění a pochopení, že se vesměs hovoří o době od prvního Modern Warfare dále.
    To bych mohl rovnou nadávat, že žádná FPS hra se ani zdaleka nepříblížila dokonalému System Shocku 2 (moje osobní nejlepší FPS hra, možná i nejlepší hra vůbec) *1*
  • normalne prispivam do diskuze chcipni *11*
  • MrSanta
    Tam už jde o prioritu každého hráče. Mě Borderlands přijdou jako fajn "náhrada" za Doom. Hlavní část zábavy rubání je stejná. Sice máš velkou mapu, po které jezdíš autíčkem, ale jednotlivé bojové "arény" jsou taky docela uzavřené. Ale jak jsem řekl, to už je na hráčovi co hledá. Celkově (jak píšu už o kus výše) situaci v žánru FPS her zas tak černě nevidím.
  • SP sem nehral, MP je velmi dobry, lepši než MW2,MW3 nebo BO.
    Je to velmi optimalizovane, žadne bugy a lagy, sice neni server browser ale hry beži a dedi serverech, konečně tam není noob-tube ani martyrdom, last stand a podobne nasiraci sračky, killstreky se zdaji meně OP a hlavně jdou ziskat pomaleji atd, celkem dost změn. Rozhodně je to přijemne překvapení, lidi od toho čekali méně.
  • Veskoslav
    Furt tu otravuješ? *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit