Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co bych chtěl zlepšit je ten zm*rvený pohled zvenčí helikoptéry . To je takové jako jet na kole bez řídítek , vůbec nevím tak letím a o tom jak sem vysoko už vůbec ne a trefit tím někoho to je taky pokus omyl . Rád létám se stíhačkou z pohledu zvenku , mám tak lepší přehled a když potřebuju něco sejmout tak se přepnu dovnitř. Dále nevím jak vám ale mě se ten Eod bot nedá řídit . Taky bych přidal do hry ( právé) mraky . Ty statické jsou sice na oko fajn ale nějaké ty pravé mraky by se hodily , např. když chcete utéct stíhačce tak zaletět do mraků . Místo toho tam je pásmo co vás blokne a pak padáte volným pádem... Dále se mi moc nelíbí že od 50% u stáhačky se prostě pomalu rozpadnu . To že se rozpadnu mi nevadí ale dal bych prostě od 50% zhoršené lítaní abych měl prostě ještě šanci se vrátit zpět do hry a třeba od 35% automatický rozpadání . Taky prostě když máte pod 50% a nemáte hasičák tak jste prostě kaput , v BF2 se mi líbilo že jsem se mohl vrátit na základnu a doplnit si zdraví i munici . V BF3 máte neomezeno raket což by mohlo být taky omezeno na určitý počet protože když vás zaměří do vás pálí hlava nehlava. A asi naposled mé celkem mrzí že tam nejde zbořit aspoň nějaký větší barák . V caspianu vydali přímo trailer jak to ztíhačka napálí přímo do vysílače a on se skácí k zemi a ve finální verzi to dají pryč . Tak to je asi vše co bych tak chtěl a omlouvám se že sem nešetřil místem .
    • to video kde se bortí stožár není z multiplayeru ale ze single mise ;)
    • divne me de menit pohled but to z kabiny nebo vidim celou helokopteru skousel sem to u tanku a deto takze nevim ocem mluvis
      • Záleží na nastavení serveru, ale klasicky při Hardcore pohled měnit nejde a při normální hře zase můžete přepínat.
  • Jasný, za chvíli budete říkat noobove s karabinami, noobove se samopaly, noobove s brokovnicemi, noobove s pistolemi... Inteligentní člověk už má dostatek indicií k tomu, aby doplnil řadu - a co vy? Zvykněte si na to, nebo to nehrajte. Každý používá to, co je efektivní, tak tady nebrečte.
  • Snad nejakym sposobom boostnu support. Gulomety su prilis slabe imo.
    • SLABE? :D SLABE? :D SLABE? :D :.... delas si srandu? ... vzdyt ems tim lidi vyndavaj na pulku mapy, maj GRIP a Infra a jedou fullautem do me....
      • Presne si to trafil,bud banda chujov so sniperkami,alebo gulometom s IRNV
  • Tak mne tam chyba v celku dost veci. Spomeniem napr. ked skonci mapa a je vidiet medaile a tak pod. , tak vtedy nemozem ist do nastavenia zbraní co mi pride nelogické. 45 sekund len cakam pokial zacne nova mapa a nastavit zbrane pocas toho cakania mi tam proste moc chyba.
    Dalej pokial 2 hraci z bazookami budu palit do tanku, tak ho neznicia, pretoze jeden vojacik zo sadou opravy dokaze rychlejsie opravovat tank, co je az trapne.
    Ucinnost zbrani by som trosicku zvysil, je hrozne ked vypalim presny zasobnik do tela nepriatela a on sa stihne este otocit a odprasknut ma.
    Je toho este dost, ale uz sa mi to tu nechce pisat :)
  • Urug
    Ještě bych uvítal nové ovladače od nvidie, abych mohl hrát déle jak 15minut bez toho, aby mi hra spadla.
    • fallout
      Urug: co máš za grafiku?? Mi to dělalo taky, ale stáhl sem si nový bios pro kartu a od té doby ani jedno zamrznutí.
      Jinak nové Beta ovladače pro BF3 ( 285.79 ) už vyšli asi před týdnem...
    • Seš si jistej, že je to ovladačema?? mě to nedělá
      • Si kur ze neni jeste nikdy me to kvuli grafice nespadlo..
    • Tezko rict jestli je to problem ovladacu nebo hry samotne. Dva kamosi maji Atinu a "BF3.exe stopped working" maji celkem casto. Hra zatuhne a musi ji z task manageru shodit. Kez by tohle patch opravil,to je nejvetsi problem.
      • fallout
        Tento problém sem měl taky... odstranil sem ho nainstalováním 64bit verze Win7 a dokoupením ramky na 8GB...
  • Určitě by se hodilo upravit IRNV. Je to fakt ultimát. Pokud ste hráli někdo betu, tak tam byl o dost méně použitelný, především ve venkovních lokacích bylo všechno tak vysvícený, že byl spíš na obtíž a tak to mělo zůstat.
    • protoze je to best zamerovac :D navic u nej muzes zadrzet dech a das fullauto tak an 300m v pohode :D... nvm ale ono takhle funguje i ve skutecnosti, da se pouzivat i ve dne, staci tam dat jen clonu aby tam slo malo svetla :) koukni na Generation Kill tam na tom infraci mel taky nasezenou krytku ve ktery byla jen mala dira a s tim chodili ve dne
    • Uplny suhlas, IRNV je tak moc OP az to nie je pekne. Je to proste MUST HAVE, na hardcore serveroch to pouziva kazdy nad 25 a 80% pod tymto rankom.
    • Ja s tim mam zkusenosti prave jen z bety a tam mi neprisel zas tak ultimatni jak tu vsichni pisou, ale je pravda ze v ostre jsem se k tomu nepropracoval zatim, tak nemohu soudit.
  • Budu rád, když mi přestanou přes celou obrazovku blikat ty zelený textury.
    • LOW PC, toť vše.
      • Blbost. Mám dost výkonné PC s aktuálním HW, multiplayer hraju vše na ultra a zelené problikávání mám také. Ovladače také veškeré nové. Toto není problém slabého PC, ale samotné hry.
      • lol Lukyno ses deb.l? ..low pc.. mam nadupany PC ja svine, hraju to na ultra bez jedinyho problemu a zeleny pruhy me to dela taky, nekdy i cerveny... a dela to vetsine lidi co znam
  • tak ja nevim co tu vsichni mate. ja hraju support, a nikdy, ano opravdu nikdy jsem si nedal inrv. A proc jako ? abych mel miliardu kilu ? ne hraju tak jak me to bavi a to je bez inrv.
    • Mechwarrior_bw
      s inrv tam nehrá nikdo .... j.t.

jednoducho treba uznať, že je to nevyvážené, rovnako je to s taktickými svetlami, mínometmy a dmg niektorých zbraní. Nemusíš síce nič z toho používať ale ide o samotný pocit z hry ktorý je podstatne lepší ak hráč necítim, že má niekdo neprimeranú výhodu.
  • A určitě nezapomenou nahradit ten cracklej spuštěcí soubor díky kterýmu nemusíte mít zaplej Origin spyware :)
  • Pro konzolovky (PS3)

1. poladit voip uvnitr squady (pri 3+ hracich neposlouchatelne lagovani prenosu)
    2. vice ucinne pistole
    3. zeslabit lesky baterky za bileho dne (ohlaseno ze bude)
    4. nahodne suicide behem hry

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit