Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Predevcirem jsem si naistaloval Blooda a musim rict ze takto jsem se dlouho nepobavil prvnich 30 minut jsem byl jak Alenka z Wonderlandu opravdu jsou dnesni FPS z tohohle pohledu k smichu (hral jsem vsechny CoD apod takze kdyby se nasel nejaky chytrak ze jen tak flusu na jeho oblibeny produkt) rozhodne doporucuji si takovou vypalovacku zahrat
  • walltar
    Myslím, že ty si nenormální ... kdyby si byl normální tak za to těch 60€ dáš taky. Buď rád že si nenormální aspoň si ušetřil a ještě si zahraješ lepší hry než tuhle. *1*
  • No ked uz je rec o BO II tak by som len dodal ze som videl gameplay prveych par urovni a musim povedat ze je to na zvracanie. Idete si obrnenym SWAT transporterom po nejakom moste a zrazu vsetko okolo vas skace (ine auta,tanky,lietadla a co neviem este co) vy zazrakom a pomocou spomaleni casu sa vsetkemu vyhnete i ked idete len stale rovno. Vsetko vybuchuje a poskakuje, potom nejak zazrakom narazite. No prezijete . Potom vas zacnu honit nejake lietadla (drony asi) a naskocite do pobliz naburaneho obrnenca ktory vysi na kusku drotu a ked vsetky tie lietadielka vystrielate potom vyskocite a haloooo, obrnene vozidlo zazrakom spadne dole z mosta....No teda ani B-ckove filmy nie su takto hrozne, toto je absolutny trapas a kto sa pri tom dokaze bavit je absolutne zubozeny "lidsky zombie" . Vsak tot v roku 2012 uz je taka hanba ze sa to neda zniest....jednym slovom : fuj Kuknem metacritic a skoro 90/100, kuknem MOH:W 55/100 , a ked porovnam obidve hry tak ten singl u MOH:W je minimalne konzervativnejsi a mozno aj trosku realistickejsi kdezto BO II je absolutne peklo....
  • Robotron3
    Svět je nenormální, ale že by zrovna kvuli Call of Duty? To sou i horší věci ;)
  • A presne za toto mliony ludi kazdy vyvali 60€, ako ty vole, tento svet je proste nenormalny.
  • smejki
    definuj "podobná" *2*
  • Mato1987
    http://www.youtube.com/watch?v=W1ZtBCpo0eU
    toto je ešte lepšie :D
  • walltar
    Jo jo díval sem se na metacritic ... nevím čím to je ale to hodnocení od lidí se tam slušně lyší.
  • Odulin
    Jj taky souhlas. Já se při prvním přepnutí Halfa 1 do 3d akcelerace (Voodoo 3) málem po*ral:))
  • ZvacA
    Souhlasím. Nejde Treyarchu upřít, že druhým BO sice stále staví na stejných základech a mechanismech celou hratelnost, pro CoD už tak typicky zastaralou a o ničem, ale okořenily to "inovačními" prvky, který rozhodně nejsou krokem vedle. Strike Force mise a možnost si průběh kampaňe omezeně vypiplat podle svýho na základě rozhodnutí, ne tak zcela marný podání příběhu, jak by se mohlo automaticky zdát a celkem překvapivé momenty, nepředurčují BO2 do žumpy. Ona i ta "future" stránka k závěru dostává správný grády a má co říct. Je to sice ve výsledku stejná ptákovina spoléhající na přehnanou monumentálnost a s jednoduchou hratelností, ale to co dělá - dělá dobře - má to nápad, slušný charakterový scénář i podání a to střílení s prstem v nose se tak nějak ztratí. Sice to není věc na vysoký čísla ve verdiktech, ale jak řekl kolega Odulin, BO2 baví s jasným vzkazem, že CoD si už definitivně na nic vážnýho nehraje. Ale určitě nepřesvědčí zastánce opozice, to ani omylem.
  • Odulin
    Třicátník potvrzuje.:)
  • Robotron3
    Tys v tý době snad ještě nežil ne? Tehdy byli všichni naprosto posedlí grafikou a každý hltal každou novou hru, která grafické zpracování zase požene o něco dál. Snad nikdy nebyla fascinace grafikou ve hrách tak velká jako s nástupem 3d her až po první gpu.
  • Odulin
    Souhlas, včera koupeno a taky se bavím. Nebudu sáhodlouze obhajovat proč tomu tak je, ale prostě bavím a to mi stačí.;)
  • Nechapu proc tu resis jestli me neco nuti ty hry kupovat a hrat. O tom vubec moje reakce nebyla.
    Ja pouze reagoval na tve nesmyslne srovnani CoD a Doom a snazil se ti vysvetlit, proc je tve srovnani hloupe. *3*
  • Protože v době, kdy Doom vyšel nikdo neřešil grafiku a počítačový trh vypadal jak vypadal. Dneska jdou firmy po penězích, což je vlastně cíl podnikání.
  • A nesrovnávají náhodou autoři té parodie? Cituji titulek článku,o kterém se tady bavíme: "Parodický Doom II mod pranýřuje Call of Duty a moderní střílečky".

No a řekl bych k porovnávání za sebe asi tolik, že všechno je dáno úrovní HW. DOOM se hrál tak, jak se hrál a vypadal tak jak vypadal, protože to jinak nešlo. COD si může hrát na akční film a někdy tak i vypadá. Kdyby někdo ukázal autorům Dooma v roce vydání COD, tak pochybuju, že by ho okamžitě nechtěli napodobit.

A to, že bez skriptů se nedá prezentovat příběh je snad každýmu jasný (jenom jich nesmí být přehaně...)
  • Robotron3
    Proč děti, Call of Duty hraje taky velká spousta čtyřicátníků, tátů od rodin, co si chtějí vybít stres z práce třeba :)
  • Klidně ať mají milion odborníků na to a na to. Nic to nemění na faktu, že to děti žerou. Věřím tomu, že kdyby vyšel nový Doom, tak to bude podobná marketingová srágora jako Duke.
  • A co tě nutí takové hry kupovat nebo hrát? Ať si to ty ovce hrají jestli chtějí. Má to úspěch u dětí hlavně v USA nebo u naší budoucnosti - teenagerů. Pokud jim to rodiče sponzorují, tak bych se nad tím vůbec, ale vůbec nerozčiloval. Oni to pak v dospělosti poznají, že kupovat si hru za 60€, která je již X let stejná nemá smysl.

Také bych mohl namítat, že BF3 je hrozná hloupost a že jsem naštvaný, že za 100€ mám doma zabugovanou, věčně nefungující hru. Ale podstoupil jsem to riziko i když jsem přesně věděl, že to DICE opět podělá.
  • Tak já nevím, chvíli jsem zkoušel SP a bavím se naprosto skvěle. Poprvé je možnost vybírat zbraně před misí. Výběr zbraní a doplňků souvisí s tím, jak se v předchozích misích dařilo a jak dobře hráč plnil předem stanovený bonusový úkoly. Větví se příběh (postava přežije vs. nepřežije, vyslechnu někoho vs. nevyslechnu někoho), důsledky jsem ještě neviděl, nějaký tam možná budou.

A pak je tam nějakej taktickej mód, ale ten teda moc dobře nefunguje (nebo se mi do něj nechtělo moc pronikat...

Takže inovací je minimálně v SP u Black Ops 2 celkem dost. A třeba taková mimika obličejů vypadá fakt hezky (+ některá prostředí).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit