Přejít na výpis diskuzí
Patch pro PC verzi Battlefield 3 čeká za dveřmi
20.11.2011 | Petr Poláček
109 příspěvků
-
Lidi chci se zeptat, mám tento problém... někdy mě to vyhazuje ze serveru s hláškou: "your connection to the server timed out / Čas pro připojení k serveru vypršel" dělá to někomu taky??
-
Tento problém sem měl taky... odstranil sem ho nainstalováním 64bit verze Win7 a dokoupením ramky na 8GB...
-
Prosím tě, běž s tou pičovinou někam.
-
proc zvysovat dmg raket proti pechote? na pechotu tam je gunner
-
Urug: co máš za grafiku?? Mi to dělalo taky, ale stáhl sem si nový bios pro kartu a od té doby ani jedno zamrznutí.
Jinak nové Beta ovladače pro BF3 ( 285.79 ) už vyšli asi před týdnem... -
welcome to the real warfare
-
Budu rád, když mi přestanou přes celou obrazovku blikat ty zelený textury.
-
tohle není COD aby jsi naběhl mezi 6 nepřátel a přežil....
-
hraju jak BF tak skyrim... a skyrim zas tak o přemýšlení není... puzzle jsou jednoduchý některé až triviální, akorát ten konsoloidní favorite je na h.... A bohužel i u stříleček musíš přemýšlet... viz counter jestli jsi někdy hrál...
-
:D :D :D :D dopovedal a ďalej čumel do bedne :D :D :D :D (no idem si pozrieť nejakého toho Hemingway-a) :D
-
SCAR a vetsim dmg a dostrel? To fakt ne, uz tak je engineer oproti BF2 brutalne boostnuty. Ty jeho karabiny jsou casto srovnatelne s assaultkama.
-
Prosime nekrmit trolly, protoze nasledkem prezrani se vsude po forech vali jejich vykaly :-(
-
A co takhle vzít si dobrou knihu a číst si, než celej den čučet do PC....
-
debilni origin, debilni baterky jinak super
-
mne to tiež crashuje stale... tže čakam na fix. Dovtedy Dota 2 beta. :))
-
napadlo te nekdy, ze nektery lidi maj premejsleni za celej den pokrk, tak u her premejslet nechtej?
-
Záleží na nastavení serveru, ale klasicky při Hardcore pohled měnit nejde a při normální hře zase můžete přepínat.
-
Kdyby jste radši hráli Skyrim, tam aspoň musíte přemýšlet, ne jak u tohoto hloupého ratatatata.
-
Ja s tim mam zkusenosti prave jen z bety a tam mi neprisel zas tak ultimatni jak tu vsichni pisou, ale je pravda ze v ostre jsem se k tomu nepropracoval zatim, tak nemohu soudit.
-
No ja vim, dokonce to byl muj prispevek, resil jsem to s tech supportem a tam mi rekli ze to je bug a ze planuji opravu, tak fakt nevim :-/ ale proste tak jak je to ted mi to krajne nevyhovuje.