Přejít na výpis diskuzí
Parodický Doom II mod pranýřuje Call of Duty a moderní střílečky
15.11.2012 | Petr Poláček
112 příspěvků
-
To sem nepochopil, jak hodnotim? Já naštěstí nic hodnotit nemusim :)
-
Jo jasný, teď mi řekni, že taky hodnotíš všechny série MW a BO nad 9,3 jak oni *4*
-
jako že má doom 10 zbraní, která je jedna jak druhá a střílí úplně stejně, autoheal. Obtížnost jen v tom, že na tebe útočí 20-30-50 vojáků najednou, co se spawnujou ze vzduchu hned za rohem... Že v něm padaj z nebes paneláky a eifelofky. Souhlasím, že Doom má stejně kvalitní AI jako CoD. Jen ty úrovně jsou v Doomu bohužel trochu otevřenější a představ si, že v nich občas i člověk bloudil. Každopádně je rok 2012 a jestli chceš srovánvat hru z dob 386-tek, tak to je hodně ubohý a zoufalí.
-
Částečně máš pravdu, ale Doom za to nelze vinit. To je jako vinit filmy s Chaplinem za to, že jsou němé. Ten skutečný rozdíl mezi Doomem a novými CoD je v tom, že CoD je v dnešním kontextu stupidní a Doom v kontextu své doby (a ani dlouho potom) nebyl.
-
Doom si nehrál na realitu.Bylo hned jasné,že to je rubačka také hráče nevodil za ručičku jak to dělá COD.
V COD pořád hráče dávají do reálných vojenských jednotek a machrují jak si pozvali odborníky na vojenskou taktiku a pak to je hra která je hodně tupá. -
Z dnešního pohledu jo. Jenže Doom byl a je legenda. CoD je jen ta srajda :)
-
já jsem taky čučel, ale nevim mno, podle mě bude dost webů podplacenejch, marketingový trh a love jsou jedna velká ruka;)
-
Jenze mezi CoD a Doomem je jeden podstatny rozdil. A to datum vzniku. Zatimco Doom vysel v dobe, kdy pojem fps byl v podstate neznamy a tato hra definovala zanr, ve sve dobe proste pecka.
Zatimco posledni dily CoD jsou stejne sr*cky porad, aniz by jakkoliv dany zanr obohatili nebo alespon byly dustojne hry.
A ted nemam na mysli tu super arkadovou hratelnost ala terminator, ale samotne odflakle zpracovani a zdimacka penez kazdy rok "more of the same".
Krasny priklad jak by melo pokracovani hry vypadat je HALO 4. Zatimco posledni dily CoD jsou hodne odflakle datadisky.
Ja nemam problem s danym subzanrem, ktery CoD reprezentuje, ale s tim, jak s hrou nakladaji a jak odflakle ty hry jsou. -
zasmál jsem se od srdce... ještě že tyhle nový střílečky nehraju, pak bych měl zřejmě taky chutě svou naštvanost nějak kreativně vyjádřit :)
-
Hodně dobrý příspěvek, máš ode mne + :)
-
Je sranda, že Doom je podobná sr*čka s méně pixely jako ono CoD.
A teď se do mě zlatí hateři pusťte, protože na to čekám ze všeho nejvíce. -
Sranda bude, až si tu přečtu recenzi na Black Ops 2, sem zvědavej :) Koukal jsem se dnes na recenzi na gametrailers a řikal sem si, to už vypadá fakt jak nějaká budgetovka z obchoďáku. A prd ho, nakonec 9,4/10 :)