Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ZvacA
    Shadow warrior :D
  • A ty urcite zase vyvalujes prachy za fet, ciga, prostitutky ... a taky ti nikdo nerika, ze jsi "nenormalny", protoze ne kazdej je takovej slovenskej pic*s jako ty. Kazdy si utracime za co chceme a vsem ostatnim to muze byt u zkurv*ny rite.
  • walltar
    U všech her ne, ale nemůžu se nějak připojit na TPB ... takže asi zítra. Jenom mě to zajímalo.
  • .)))))))))))
  • Ted me nabudil Virtua Cop to sice neni cista FPS spise mensi gamesa ale je to navykove :) leta jsem na ni myslel a az ted jsem si vzpomnel na nazev - Blood me dokonce behem hrani asi 4krat opravdu vydesil :) a ted otazka do pranice: Duke Nukem 3D DOOM Wolfenstein Hexen Heretic nebo neco takoveho co mate nejradsi?:)
  • Tak to máš celkem slušný nervy *4*
  • To zpiráti jako to děláš u všech her a uvidíš. *3*
  • walltar
    Já sem hrál každý díl COD ... když už na něco nadávám tak o tom musím věco vědět. *1*
  • ZvacA
    BO2 tak trochu paradoxně ale připomíná doby, kdy se hrálo pro zábavu a bylo jedno, co všechno za chujoviny člověk viděl. Je pravdou, že jsem si to uvědomil, až u tohoto dílu. Jinak, o tom žádná, je to blbina, o nějaké herní výzvě se mluvit stále nedá a syndrom držení hráče za ručičku pro efekt stále pokračuje a je na pěst, ale když se nad tím člověk zamyslí, je BO2 pod značkou CoD vlastně čistou akcičkou, kterých jsme se na přelomu století nahráli docela dost. Já osobně tomu říkám "Soldier of fortune" kategorie, kde to vypadá všechno seriózně, ale ve výsledku je to nereálná kravinka, která si na nic nehraje, ale člověk se u ní zabaví. Samozřejmě, každý ten práh " zájmu " máme jednotlivě jinde, každý taky hledí u her na něco jiného, od SP po MP a podobný srandy, nicméně CoD dosáhlo stavu, kdy si vyhradil svůj boom-simple-fun koncept a nemíní z něj slevit a přitom je evidentní, že roztříštěné tvůrctvo kolem značky na to záměrně rezignovalo a dělá prostě další "hru" do univerza. V tom vidím zásadní rozdíl oproti nedávnému MoH, který kolem sebe nakydal zprávy o své vyjímečnosti válečné akce, kterou uzemnil nesmyslně aplikovanou hratelností svého údajně úhlavního konkurenta. Osobně se CoD nezastávám jako alternativu něčeho bombastického a kadil bych si na hlavu tím, že bych si neuvědomoval nutnost CoD kriticky potopit, tak jako v případě Warfighteru, ale nemůžu se zbavit dojmu, že CoD a zvlášť momentálně Treyarch s Black Ops 2, v tom svým rámci tak nějak dělají "zábavu". U které je však pravda, že ekonomicky zvažuješ, zda se ti vyplatí okamžitá koupě co rok...
  • Radioaktivni_surikata
    Že vás to baví. Já kromě na chvíli dvojky nehrál žádnej díl a nic mi nechybí. Když jim to vydělává...
  • autor to pekne vystihnul .. jen se bojim ze dnesni decka to budou povazovat za pravdu nez parodii
  • Odulin
    No tak Caleb alias I live again je klasická pecička...vo tom žádná:) 2. díl The Choosen jsme hráli už pak na akcelerátoru, ale pro mě to prostředí už nějak nemělo štávu.
  • The shotgun is great for killing enemies

.))))))))))))))))))
  • walltar
    Btw ... na jak dlouho vydrží v tomhle díle SP? Je to kratší než předchozí díl?
  • walltar
    Jo to by chtělo ... ale pořád je tu další a další COD a žádnej novej nápad.
  • Na poprvý to bylo vtipný, ale těhle předělávek je poslední dobou nějako moc. Chtělo by to novej nápad...
  • Osobne uprednostňujem Call Of Booty : Modern Whorefare. *2*
  • Jazz
    Krokem vedle jsou, protože je to CoD.
    Kdyby nebylo, tak nebylo...

Konec se ti odvíjí přesně od těchto "rozhodnutí", celkově je asi 6 variací.
    Každopádně, když ti hra řekne, že ho máš zabít, tak ho zabiješ, protože v předchozích dílech ti to říkali, ale ne, ty ho můžeš trefit do kolena a on přežije. Ale jak si to máš uvědomit, když v minulých dílech si ho trefil do kolena a mise se nezdařila...
    I když je pravda, že spíše jsou ty momenty vybírací - zmáčkni F nebo SPACE.
  • Magister_Peditum
    Pěkný, ale parodie na Deus Ex 1 mi přišla přecejen trefnější. *1*
  • walltar
    Ty to nechápeš .... si nedostatečně vypnul mozek ... COD se totiž musí hrát s úplně vypnutým mozkem. Kdyby si měl dost vypnutý mozek tak ti všechno příjde uplně suprově wow.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit