Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drasťa: promin ale píšeš trošku zaujatě. HW nároky jsou opravdu přemršťené a na slabších mašinách to vážně nejede :) ty min hw nároky co uvádějí jsou možná tak na to abys najel do menu.
  • SCAR je prehnane silny????????FUCK OF.Je slabi ma dmg len ako m416 a na vacsiu vzdialenost dokonca mensi dmg.!!!! Je to predsa H verzia s muniziu raze 7.62x52 mal by byt daleko ucinejsi naopak kope ta akurat.
  • Mám originálku a přes origin to nespouštím...ten crack je od Razor1911..funguje skvěle :)
  • Pc mám koupené před 2 rokama a hra mi běží na ultra v pohodě,bez kousání, grafika vypadá super až na občasné ,,connection to the server timed out,, a že se mi hra občas pří prvním spouštění nenačte.
    V patchi bych chtěl zeslabit baterky a vybalancovat zbraně(SCAR-H je přehnaně silný na to jak je přesný), to je prej slíbeno.
    Ale hlavně bych chtěl příkazovou růžici která bude použitelná a hra by se mohla načítat trošku rychleji.
    mam Radeon HD 4800,4giga ramek,4x2,6procesor win7 64x.
  • Nizsie prebehla debata o min ometoch.VAcsinov ich za nevyladenich nepovazujem ale napr mapa siena je koli nim v spolupraci so snipermi absolutne nehratelna takze to bude asi skor problem mapy.Je to des ked vystrcite hlavu dostane vas sniper tak sa skrcite a plazite nato vam hned na hlavu padnu 3 granaty bezne K/D ratio priemerneho hraca je tak 3K/15D.Minometcisi 50K/1D-to je vazne des a tazko sa take nieco prehlta
  • zajimavy ze to bez nej nepustim... leda bych stahnul nakej reloaded crack
  • Origin mít nemusíš.
  • Ja jo... mel ho Oblivion.
  • Jazz
    Zabávný, haha.
    Já kdybych byl nucen to hrát, tak asi umřu nudou.
  • To je fakt... na gunnerovi jsem vcera mel 38/0 :D
  • ficinho10
    chtel bych se zeptat jestli na tom ps3 patchi budou upraveny i ty svetelne efekty ? (myslim tim mensi a ne tak oslepujici svit tactical light)
  • skoda ze tohle neni forum , ale diskuse :)
  • Odulin
    Jj když zemřeš, tak jo, ale já myslel po zápase, kdy se rozdají medaile a já čumím na odpočet dalšího matche ;)
  • nvm ale hra se spousti pres origin :) tzn ze origin mit musis :) navic se do hry dostavas pres origin ucet...
  • Mechwarrior_bw
    to čo mne vadí v BF okrem spomýnaného a v MP hrách všeobecne sú stále príliš rýchle pohyby, nie ani tak samotný pohyb po teréne ale prakticky všetky ostatné pohyby ktoré hráč vykonáva okrem animácií. Stále keď sa pozerám na protivníkov vidím v nich skôr botov ako niečo živé... akoby vážili len pár kilo, sú schopný otočiť sa za sekundy okolo svojej osi, nevidieť tam žiadnu zotrvačnosť, nič... A to napriek tomu, že BF je v tomto smere asi najlepší.
  • Origin mít nemusííš :)
  • Blbost. Mám dost výkonné PC s aktuálním HW, multiplayer hraju vše na ultra a zelené problikávání mám také. Ovladače také veškeré nové. Toto není problém slabého PC, ale samotné hry.
  • nehraj na HC serverech vle.... ja sem za 3 tejdny hrani na server se zapnutym teamkillem jeste nenarazil
  • lol Lukyno ses deb.l? ..low pc.. mam nadupany PC ja svine, hraju to na ultra bez jedinyho problemu a zeleny pruhy me to dela taky, nekdy i cerveny... a dela to vetsine lidi co znam
  • protoze je to best zamerovac :D navic u nej muzes zadrzet dech a das fullauto tak an 300m v pohode :D... nvm ale ono takhle funguje i ve skutecnosti, da se pouzivat i ve dne, staci tam dat jen clonu aby tam slo malo svetla :) koukni na Generation Kill tam na tom infraci mel taky nasezenou krytku ve ktery byla jen mala dira a s tim chodili ve dne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit