Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uspěchaný vývoj? Jako jenom šest let? *1*
  • Veskoslav
    Aliens na blízku zabijí cokoliv, i predátora. Tudíž pokud patch neodstraní souboj na blízku, je to zbytečné.
    • MrSanta
      Souboj na blízko je fakt divnej. Kdyby to aspoň nějak ztížili, aby to nefungovalo univerzálně... Jak je to se sílou aliena se ale blbě odhaduje. Vasquezová mu celkem bez problémů přišlápla banánek ke stěně, takže čistě teoreticku, při správném načasování a velké dávce štěstí by se možná mohl dát trefit pažbou a krapítek odsunout. Ale zastavit šupou rozběhlého aliena je fakt přehnané.
  • Tak to me pobavilo, prej prilis uspechanej vyvoj.... hm +- 7 let je asi na beckovou strilecku malo :))
    • c-z06
      Gearbox to v posledních letech od někoho převzal, jestli se nepletu. Také koncept celé hry měl být situovaný dokonce jako RPG... Ta hra se za ten čas změnila k nepoznání. Několikrát hrozilo, že se zruší, pokaždé jen odložená k ledu.
  • Gordar
    Ten obrázek je opravdu vtipný :-) Už jen tohle ilustruje že skoro vše na té hře je špatně.
    • To jo...Alienovy by stačilo záhahnout mariňáka jen lehce za to předloktí jak ho drží a vyrval by mu ruku i s ramenem *1*
  • MidnighT91
    Prvně jsem tu hru chtěl po 10 minutách vypnout ale řekl jsem si že tomu dám šanci. Víc jak hodinu jsem nevydržel... Další totální odpad, za měsíc nikdo nebude vědět že něco takového existuje. Docela to ukazuje jejich neschopnost, když za 6 let vývoje vydají tohle...
  • Zjímavý srovnání. Aneb, čím nás GBX krmil před výdáním a jak aktuálně hra vypadá. Nicméně grafika sama o sobě prd zachrání. Herní mechanismy jsou zkrátka v pr...

http://www.videogamer.com/videos/aliens_colonial_marines_what_the_hell_happened_to_aliens_colonial_marines_2.html
    • Hustý video. Škoda, že to demo nelze hrát.
      • Kdyby bylo hratelne demo tehle sr*ky tak si to nikdo nekoupi, vedi moc dobre proc demo nedelat
  • Myslím že tolik pásky nemajů xD
  • Zmiňovaný patch vyšel už 11.2.2013, čili jeden den PŘED oficiálním vydání hry, takže v době vydání se automaticky stáhl přes Steam (defacto je to day 1 patch).
  • myslim ze po par letech je na case hodit na disk avp2 pokud se jeste pod win7 rozhejbou
    • MidnighT91
      Proč by se to nemělo hejbat, ještě jsem nehrál hru která by mi pod sedmičkama nejala.
      • Veskoslav
        AoE II nejede:-P
        • Walldstein
          rada: vytvoř si v texťáku (ideálně word pad) textový soubor který bude obsahovato toto:
          taskkill /F /IM Explorer.exe
          age2_x1.exe
          Start explorer.exe

ten potom ulož do adresáře hry, do složky age2_x1 pod následujícím názvem: age2_x1.bat

Potom ti to bude běhat jak za starejch časů na win 98.. Takže asi tak..Mě to díky tomu šlape na win7 prof. 64bit.
        • Tak sem asi kouzelník, páč mě jo.
    • za 3 éčka je na steamu verze co ti bude v pohodě běhat pod W7...
      • Dvojka je na steamu?odkdy?
        • Není, kecají.
      • Veskoslav
        Zrovna jsem to chtěl napsat:)
        • Co to kecáte? Na Steamu AVP2 není, kdyby byla, tak už jí mám koupenou ;). Je tam jednička v Classic 2000 edici a trojka z roku 2010.
          • pravda, pouze AVP classic
  • staré AvP mě poutalo do židle x hodin, nezapomenu na ten šílený radar ^^ ale tohle je opět vytvořeno pro co nejširší publikum, tudíž i (jestli to tak mohu napsat) pro děti a tak je to rychlokvaška jako nové MoH či CoD, prostě bezhlavá střílečka :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit