Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co tak do té hry přidat autobalance? Za celou dobu mého hraní (PC i xbox verze) jsem si nevšiml, že tam nějaký je a zápasy pak končí klidně 12 proti pěti. A něco udělat s tou pitomou baterkou a proboha omezit brokovnice. Chápu, že tady jsou velké mapy a ty brokovnice by pak byli k ničemu, ale z jakých vzdáleností ty zbraně zabíjejí je až moc na mě.
  • na to jeden patch asi stacit nebude... *7*
  • Mechwarrior_bw
    s inrv tam nehrá nikdo .... j.t.

jednoducho treba uznať, že je to nevyvážené, rovnako je to s taktickými svetlami, mínometmy a dmg niektorých zbraní. Nemusíš síce nič z toho používať ale ide o samotný pocit z hry ktorý je podstatne lepší ak hráč necítim, že má niekdo neprimeranú výhodu.
  • Tak mne tam chyba v celku dost veci. Spomeniem napr. ked skonci mapa a je vidiet medaile a tak pod. , tak vtedy nemozem ist do nastavenia zbraní co mi pride nelogické. 45 sekund len cakam pokial zacne nova mapa a nastavit zbrane pocas toho cakania mi tam proste moc chyba.
    Dalej pokial 2 hraci z bazookami budu palit do tanku, tak ho neznicia, pretoze jeden vojacik zo sadou opravy dokaze rychlejsie opravovat tank, co je az trapne.
    Ucinnost zbrani by som trosicku zvysil, je hrozne ked vypalim presny zasobnik do tela nepriatela a on sa stihne este otocit a odprasknut ma.
    Je toho este dost, ale uz sa mi to tu nechce pisat :)
  • tak ja nevim co tu vsichni mate. ja hraju support, a nikdy, ano opravdu nikdy jsem si nedal inrv. A proc jako ? abych mel miliardu kilu ? ne hraju tak jak me to bavi a to je bez inrv.
  • Enclaw
    Jinak hra mi spadla tak 3x za tu dobu co ji hraji. Občas se stane když se připojuji do hry, že BF3 přestane odpovídat, ale dám znovu připojit a pak už to jede. Věřím, že tento patch problémy, převážně technického rázu, jistě z velké části eliminuje.
  • Si kur ze neni jeste nikdy me to kvuli grafice nespadlo..
  • Enclaw
    Jednoznačně omezit efektivitu IRNV optik. Na zbrani, pokud nejste zrovna sniper se nevyplati mit prakticky nic jineho jakmile ji odemčete. Sám je používám, protože kdybych je nepoužíval tak jsem oproti většině v nevýhodě. Ale neschvaluju to, je to moc boostlé. Stačí když na vteřinu nahodím optiku, prohlédnu terén a hned vidím nepřátele i když bych si ve skutečnosti nikoho nevšiml. Nevím jaký je na tohle názor vývojářů, ale mě to vadí více než přeboostované taktické světlo (které je ve slíbeném v patchi omezeno, hlavně tedy venku).

Jinak hraji jako support nick MaxFeek, lvl 18
  • Jasný, za chvíli budete říkat noobove s karabinami, noobove se samopaly, noobove s brokovnicemi, noobove s pistolemi... Inteligentní člověk už má dostatek indicií k tomu, aby doplnil řadu - a co vy? Zvykněte si na to, nebo to nehrajte. Každý používá to, co je efektivní, tak tady nebrečte.
  • Cosi
    Připomínáš mi jednoho co psal na Hrej a pokládal "smysluplné" otázky do podcastů. I tady chvíli byl. Říkal si Vegas / Vegas7771
  • Seš si jistej, že je to ovladačema?? mě to nedělá
  • Tezko rict jestli je to problem ovladacu nebo hry samotne. Dva kamosi maji Atinu a "BF3.exe stopped working" maji celkem casto. Hra zatuhne a musi ji z task manageru shodit. Kez by tohle patch opravil,to je nejvetsi problem.
  • Presne si to trafil,bud banda chujov so sniperkami,alebo gulometom s IRNV
  • Co bych chtěl zlepšit je ten zm*rvený pohled zvenčí helikoptéry . To je takové jako jet na kole bez řídítek , vůbec nevím tak letím a o tom jak sem vysoko už vůbec ne a trefit tím někoho to je taky pokus omyl . Rád létám se stíhačkou z pohledu zvenku , mám tak lepší přehled a když potřebuju něco sejmout tak se přepnu dovnitř. Dále nevím jak vám ale mě se ten Eod bot nedá řídit . Taky bych přidal do hry ( právé) mraky . Ty statické jsou sice na oko fajn ale nějaké ty pravé mraky by se hodily , např. když chcete utéct stíhačce tak zaletět do mraků . Místo toho tam je pásmo co vás blokne a pak padáte volným pádem... Dále se mi moc nelíbí že od 50% u stáhačky se prostě pomalu rozpadnu . To že se rozpadnu mi nevadí ale dal bych prostě od 50% zhoršené lítaní abych měl prostě ještě šanci se vrátit zpět do hry a třeba od 35% automatický rozpadání . Taky prostě když máte pod 50% a nemáte hasičák tak jste prostě kaput , v BF2 se mi líbilo že jsem se mohl vrátit na základnu a doplnit si zdraví i munici . V BF3 máte neomezeno raket což by mohlo být taky omezeno na určitý počet protože když vás zaměří do vás pálí hlava nehlava. A asi naposled mé celkem mrzí že tam nejde zbořit aspoň nějaký větší barák . V caspianu vydali přímo trailer jak to ztíhačka napálí přímo do vysílače a on se skácí k zemi a ve finální verzi to dají pryč . Tak to je asi vše co bych tak chtěl a omlouvám se že sem nešetřil místem .
  • no mě to 2x zabilo v caspian border jednou když jsem jel džípem přes vodu tak džíp odjel a mě to napsalo sebevraždu :D pak o kousek dál jak je ten kopec s vlajkou tak jsem měl na mušce týpka a najednou slyšim vžžžuuuuum jak nějakej magor z naší báze a projel skrz mě no a zase mě to zabilo jako sebevraždu

určitě by se měla nerfnout termovize, v současnosti to je nastavený tak že všechnny ostatní optiky jsou sra*ka oproti IRNV... nebo by to aspoň měla bejt optika poslední odemknutá ale i tak je to moc imba. navíc logika mi říká že týpek co leží např. v caspian border na skále by měl mít snad nižší teplotu než ten rozpálenej kus šutru... nebo by měli přidat kamuflovací oblek, co nepropouští tolik tepla... aspoň nějaký smysluplný využití těch maskáčů... kdyby se teda jejich nastavení aspoň ukládalo no...
  • nez em zase nekdo odsoudi tak podotknu ze BF serii hraju uz 7 let ....
  • SLABE? :D SLABE? :D SLABE? :D :.... delas si srandu? ... vzdyt ems tim lidi vyndavaj na pulku mapy, maj GRIP a Infra a jedou fullautem do me....
  • no to ku*va brzo... patch mel vyjit prvni tejden.... zas spechali a hra stoji za ho*no... spouste lidi pada a spousta lidi to ani nepusti i kdyz na to maj PC, denne mam tak 10x "program neodpovida" ...

jediny co by meli zrusit a oslabit je ten vy*ebanej minomet a ty baterky... to je nehorazna demence *7*
  • Urug
    Ještě bych uvítal nové ovladače od nvidie, abych mohl hrát déle jak 15minut bez toho, aby mi hra spadla.
  • zvysit dmg raketam vrtulniku.Inzinierov SCAR by mal mat vacsi dmg aj ucinny dostrel ako napr. asaultova m416.spomalit inzinierovovu rychlost opravovania vozidla.IRDS ci ako sa to vola jedn oznacne upravit znizit dosath kde zvyraznuje nepraitelov lebo takto je to vlastne must have optika sand pre kazdu triedu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit