Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Return to the combat area huuuuuuuuuu-5, 4...ROFL přesně *1* *15*
  • The shotgun is great for killing enemies

    .))))))))))))))))))
  • Robotron3
    Sranda bude, až si tu přečtu recenzi na Black Ops 2, sem zvědavej :) Koukal jsem se dnes na recenzi na gametrailers a řikal sem si, to už vypadá fakt jak nějaká budgetovka z obchoďáku. A prd ho, nakonec 9,4/10 :)
    • Cosi
      Hodnocení k metacritic od uživatelů: První dvě singleplayerové mise jsou opravdu hrozné, střílení do nekonečné vlny dokud se nesplní úkol, výbuchy lodí na kolejích po pár zásazích. A hloupé filmečky plné logických děr a namachrovaných týpků. Pokud to potom odinstalovali a dali tomu nulu tak se jím nedivím, taky jsem měl sto chutí. Ale pak je to obrat, mise z budoucnosti jsou zajímavé, i když stačí tři rány a auto pořád letí do luftu. Ale už tu nejsou vlny nepřátel (krom pár vyjímek), spolubojovníci už nečekají jen na vás. Obecně taky na CoD nadávám kudy chodím, ale je tu znát menší posun a oproti hroznému MW3 to má drajv. A MP je prý opět výborné.
    • Tak já nevím, chvíli jsem zkoušel SP a bavím se naprosto skvěle. Poprvé je možnost vybírat zbraně před misí. Výběr zbraní a doplňků souvisí s tím, jak se v předchozích misích dařilo a jak dobře hráč plnil předem stanovený bonusový úkoly. Větví se příběh (postava přežije vs. nepřežije, vyslechnu někoho vs. nevyslechnu někoho), důsledky jsem ještě neviděl, nějaký tam možná budou.

      A pak je tam nějakej taktickej mód, ale ten teda moc dobře nefunguje (nebo se mi do něj nechtělo moc pronikat...

      Takže inovací je minimálně v SP u Black Ops 2 celkem dost. A třeba taková mimika obličejů vypadá fakt hezky (+ některá prostředí).
      • ZvacA
        Souhlasím. Nejde Treyarchu upřít, že druhým BO sice stále staví na stejných základech a mechanismech celou hratelnost, pro CoD už tak typicky zastaralou a o ničem, ale okořenily to "inovačními" prvky, který rozhodně nejsou krokem vedle. Strike Force mise a možnost si průběh kampaňe omezeně vypiplat podle svýho na základě rozhodnutí, ne tak zcela marný podání příběhu, jak by se mohlo automaticky zdát a celkem překvapivé momenty, nepředurčují BO2 do žumpy. Ona i ta "future" stránka k závěru dostává správný grády a má co říct. Je to sice ve výsledku stejná ptákovina spoléhající na přehnanou monumentálnost a s jednoduchou hratelností, ale to co dělá - dělá dobře - má to nápad, slušný charakterový scénář i podání a to střílení s prstem v nose se tak nějak ztratí. Sice to není věc na vysoký čísla ve verdiktech, ale jak řekl kolega Odulin, BO2 baví s jasným vzkazem, že CoD si už definitivně na nic vážnýho nehraje. Ale určitě nepřesvědčí zastánce opozice, to ani omylem.
        • Jazz
          Krokem vedle jsou, protože je to CoD.
          Kdyby nebylo, tak nebylo...

          Konec se ti odvíjí přesně od těchto "rozhodnutí", celkově je asi 6 variací.
          Každopádně, když ti hra řekne, že ho máš zabít, tak ho zabiješ, protože v předchozích dílech ti to říkali, ale ne, ty ho můžeš trefit do kolena a on přežije. Ale jak si to máš uvědomit, když v minulých dílech si ho trefil do kolena a mise se nezdařila...
          I když je pravda, že spíše jsou ty momenty vybírací - zmáčkni F nebo SPACE.
      • Odulin
        Souhlas, včera koupeno a taky se bavím. Nebudu sáhodlouze obhajovat proč tomu tak je, ale prostě bavím a to mi stačí.;)
    • Jo jasný, teď mi řekni, že taky hodnotíš všechny série MW a BO nad 9,3 jak oni *4*
      • Robotron3
        To sem nepochopil, jak hodnotim? Já naštěstí nic hodnotit nemusim :)
    • Pete.palis
      já jsem taky čučel, ale nevim mno, podle mě bude dost webů podplacenejch, marketingový trh a love jsou jedna velká ruka;)
      • walltar
        Jo jo díval sem se na metacritic ... nevím čím to je ale to hodnocení od lidí se tam slušně lyší.
  • A presne za toto mliony ludi kazdy vyvali 60€, ako ty vole, tento svet je proste nenormalny.
    • A ty urcite zase vyvalujes prachy za fet, ciga, prostitutky ... a taky ti nikdo nerika, ze jsi "nenormalny", protoze ne kazdej je takovej slovenskej pic*s jako ty. Kazdy si utracime za co chceme a vsem ostatnim to muze byt u zkurv*ny rite.
    • walltar
      Myslím, že ty si nenormální ... kdyby si byl normální tak za to těch 60€ dáš taky. Buď rád že si nenormální aspoň si ušetřil a ještě si zahraješ lepší hry než tuhle. *1*
    • Robotron3
      Svět je nenormální, ale že by zrovna kvuli Call of Duty? To sou i horší věci ;)
  • Osobne uprednostňujem Call Of Booty : Modern Whorefare. *2*
  • Predevcirem jsem si naistaloval Blooda a musim rict ze takto jsem se dlouho nepobavil prvnich 30 minut jsem byl jak Alenka z Wonderlandu opravdu jsou dnesni FPS z tohohle pohledu k smichu (hral jsem vsechny CoD apod takze kdyby se nasel nejaky chytrak ze jen tak flusu na jeho oblibeny produkt) rozhodne doporucuji si takovou vypalovacku zahrat
    • Odulin
      No tak Caleb alias I live again je klasická pecička...vo tom žádná:) 2. díl The Choosen jsme hráli už pak na akcelerátoru, ale pro mě to prostředí už nějak nemělo štávu.
      • Ted me nabudil Virtua Cop to sice neni cista FPS spise mensi gamesa ale je to navykove :) leta jsem na ni myslel a az ted jsem si vzpomnel na nazev - Blood me dokonce behem hrani asi 4krat opravdu vydesil :) a ted otazka do pranice: Duke Nukem 3D DOOM Wolfenstein Hexen Heretic nebo neco takoveho co mate nejradsi?:)
        • Ještě bych k tomu seznamu přidal první Dark Force. To snad byla byla první FPS, která přišla se systémem plnění misí pospojovaných animovanými filmečky. Ve své době to byla bomba hra a vlastně pořád je díky deevoluci FPS ve stylu MOH a COD *15*
        • Hexen! to byl můj první aaa titul :D úžasná hra. Jinak z jmenovaných her bezkonkurenčně nejvíc času stráveno (jak jinak) u Dooma 2.
        • Odulin
          Nojo Virtua Cop taky dobrý. S bráchou jsme ho chvíli jeli..sice onrail ale dobrý, škoda, že k tomu tenkrát nešla na pc připojit nějaká ta pistole..hned by to chytlo jiný grády.

          Vemu to spíš opačně..nejmín mi nějak utkvěl v paměti heretic a hexen...byly to dobré hry, ale duke, blood, shadow warrior je smázli:) DOOM a Wolf beru něco jako povinnou četbu:)
        • ZvacA
          Shadow warrior :D
          • Tez jsem ho mel v pameti :) ale nenapsal jsem ho:D
  • Fakt jsem se nasmál ... "Get down and put some elbow grease into it soldier" ... E E E E E E *1*
  • Na poprvý to bylo vtipný, ale těhle předělávek je poslední dobou nějako moc. Chtělo by to novej nápad...
    • walltar
      Jo to by chtělo ... ale pořád je tu další a další COD a žádnej novej nápad.
      • Radioaktivni_surikata
        Že vás to baví. Já kromě na chvíli dvojky nehrál žádnej díl a nic mi nechybí. Když jim to vydělává...
        • walltar
          Já sem hrál každý díl COD ... když už na něco nadávám tak o tom musím věco vědět. *1*
          • Tak to máš celkem slušný nervy *4*
  • autor to pekne vystihnul .. jen se bojim ze dnesni decka to budou povazovat za pravdu nez parodii
  • spook.y
    Zrovna včera jsem koukal na gameplay nového COD a nějak se mi to fakt nezdá. Já nevím ale přišlo mi to opravdu úplně stejné jako minulé díly. V jedné minutě se mu to asi 3x zpomalilo :D. Hra která není špatná ale cenově určitě velmi nadsazená i hodnocení se mi nikdy moc nezdálo.
    • já BO II teď hraju a navudory tomu že jsem si už půlroku předem říkal po zhlédnutí prvního traileru že to bude hrozná sr**ka, stejně jako jsem to říkal u MW3 (kde se to potvrdilo) - ještě u dílu předtim jsem se totiž nechal nalákat reklamou a BO koupil, nebyly to úplně vyhozený peníze ale prostě to nebylo ono. Takže zpět k BO 2. V den vydání jsem se podíval na nějaký gameplay videa a nevypadalo to špatně, takže jsem si hru stáhnul. Už ji hraju asi 4 hodiny a můžu říct že je to po COD2 a COD4 nejlepší COD. Má 3 konce, děláte rozhodnutí během hry, některá jsou opravdu důležitá, díky jednomu mi později ve hře došlo že SPOILER ten maník s pytlem na hlavě na kterýho mířím snipou není Menendez ale Mason, ale stejně jsem ho musel střelit aby hra pokračovala *9* /SPOILER. Nebo tam je mise kde se můžete přepínat za jízdy mezi autem a air dronem a když jsem byl v autě tak se jeden okmažik zpomalil čas a hra se zeptala zda chci zůstat v autě nebo přejít do dronu a kosit to ze vzduchu. Můžete přistupovat k více oblastem mapy, i když blokády tu jsou pořád. Před hrou si můžete navolit jaké zbraně chcete v misi požívat, prostě CREATE a CLASS v singleplayeru. Je tu i perk který vám dovolí přistupovat k zamčeným dveřím atd, za nimi je pomocná výbava jako mortary (v misi kde jedete na koni, v jedný ruce držíte kulomet a nad váma lítají vrtulníky který vás nějak nemůžou trefit, vezmete mortar, třísknete s nim o koleno a hodíte na helikoptéru - bum *1* ; později v té sámé misi máte raketomet a za jízdy ničíte tanky *7* ) Rozhodně je tenhle díl vylepšený oproti předchozím, baví mě víc, máte víc možností jak hru hrát, je tu i mód kde ovládáte jednotky a bráníte taktické body. Můžete hrát i vedlejší mise, v jedné se například dozvíte jak to je se synem Masona. Neříkám že je to nejlepší hra roku a že má nejlepší grafiku, to teda rozhodně ne, ale je to podle mě nejlepší cod od dob cod4 - kdyby takhle vypadalo COD5 před 4 lety.....
    • Jo, vypada to naprosto stejně.
      Je to o malych rozdilech.
      Zbraně mají trochu recoil, killstreaky je těžší je dostat, neběží to p2p ale na dedicated serverech, matchmaking je velice rychlý, zbraně a perky se zdají více vybalancované, žádné akimbo, noobtube, last stand, martydrom atp., zpusob jakym se tvoří custom classy je rozhodně obrovské plus.
      BO2 je po COD4 první, které šlo směrem dopředu.
      Bohužel stále stejný grafický engine a úmyslné srážení hodnocení jen proto, že je to COD, tomu hodně ubližují.
      • Jenze Activision si za to nenavistne postaveni vuci CoD do jiste miry muze samo. Samozrejme, ze vse co je uspesne a popularni ma i sve hlasite odpurce, ale v pripade CoD jsou nektere vytky opravnene.
        A pak muzou nastat situace, jaka mozna nastala ted, ze dil, ktery se alespon v necem zlepsil dostava porad stejne mnozstvi nenavisti, jako dily, ktere si to zaslouzili vice.
        Nicmene s temi prodejnimi cisly to Activision stejne urcite netrapi.
        A hodnoceni 0 na metacritics jsou asi tak stejne objektivni a hodnotne, jako podplacene "profi" recenze na strane druhe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit