Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jason_dinAlt
    Tři hlavní inovace jak to vidím já:
    1) Nové prostředí, kde se hra odehrává. Pokud bych si měl vybrat mezi světem fantasy a SciFi, beru bez přemýšlení sciFi.
    2) Měl by být kladen obrovský důraz na příběh a jeho podání. Veškeré dialogy by měly být namluvené, takže už by se nemělo stát, že kliknu na NPC a on na mě vyplivne text s popisem questu. Toto by mělo umožnit silnější ponoření do děje. Z toho co jsem zatím viděl na videích, musím říct, že se mi to tak líbí.
    3) Tím, že je hra vyrobena novým týmem lidí, znamená, že tam budou desítky drobností udělané jinak. Jestli k lepšímu nebo k horšímu, to ukáže čas.

    Wowko mě po pár letech už nic nového nedává, takže hledám něco nového.

    Každopádně bez ohledu na to jak to bude hrozný nebo dobrý, já to rozhodně zkusím zahrát a budu to hrát až do té doby, než mě to přestane bavit. Jestli to bude za tři měsíce nebo za tři roky to se uvidí.

    Než SW vyjde, tak si ho ukrátím pro mě nově objeveným Pirates of the Burning Sea, které mě teď naprosto nadchlo. Jestli máte rádi plachetnice a loďě, tak zkuste. Dá se to hrát i free.
  • Jason_dinAlt
    Zapoměl si dodat na začátku věty: "Podla mojho nazoru "
  • Jason_dinAlt
    Soudíš moc rychle příteli. Když se podíváš na videa z PvP (přinejmenším jedno už vyšlo) tak uvidíš, že na jednu ránu tě nikdo nesloží.
    Co se týče grafického ztvárnění, tak každýmu vyhovuje něco jiného. Třeba jeden můj kamarád odsuzoval postavičky v Aionu (lehce manga styl), že se mu nelíbí pobíhat po kraji s hedvábným šátkem. Co si pamatuju tak tyenhle člověk ve wowku wždycky hrál za smradlavýho trpaslíka s nemytejma mastnejma vlasama. Proti gustu žádnej dyšputát :o)
  • Cahir
    Spíš než s příběhem, tak se systémem rozhodování, ne nepodobným tomu z Mass Effectu. Ta hra je prostě mnohem více zaměřená na "implementaci" hráče do univerza hry (měl bys mít pocit, že jsi součástí příběhu, světa, tvoji NPC společníci budou plně rozvinuté charaktery, jenž budou mít minulost, vlastní questy atd. - stejně jako v DA či ME) než WoW, který byl spíše cílen na milovníky grindování (no offense). V tom je hlavní síla SWTOR, jak přesně se bude lišit v herních mechanikách samozřejmě zatím nevíme, i když pokud bys sledoval videa z bety, můžeš si udělat jakous takous představu.
  • Cahir
    To je jen trailer. *7* Samozřejmě, že ve hře samotné nepůjde sejmut sitha na nejvyšší úrovni jednou ranou. Byla to narážka na Indianu Jonese - vtípek, a tys ho zjevně nepochopil.
  • Tak grafickej styl je dost podobnej KotORům a ty byly dost úspěšný. Navíc tohle je prostě mmorpg, né střílečka, udělej si pořádek v herních žánrech, s tim soubojovym systémem Jedi Academy si mě fakt rozesmál, hrál jsem tu hru nějakou dobu online, jak by sis jako představoval zakomponovat to do mmorpg? Pak to, co ukazujou v character progression videu neber vážně, ku*va, je to trailer na classu. Grafika Force Unleashed? To fakt ne. *15*
  • Takže v podstatě je to kopie wow s příběhem co tě vede ?? Docela laciný škoda
  • moj clovek ;D
  • Kvalita grafiky prezentačního videa je stejná jako WoW, jednoduchá a přebarevná, pro kojence a předškoláky. Jak mám nasát atmosféru Star Wars kdyz ti Sithove vypadaji jak ze Star Treku a mezi nima pobiha nakej Indiana Jones, kdybych mel Sitha na 60. urovni a pribehl by tam takovej blbecek v klobouku a zastrelil me jednou ranou tak bych asi rozmlatil obrazovku, chce to soubojovej system jako v Jedi Academy + vylepsenej interface, grafiku podobnou Force Unleashed a pak to budu hrát, tohle sou všechno takový laciný pokusy, stokrát radši dobiju nějakej kopec na nejakym HC serveru v BF3 než s nějakýma namalovanýma postavičkama z Kouzelné školy zabíjet Jabbu co bude vypadat jak z Lega .)
  • toto je fakt najhnusnejsie a najtrapenjsie mmo ever :D 5korun by som za to nedal
  • Inovací je to, že se nesnaží přinýst žádnej novej systém boje, nebo novej systém pvp, kterej se po dvou měsících projeví masivním odlivem hráčů. Přináší klasický fungující (podtrženo!) model MMORPG posazený do světa, který je fenoménem na poli scifi žánru. Podle ohlasů betatesterů, kterejm věřim víc, než tlachání v diskuzích na games.cz, bude ta hra přinášet epic feeling Star Wars filmů. Já zůstanu u čekání na kvalitní mmorpg hru. Nuff said.
  • Dobře tím pádem zůstanu u čekání na GW2
  • MishKonn
    Největší inovaci vidím v tom, že nám konečně někdo dá propracovaný online svět Star Wars. Ano, bylo tu už SWG, ale to šlo zcela mimo mě. Pravda, hra používá dle všeho osvědčené mechanismy, ale na to, aby byla průkopníkem žánru, je v ní bohužel nasypáno až příliš financí. Tahle hra musí především fungovat, ne objevovat Ameriku.
  • Mohl by my pls někdo v rychlosti říct jaké tato hra přináší inovace ?
  • Jo tahle narážka na Indiho bojové umění :D .....
  • MishKonn
    Podívej se na trailer Return a uvidíš, že není nic tak stylového, jako právě Smuggler s kloboukem. Navíc v např. Clone Wars se také podobné postavy objevují.
  • Cahir
    Zdroj pls.
  • Cahir
    vypadá to skvěle! Jak se mu vysypou ty cetky a boxer mě rozesmálo, stejně jako kopanec do koulí.. A nárážka na Indianu Jonese taktéž potěšila.
  • Tak ofc, o tom se ani nebavim. Bavim se o prezentaci tý postavy skrz ten character progression, protože to má za úkol představit tu classu v nějakym všeobecnym světle. A věřim, že i ten, na kterýho jsem reagoval, mluvil o tom videu..
  • clovek muze vychazet i z videi gameplaye...napr. video kde skupinka asi 4 lidi vyrazila do nejake instance - jeden healoval - druhy tankoval a dalsi dva byli v roli DPS, coz je smutne vzhledem k tomu, ze bych to same mohl napsat v diskuzi u WOWka a nikomu by se to nezdalo divne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit