Přejít na výpis diskuzí
Patch pro PC verzi Battlefield 3 čeká za dveřmi
20.11.2011 | Petr Poláček
109 příspěvků
-
hlavne SCAR nema byt co medzi nejakimi karabinami je to momentalne asi najlepsia utocna puska tak statistiky by tomu mali zodpovedat cize zvysit damage kedze je to H verzia a aj ucinny dostrel
-
mne sa teda v pohode nezdaju vyrubem do neho cely zasobnik teda 14 rakeit a vozidlo je disabled.Chodte do riti na 7 rakiet ma byt zniceny.
-
Svatá pravda.. u BF3 se myslím musí přemýšlet víc jak u Skyrimu (bohužel).. Skyrim je sice zábavný (zatím), ale jinak to zabilo přizpůsobení konzolím (tak idiotský inventorář jsem ještě neviděl).
-
ty kravo SCAR H je raze 7.62 tim padem musi mit vetsi DMG nez HK416 ktery je raze 5.56 chapete to deticky ?
-
3. No, oni to tam přidali a normálně to fungovalo, ale asi díky jejich demenci to zase odstranili... Vážně na houno.
4. To je skoro ve všech hrách kvůli pingu.
Když běžíš, tak hitbox je zhruba půl metru za tebou. -
dalsi clovek co reaguje na zbrane a nevi o nich vubec nic. koukni se treba na future weapons aby jsi vedel jak vypada ten 12G FRAG ;) do brokovnic
-
jasne kvuli tobe ze si lama se bude menit neco co ma aspon realnej zaklad ;) kdyz ma jedna zbran stejnou razi jako druha tak proc by meli jinou ucinost ?
-
LOW PC, toť vše.
-
Ono ta uroven neznamena ze si slabsi ako ini hraci. Su hraci ktory maju uz tych orlov ako hodnost a aj ked som 26 tak ich dam dole lavou zadnou. Proste iba dlhsie hraju ale to sa dalo cakat.
Ved na zbrane sa da pozriet a konfigurovat kedykolvek ked zomries. Dostanes sa do menu kde mozes hore tri tlacitka "Deploy", "Squad" a "Customize" tak si vyberies to posledne "Customize" a tam mas pod "Kits" vsetky 4 typy vojakov a vybraneho toho s ktorym si hral naposledy. Ked kliknes u neho alebo ineho na jeho tlacitko "Loadout" tak mu mozes nastavovat zbrane. -
5. Zabudol som na podstatny problem. Hra ma z casu na cas vyhodi zo servra na ktorom hram bez akejkolvek chyby. Akoby som sa normalne odpojil. Najprv som si myslel ze som bol vykopnuty zo servra ale nie. Pytal som sa admina na servry ihned po tom ako sa mi podarilo znova pripojit a ze nebol dovod.
-
Takisto mam s BF3 dost problemov a evidujem par naozaj nelogickych hluposti aj v Battlelogu:
1. Obcas sa mi stane ze tlacitko Deploy ked stisnem raz nehodi ma do hry ale tlacitko zostane bez textu a je nepouzitelne
2. Pri pouziti zameriavaca mi obcas preblikava zelena farba cez obrazovku (mam posledny nVidia Driver)
3. Toto asi nubude bug ale v Battle logu mi pride ako uplne tupe ked sa snazim dostat na server ktory je neustale obsadeny a ja musim sediet a reloadovat kym sa neuvolni volne miesto na server. Uz starsie hry toto vedeli vyriesit zaskrtnutim "prihlas ma ak je volny slot" a ja som mohol v klude behat po strankach a ked sa slot uvolnil hra sa automaticky spustila. Toto ma naozaj dokaze nastvat.
4. Takisto mi pride zvlastne ze ak po mne zacne niekto palit a ja stihnem dobehnut za prekazku .... ale tam skapem. Proste som za stenou a gulky akoby par stotin po dobehnuti za stenu este dopadaju na mna. Mozno to dokonca nie je bug ale realitic feature ale mne to pride divne. Pritom nemoze byt ani rec o tom ze mi hra trha. Ide absolutne plynule a ani HW nie je zastaraly (Core 2 Quad 6700, 8 GB RAM, GTX 560 Ti, hra nainstalovana na SSD Intel 510, Win 7 Prof 64 bit) -
Uplny suhlas, IRNV je tak moc OP az to nie je pekne. Je to proste MUST HAVE, na hardcore serveroch to pouziva kazdy nad 25 a 80% pod tymto rankom.
-
brokovnice jsou silný na dálku jen s jistými náboji. Stane se z nich víceméně puška. Bylo to i v bc2 a bylo to jedině dobře, jinak jsou totiž brokárny nepoužitený i na 10-15metrů.
-
>> Opravy problémŮ <<
Vzhledem k tomu, že patřím mezi ty co mají s BF3 od začátku plno problému, napíšu tady jak sem problémy odstranil.
1.) Zamrzávání hry:
Tento problém sem u mě vyřešil novým biosem pro grafickou kartu, takže jděte na stránky výrobce vaší karty a zjistěte jestli není pro vaší kartu novýBios, pokud ne zkuste nejnovější ovladače grafiky, třeba i Beta. Pokud nepomůže nic, tak ještě zabírá podtaktování grafiky, ale osobně bych tohle řešení moc nedoporučoval, jedině když už nebude nic zabírat.
2.) Program Battlefield3 přestal pracovat:
Tohle sem vyřešil přeinstalováním Win7 na 64bit verzi a dokoupením paměti na 8GB. Ale hodně sem četl, že pomohlo jenom přeinstalovat znovu systém. Některým lidem to dělalo i na 64Bit verzi a jenom přeinstalovali win a bylo po problému.
3.) your connection to the server timed out / Čas pro připojení k serveru vypršel:
Tohle sem vyřešil následovně, v nastavení routeru vypněte funkci UPnP. Pak do příkazového řádku v nabídce Start napište příkaz ,,services.msc,, kliněte na ,,services,, najděte položky ,,Hostitel zařízení UPnP + SSDP Discovery,, klikněte na ně a dejte ,,zakázat,,. Potom jděte do Ovládací paney/Síť Internet/Centrum síťových připojení a sdílení/Pokročilá nastavení sdílení... a vypněte všechny tři položky, uložte změny. -
To bylo myšleno ironicky, místo Skyrimu už sem mohl rovnou cpát první epizodu Stargate a jeho komentář by vyšel na stejno.
Jinak řečeno na blbou otázku... :-) -
JJ mi to taky pada. Pravidelne pri prvnim spusteni hry. Pak mi to jede v poho klidne cely den bez jedine chybicky(vyjma vypadky serveru), ale jak resnu komp a zase spustim tak zas pad...
-
Nevim esi to tu uz nekdo psal neprocital sem to cele, ale bylo by pekne kdyby nejakym zpusobem postihovali teamkillery pac sou tam i taci -a nni jich malo, kteri vas sejmou jen za to ze jim zasednete misto ve vrtulniku a oni ho zrovna chteli pilotovat. Tak vas sejmou a nahradi. Dalsi by se mohl zmenit chat ktery zabira az neuveritelny prostor na monitoru.
-
Včera jsem koupil a hned u toho strávil celé odpo *3* Jelikož jsem teprve 6 úroveň, tak k balančním věcem zatím nic nemám, ale třeba kdyby se šlo po konci zápasu hned mrknout na zbraně a upravit si výzbroj, tak bych se nezlobil. Jinak můj herní nick je CZOdulin.
-
a v Skyrim robíš čo ? seksekseksek s tupými NPC, taktika žiadna, týmová spolupráca žiadna, puzzle ako pre deti od 10 rokov ... nič proti Skyrim, sám by som mu dal 85/100 ale porovnávať to s BF ?
-
Pravidelně, +2 další se střídající hlášky, teď mi do toho začal docela často blbnout zvuk ve hře. *9*