Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drasťa: promin ale píšeš trošku zaujatě. HW nároky jsou opravdu přemršťené a na slabších mašinách to vážně nejede :) ty min hw nároky co uvádějí jsou možná tak na to abys najel do menu.
  • Pc mám koupené před 2 rokama a hra mi běží na ultra v pohodě,bez kousání, grafika vypadá super až na občasné ,,connection to the server timed out,, a že se mi hra občas pří prvním spouštění nenačte.
    V patchi bych chtěl zeslabit baterky a vybalancovat zbraně(SCAR-H je přehnaně silný na to jak je přesný), to je prej slíbeno.
    Ale hlavně bych chtěl příkazovou růžici která bude použitelná a hra by se mohla načítat trošku rychleji.
    mam Radeon HD 4800,4giga ramek,4x2,6procesor win7 64x.
    • SCAR je prehnane silny????????FUCK OF.Je slabi ma dmg len ako m416 a na vacsiu vzdialenost dokonca mensi dmg.!!!! Je to predsa H verzia s muniziu raze 7.62x52 mal by byt daleko ucinejsi naopak kope ta akurat.
  • Nizsie prebehla debata o min ometoch.VAcsinov ich za nevyladenich nepovazujem ale napr mapa siena je koli nim v spolupraci so snipermi absolutne nehratelna takze to bude asi skor problem mapy.Je to des ked vystrcite hlavu dostane vas sniper tak sa skrcite a plazite nato vam hned na hlavu padnu 3 granaty bezne K/D ratio priemerneho hraca je tak 3K/15D.Minometcisi 50K/1D-to je vazne des a tazko sa take nieco prehlta
  • ficinho10
    chtel bych se zeptat jestli na tom ps3 patchi budou upraveny i ty svetelne efekty ? (myslim tim mensi a ne tak oslepujici svit tactical light)
  • Mechwarrior_bw
    to čo mne vadí v BF okrem spomýnaného a v MP hrách všeobecne sú stále príliš rýchle pohyby, nie ani tak samotný pohyb po teréne ale prakticky všetky ostatné pohyby ktoré hráč vykonáva okrem animácií. Stále keď sa pozerám na protivníkov vidím v nich skôr botov ako niečo živé... akoby vážili len pár kilo, sú schopný otočiť sa za sekundy okolo svojej osi, nevidieť tam žiadnu zotrvačnosť, nič... A to napriek tomu, že BF je v tomto smere asi najlepší.
  • Takisto mam s BF3 dost problemov a evidujem par naozaj nelogickych hluposti aj v Battlelogu:
    1. Obcas sa mi stane ze tlacitko Deploy ked stisnem raz nehodi ma do hry ale tlacitko zostane bez textu a je nepouzitelne
    2. Pri pouziti zameriavaca mi obcas preblikava zelena farba cez obrazovku (mam posledny nVidia Driver)
    3. Toto asi nubude bug ale v Battle logu mi pride ako uplne tupe ked sa snazim dostat na server ktory je neustale obsadeny a ja musim sediet a reloadovat kym sa neuvolni volne miesto na server. Uz starsie hry toto vedeli vyriesit zaskrtnutim "prihlas ma ak je volny slot" a ja som mohol v klude behat po strankach a ked sa slot uvolnil hra sa automaticky spustila. Toto ma naozaj dokaze nastvat.
    4. Takisto mi pride zvlastne ze ak po mne zacne niekto palit a ja stihnem dobehnut za prekazku .... ale tam skapem. Proste som za stenou a gulky akoby par stotin po dobehnuti za stenu este dopadaju na mna. Mozno to dokonca nie je bug ale realitic feature ale mne to pride divne. Pritom nemoze byt ani rec o tom ze mi hra trha. Ide absolutne plynule a ani HW nie je zastaraly (Core 2 Quad 6700, 8 GB RAM, GTX 560 Ti, hra nainstalovana na SSD Intel 510, Win 7 Prof 64 bit)
    • Jazz
      3. No, oni to tam přidali a normálně to fungovalo, ale asi díky jejich demenci to zase odstranili... Vážně na houno.

      4. To je skoro ve všech hrách kvůli pingu.
      Když běžíš, tak hitbox je zhruba půl metru za tebou.
    • 5. Zabudol som na podstatny problem. Hra ma z casu na cas vyhodi zo servra na ktorom hram bez akejkolvek chyby. Akoby som sa normalne odpojil. Najprv som si myslel ze som bol vykopnuty zo servra ale nie. Pytal som sa admina na servry ihned po tom ako sa mi podarilo znova pripojit a ze nebol dovod.
  • fallout
    >> Opravy problémŮ <<
    Vzhledem k tomu, že patřím mezi ty co mají s BF3 od začátku plno problému, napíšu tady jak sem problémy odstranil.
    1.) Zamrzávání hry:
    Tento problém sem u mě vyřešil novým biosem pro grafickou kartu, takže jděte na stránky výrobce vaší karty a zjistěte jestli není pro vaší kartu novýBios, pokud ne zkuste nejnovější ovladače grafiky, třeba i Beta. Pokud nepomůže nic, tak ještě zabírá podtaktování grafiky, ale osobně bych tohle řešení moc nedoporučoval, jedině když už nebude nic zabírat.
    2.) Program Battlefield3 přestal pracovat:
    Tohle sem vyřešil přeinstalováním Win7 na 64bit verzi a dokoupením paměti na 8GB. Ale hodně sem četl, že pomohlo jenom přeinstalovat znovu systém. Některým lidem to dělalo i na 64Bit verzi a jenom přeinstalovali win a bylo po problému.
    3.) your connection to the server timed out / Čas pro připojení k serveru vypršel:
    Tohle sem vyřešil následovně, v nastavení routeru vypněte funkci UPnP. Pak do příkazového řádku v nabídce Start napište příkaz ,,services.msc,, kliněte na ,,services,, najděte položky ,,Hostitel zařízení UPnP + SSDP Discovery,, klikněte na ně a dejte ,,zakázat,,. Potom jděte do Ovládací paney/Síť Internet/Centrum síťových připojení a sdílení/Pokročilá nastavení sdílení... a vypněte všechny tři položky, uložte změny.
  • Nevim esi to tu uz nekdo psal neprocital sem to cele, ale bylo by pekne kdyby nejakym zpusobem postihovali teamkillery pac sou tam i taci -a nni jich malo, kteri vas sejmou jen za to ze jim zasednete misto ve vrtulniku a oni ho zrovna chteli pilotovat. Tak vas sejmou a nahradi. Dalsi by se mohl zmenit chat ktery zabira az neuveritelny prostor na monitoru.
    • nehraj na HC serverech vle.... ja sem za 3 tejdny hrani na server se zapnutym teamkillem jeste nenarazil
  • Odulin
    Včera jsem koupil a hned u toho strávil celé odpo *3* Jelikož jsem teprve 6 úroveň, tak k balančním věcem zatím nic nemám, ale třeba kdyby se šlo po konci zápasu hned mrknout na zbraně a upravit si výzbroj, tak bych se nezlobil. Jinak můj herní nick je CZOdulin.
    • Ono ta uroven neznamena ze si slabsi ako ini hraci. Su hraci ktory maju uz tych orlov ako hodnost a aj ked som 26 tak ich dam dole lavou zadnou. Proste iba dlhsie hraju ale to sa dalo cakat.
      Ved na zbrane sa da pozriet a konfigurovat kedykolvek ked zomries. Dostanes sa do menu kde mozes hore tri tlacitka "Deploy", "Squad" a "Customize" tak si vyberies to posledne "Customize" a tam mas pod "Kits" vsetky 4 typy vojakov a vybraneho toho s ktorym si hral naposledy. Ked kliknes u neho alebo ineho na jeho tlacitko "Loadout" tak mu mozes nastavovat zbrane.
      • Odulin
        Jj když zemřeš, tak jo, ale já myslel po zápase, kdy se rozdají medaile a já čumím na odpočet dalšího matche ;)
  • fallout
    Lidi chci se zeptat, mám tento problém... někdy mě to vyhazuje ze serveru s hláškou: "your connection to the server timed out / Čas pro připojení k serveru vypršel" dělá to někomu taky??
    • Pravidelně, +2 další se střídající hlášky, teď mi do toho začal docela často blbnout zvuk ve hře. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit