Přejít na výpis diskuzí
Pašerák umí v SW: The Old Republic hrát nečistě
13.9.2011 | Aleš Smutný
77 příspěvků
-
Na SW:ToR se těším jak malej jarda, ale ten Wookie je prostě WTF?!, sry ale vypadá fakt příšerně....
-
+1
-
Jsem si nejdřív myslel že to nějaký pirát ukradl a udělal free server *1*
-
Ta "Indiana Jones" scéna se světelným mečem mě taky dostala... a pak ještě ta s tím Wookiem, ta mi pro změnu připomněla tohle: http://www.youtube.com/watch?v=ufDTDUPZrag&feature=related
-
Soldier? *16*
*háže kámen*
*15*
Smuggler je podle mě nejlepší progress video. Narážky na Indyho a Novou naději se povedly. Já však své rozhodnutí neměním. Trooper Vanguard FTW *14* -
Myslíš Troopera.. *4* To je jak když nějakej člověk na QaA na Gamesconu řekl místo Lightsaberu "Laser Sword". Docela ho ukamenovali *15*
-
Chtěl jsem hrat za Soldiera :D, ale ted jak vidim ten trailer musím svůj názor přehodnotit.
-
To je fakt. FtR! *1*
-
KotOR má PEGI 12+
-
Tady je taky hafo natěšených hráčů, kteří už střihají metr. Akorát si většinou své dojmy sdělují na příslušných fanouškovských webech.
For the Republic! *15* -
Systém morálky funguje i v SW:TOR. Při questech máš možnost volit "světlé" nebo "temné" řešení. Takže můžeš hrát "světlého" Sitha nebo "temného" Jedie. Dokonce je ve hře i speciální gear, který je vázán na úroveň příklonu postavy k temné nebo světlé straně.
V jednom videu si Jedy mohl vybrat, jestli zabije NPC Sitha nebo ho "konvertuje" na světlou stranu. V jiném (za Republiku) si zase v rámci rychlého postupu v daném questu vybrali možnost vyplivnout část posádky do vakua. -
To sou lidi takhle skeptický dědkové se zaraženejma prdama fakt jenom v komentářích na games.cz? Všude po světě jsou lidi nahypovaný na tuhle hru, těšej se a chválej každý nový info, ale tady ne.. Tady musej všichni nadávat, stěžovat si a bručet, že je všechno špatně. I kdyby byla hra celá ze zlata, tak si najdete něco, na čem by jste jí strhali. Dědkovství největší, fakt!
-
http://www.youtube.com/watch?v=FxKtZmQgxrI
-
Tak tak, pri zmince o hrabani v logice nemuzu nezminit genialni recenze na novou triloggi od Mr Plinketta :D
-
Upřímně, příspustné jsou obě varianty. Tuhle jsem zvolil proto, že, jak v článku zdůraznuji, SW svět je na tyhle triky ve hrách trochu vysazen. Proto důraz na tenhle tvar věty. Mnou formulovaná věta impilkuje, že až v SWTOR dostane k ruce nečisté triky. Vaše implikujeobecné Osoba XY ve hře ZA umí nečisté triky. Ale to neodpovídá tomu, co jsem chtěl naznačit.
-
Ono SW není ani tak sci-fi, jako spíš hodně naivní fantasy, takhle se to musí brát, jakmile se člověk začne hrabat v logice, tak jde celá atmosféra SW do kytek.
-
To už bylo v KotOR, a nikomu to nevadilo...
-
vsak pockej, az budes do nekoho rezat svetelnym mecem a uberes mu treba pulku HP ... zbrani, ktera roztavi kovove dvere budes nekoho muset upizlat
-
jen tu koukám na videa a smtním že věci kolem SW ubejvá
-
takze myslis ze se uz nebude hrat na moznost good/evil volby ale kazdy si presvedceni zvoli na zacatku hry pri volbe postavy (jednou sith navzdy sith), protoze kdyby tam ty moralni good/evil volby jako v predchozich dilech dali, asi by se nejakemu tomu vrazdeni nevinatek tezko vyhnuli