Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spíš by mě zajímalo kde patch stáhnu? dík
    • Steam.
  • Zajímalo by mě co tu lidi co na to nadávají jako čekali? Je to o tom, že střílíte do vetřelců a to je všechno stejně jako kampaň za mariňáka v tom pro vás úžasném starém AvP a když už tam dali nějakou inovaci jako jiný typy vetřelců ještě si stěžujete. To stejný u Duka nevim co jao lidi co pak byli zklamaný jako čekali.
    • Walldstein
      U Duka ti rovnou řeknu co jsme čekal...Pamatuješ Duke Nukem 3D? Tak něco takového, bylo slíbeno že to bude střílečka ze staré školy, místo toho mi naservírovali konzolovinu bez lékarniček, s trapnym checkpoint systémem, a jen třemi zbraněmi..promiň ale to neni střílečka ze staré školy a už vůbec to nemá právo jmenovat se to DUKE NUKEM FOREVER. Tak asi tak je to s tim Colonial Marines, já teda osobně raději čekal hrůzu jako byl DNF a teď jsme celkem mile překvapen...
    • Kupříkladu čekali to, že když po více než 5ti letech vývoje hra konečně vyjde, že nebude potřeba hned druhý den patch, který - soudě podle reakcí - z paskvilu udělá hratelnou hru.
    • Co jsem cekal? Hru alespon na urovni starych Alien vs. Predator 1 a 2. Hru, kde jsem se opravdu bal. Hru, kde jsem se v naproste tme modlil, at mi nedojdou naboje do Smart rifle, protoze ta jedina mne drzela na zivu. Hru, kde kdyz jsem si pustil vetrelce k telu, bylo po mne. Staci ti takova odpoved?
      • Pokud si sledoval gameplay videa před vydáním mohl si poznat, že toho se nedočkáš a že hra je prostě teď moc akční. Dej si hru na tu nejvyšší obtížnost a budeš se taky bát necht si vetřelce pustit k tělu.
        • Nevim proc dostava autor tolik minusu, ale uz z prvnich videi to v singlu vypadalo na propadak.
    • Gordar
      Myslím že čekali prostě lepší hru :)
  • Prochik
    Špatnou hru by nezachránilo ani to, kdyby season pass dávali jako omluvu zadarmo.
    • To víš, že by to šlo. Animace se dají vylepšit, HD pack se dá připravit, checkpointy se dají předělat, AI se dá překopat, grafika se dá potunit, multiplayer se dá vyšperkovat... ale to by si musel sednout origo team Gearboxu, dva měsíce to všechno kutit a pak to vydat zadarmo jako omluvu. Asi fantazie, ale šlo by to *3*
  • když se do toho zaiteresuje 100 lidí, tak to vždycky stojí za h*vno
  • ahoj.nevíte kdy vyjde nějaký opravný patch k aliens colonial marines

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit