Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...Všimněte si že tahle hra běží na Unreal Enginu 2 respektive 2.5 stejně jako běžel Duke Nuke Forever...kdežto ukázka z E3 2011 běží na Unreal Engine 3 stejně jako Bulletstorm či Gears of War...nepřijde vám to divný??? Proto ta hra nedisponuje vyspělejma efektnama nasvícení a dinamickejch světel apod...má nizké rozlišení textur stejně jako u DNF...nechapu co se stalo ale Gearbox nás tahal jen za nos....
  • preco to aspon doboha nsepravili tak ze na nizsej obtiaznosti moze hrac prezit utok aliena s tym trapnim cod (E) mele ci to je ale na vyssej by bol utok alien smrtelny suhlasim ze pokial je v hre moznost drzat votrelca za pisk ci co to vlastne robi na to screenshote je to nskutocny trapas, boze a ked is pomeniem na tie velkohube vyhlasenia gearboxu na e3 ci kde aky su strasny fanusikovia... je mi s toho zle
  • Magister_Peditum
    O tom, že to nebude žádná sláva, se vědělo dopředu, ale že to bude horší než poslední AvP, tomu bych snad ani nevěřil. *1*
  • Jen at hosi lataji, kdyz udelaji dost zaplat mozna tomu dam casem za tri stovky sanci.
  • Ten obrázek jak lidské ruky drží hlavu Aliena mluví za vše :( Nicméně hru jsem stáhnul, nainstaloval a zahraju si (uvidím jak moc), ale vážně jen proto, že Vetřelčí vesmír miluju.
    • Je fakt, že člověk bojující s Vetřelcem holýma rukama tak trochu popírá všechno, na čem v podstatě stály filmy - totiž že se jedná o brutálního zabijáka schopného vyvraždit celou posádku. Setkání s Vetřelcem tváří v tvář by se asi mělo rovnat instantní smrti.
  • Hrál jsem asi 40 minut a byl jsem znechucen. Okamžitá instalace bylo to nejlepší možné řešení. Tupá střílečka ve které jsem stejně střílel spíše vojáky než vetřelce. A hororové prvky jsou zde nulové protože pořád s váma běhaj nějaký retardovaní spolubojvníci. *10*
    • Snad by si zase nechtěl běhat sám jako v každé jiné hře.Jsem ve hrách pro NPC spolubojovníky ale musejí mít udělanou dobrou AI (aspon že umějí střílet a dokážou zabít sami vetřelce).Navíc ve filmu Aliens 2 nepřistál na planetu a neběhal po základnách jedinej rambo voják co dokáže zastřelit sám desítky vetřelců.To by pak byla spíš blbost na Ntou.
      Navíc název sám vypovídá že ve hře budou mariňáci a né jedinej přeživší nesmrtelnej (hráč) mariňák.Takže asi tak.
    • Walldstein
      A že ten O'Neil,nebo jak se ten mamlas jmenuje, je kovanej dementík...
  • To je smutný, ještě že jsem vydržel a hru nekoupil. Proč má puška zásobník pouze na 40ran ? To se dál upgradujou nebo to tak je napořád ? PS: jinak co je na hře pěkné je, že detektor pohybu je samostatně...
    • Ano puška se dá upravit na 60 nabojů + ten detektor pohybu je na ***** žádnou atmosféru nebuduje.
      PS:. bohužel já si hru koupil *13* *13*
      • no nebuduje, ale líbí se mi že tím je jeho používání složitější a je tak jak má být. PS: puška má být na 99 ran, tohle je fail....
        • Cca v půlce hry můžeš najít Hudsonovo pulzní pušku, která má těch 99 nábojů a střílí jen po dávkách jako ve filmu *3*
          • Walldstein
            Jenže to je vlastně taky fail, protože Hudson z ní střílel dávky proto, že jako vycvičený voják ví že dávky jsou přesnější neč souvyslá střelba *3*
        • MrSanta
          To není fail, je to upravená verze zbraně z filmu. Ve hře ti to řeknou.
          • jenže ve filmu byla M41A na 95 nábojů ( sekl jsem se, ne na 99 :)
            Pusť si Aliens a záběr jak se Ripleyová chystá za Newt, nabije zásobník a na displayi naskočí 95.
            • MrSanta
              Ty si vážně pablb. Je to jiná odlišná verze. Co sem pořád taháš film?
            • Asi takhle, vadí mi to jako fanouškovi Alien univerza ( nějaká spešl Hudson M41A je prostě kravina ) a vadí mi to jako hráčovi série AvP
            • Ty hele, Alieni mají nosy? :D
            • A kolik má ve filmu alien chlupů v nose si počítal? Fakt by mě to zajímalo..
          • vlastik.plaminek
            Navíc upravenou hudsonovku můžeš ve hře i najít.
  • jindra.veliky
    Skvělá hra *4*
    • Ta hra není až tak zlá jak všichni říkají. Nění to zázrak a hodně věcí tam je prostě špatně, ale hrát se to dá a občas to má i své světlé chvilky. Hodnocení tomu odpovídá. Prostě je to průměrná hra na jedno dohrání. Kupte za pár měsíců ve slevě nebo použité. Do té doby snad většinu věcí opraví.
      • jindra.veliky
        Od útěku mezi slepejma vetřelce mi přijde i nadprůměrná. Navíc nevím proč někdo čekal horrorovou atmosféru, když to navazuje na Aliens - a to horror nebyl....jinak, Vasqezova se s vetřelcem na blízko vypořádala :-)
        • c-z06
          Btw. právě ta sekce se slepými vetřelci mě pěkně se*e. Slepí mi nepřijdou ani náhodou (ti chrchlající nebo co to je (další pitomost, různé DRUHY). Lekat se lekám :). AI je opravdu idiotská. Unreal Enginu sci-fi sedí, to říkám pořád. No, a Vaquezová? Ta to vskutku zabila *15*
  • tak můžu tomu zkusit dát ještě jednu šanci, ale dnes jsem to zapl na deset minut a radši jsem to zase vypnul a pohrával jsem si s možností odinstalovat
  • Nevidím jediný dôvod,prečo by mali fanúšikovia tejto hry kohokoľvek z tých , čo sa podielali na vývoji hry nejako šetriť. Dostali iba to , čo si zaslúžili. Celé roky tu čítam o zlých pirátoch a tom
    o aké peniaze vývojari vďaka nim prichádzajú. Kto sa ospravedlní všetkým tým, ktorí si tu hru kúpili na základe vyčačkaných videí (patrične upravených) a sľubov, čoho všetkého sa v hre dočkajú a namiesto toho dostali do rúk tento podpriemerný paškvil. Vzhľadom na to, že nie je možné hru vrátiť len na základe toho, že je to vlastne odfláknutý nepodarok, tak sú to vlastne zákaznici , kto prehral. Tí ostatní svoje zhrabnú. Iba im želám, aby po tých prvých reakciách mali z predaja tejto hry aspoä poriadnú stratu, pretože si nič iné nezaslúžia. Opäť vychádza najavo pre koho prospech slúžia výhovorky prečo nie je možné dnes poskytovať demoverzie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit