Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Phillios191
    Tak za 1) vylepšit zvuk. kompatibilitu, 2) přidat LAN, 3) zoptimalizovat náročnost HW a přidat nějaké SP mise :)
    • 1) Jakej zvuk ti nelahodi? Me prijdou zvuky moc fajn. 2) Toho se nedockas 3) narocnost HW rozhodne neni nic drastickeho a jede to na opravdu slabych masinach az jsem prekvapenej
    • na to jeden patch asi stacit nebude... *7*
  • zvysit dmg raketam vrtulniku.Inzinierov SCAR by mal mat vacsi dmg aj ucinny dostrel ako napr. asaultova m416.spomalit inzinierovovu rychlost opravovania vozidla.IRDS ci ako sa to vola jedn oznacne upravit znizit dosath kde zvyraznuje nepraitelov lebo takto je to vlastne must have optika sand pre kazdu triedu.
    • SCAR a vetsim dmg a dostrel? To fakt ne, uz tak je engineer oproti BF2 brutalne boostnuty. Ty jeho karabiny jsou casto srovnatelne s assaultkama.
      • hlavne SCAR nema byt co medzi nejakimi karabinami je to momentalne asi najlepsia utocna puska tak statistiky by tomu mali zodpovedat cize zvysit damage kedze je to H verzia a aj ucinny dostrel
      • ty kravo SCAR H je raze 7.62 tim padem musi mit vetsi DMG nez HK416 ktery je raze 5.56 chapete to deticky ?
    • Zvysit dmg raketam vrtulniku proti pechote. Proti tanku se mi to zda v pohode.
      • mne sa teda v pohode nezdaju vyrubem do neho cely zasobnik teda 14 rakeit a vozidlo je disabled.Chodte do riti na 7 rakiet ma byt zniceny.
      • proc zvysovat dmg raket proti pechote? na pechotu tam je gunner
        • To je fakt... na gunnerovi jsem vcera mel 38/0 :D
  • Enclaw
    Jednoznačně omezit efektivitu IRNV optik. Na zbrani, pokud nejste zrovna sniper se nevyplati mit prakticky nic jineho jakmile ji odemčete. Sám je používám, protože kdybych je nepoužíval tak jsem oproti většině v nevýhodě. Ale neschvaluju to, je to moc boostlé. Stačí když na vteřinu nahodím optiku, prohlédnu terén a hned vidím nepřátele i když bych si ve skutečnosti nikoho nevšiml. Nevím jaký je na tohle názor vývojářů, ale mě to vadí více než přeboostované taktické světlo (které je ve slíbeném v patchi omezeno, hlavně tedy venku).

Jinak hraji jako support nick MaxFeek, lvl 18
    • Jo to IRNV je fakt trapas. Já s tím taky hraju a jsu s tím nepřekonatelný... Díky INRV nemá žádná kamufláš, houští ani skrýš žádný smysl...
      • welcome to the real warfare
    • Enclaw
      Jinak hra mi spadla tak 3x za tu dobu co ji hraji. Občas se stane když se připojuji do hry, že BF3 přestane odpovídat, ale dám znovu připojit a pak už to jede. Věřím, že tento patch problémy, převážně technického rázu, jistě z velké části eliminuje.
  • fallout
    Lidi chci se zeptat, mám tento problém... někdy mě to vyhazuje ze serveru s hláškou: "your connection to the server timed out / Čas pro připojení k serveru vypršel" dělá to někomu taky??
    • Pravidelně, +2 další se střídající hlášky, teď mi do toho začal docela často blbnout zvuk ve hře. *9*
  • Odulin
    Včera jsem koupil a hned u toho strávil celé odpo *3* Jelikož jsem teprve 6 úroveň, tak k balančním věcem zatím nic nemám, ale třeba kdyby se šlo po konci zápasu hned mrknout na zbraně a upravit si výzbroj, tak bych se nezlobil. Jinak můj herní nick je CZOdulin.
    • Ono ta uroven neznamena ze si slabsi ako ini hraci. Su hraci ktory maju uz tych orlov ako hodnost a aj ked som 26 tak ich dam dole lavou zadnou. Proste iba dlhsie hraju ale to sa dalo cakat.
      Ved na zbrane sa da pozriet a konfigurovat kedykolvek ked zomries. Dostanes sa do menu kde mozes hore tri tlacitka "Deploy", "Squad" a "Customize" tak si vyberies to posledne "Customize" a tam mas pod "Kits" vsetky 4 typy vojakov a vybraneho toho s ktorym si hral naposledy. Ked kliknes u neho alebo ineho na jeho tlacitko "Loadout" tak mu mozes nastavovat zbrane.
      • Odulin
        Jj když zemřeš, tak jo, ale já myslel po zápase, kdy se rozdají medaile a já čumím na odpočet dalšího matche ;)
  • Nevim esi to tu uz nekdo psal neprocital sem to cele, ale bylo by pekne kdyby nejakym zpusobem postihovali teamkillery pac sou tam i taci -a nni jich malo, kteri vas sejmou jen za to ze jim zasednete misto ve vrtulniku a oni ho zrovna chteli pilotovat. Tak vas sejmou a nahradi. Dalsi by se mohl zmenit chat ktery zabira az neuveritelny prostor na monitoru.
    • nehraj na HC serverech vle.... ja sem za 3 tejdny hrani na server se zapnutym teamkillem jeste nenarazil
  • Nizsie prebehla debata o min ometoch.VAcsinov ich za nevyladenich nepovazujem ale napr mapa siena je koli nim v spolupraci so snipermi absolutne nehratelna takze to bude asi skor problem mapy.Je to des ked vystrcite hlavu dostane vas sniper tak sa skrcite a plazite nato vam hned na hlavu padnu 3 granaty bezne K/D ratio priemerneho hraca je tak 3K/15D.Minometcisi 50K/1D-to je vazne des a tazko sa take nieco prehlta
  • fallout
    >> Opravy problémŮ <<
    Vzhledem k tomu, že patřím mezi ty co mají s BF3 od začátku plno problému, napíšu tady jak sem problémy odstranil.
    1.) Zamrzávání hry:
    Tento problém sem u mě vyřešil novým biosem pro grafickou kartu, takže jděte na stránky výrobce vaší karty a zjistěte jestli není pro vaší kartu novýBios, pokud ne zkuste nejnovější ovladače grafiky, třeba i Beta. Pokud nepomůže nic, tak ještě zabírá podtaktování grafiky, ale osobně bych tohle řešení moc nedoporučoval, jedině když už nebude nic zabírat.
    2.) Program Battlefield3 přestal pracovat:
    Tohle sem vyřešil přeinstalováním Win7 na 64bit verzi a dokoupením paměti na 8GB. Ale hodně sem četl, že pomohlo jenom přeinstalovat znovu systém. Některým lidem to dělalo i na 64Bit verzi a jenom přeinstalovali win a bylo po problému.
    3.) your connection to the server timed out / Čas pro připojení k serveru vypršel:
    Tohle sem vyřešil následovně, v nastavení routeru vypněte funkci UPnP. Pak do příkazového řádku v nabídce Start napište příkaz ,,services.msc,, kliněte na ,,services,, najděte položky ,,Hostitel zařízení UPnP + SSDP Discovery,, klikněte na ně a dejte ,,zakázat,,. Potom jděte do Ovládací paney/Síť Internet/Centrum síťových připojení a sdílení/Pokročilá nastavení sdílení... a vypněte všechny tři položky, uložte změny.
  • A co tak do té hry přidat autobalance? Za celou dobu mého hraní (PC i xbox verze) jsem si nevšiml, že tam nějaký je a zápasy pak končí klidně 12 proti pěti. A něco udělat s tou pitomou baterkou a proboha omezit brokovnice. Chápu, že tady jsou velké mapy a ty brokovnice by pak byli k ničemu, ale z jakých vzdáleností ty zbraně zabíjejí je až moc na mě.
    • dalsi clovek co reaguje na zbrane a nevi o nich vubec nic. koukni se treba na future weapons aby jsi vedel jak vypada ten 12G FRAG ;) do brokovnic
    • brokovnice jsou silný na dálku jen s jistými náboji. Stane se z nich víceméně puška. Bylo to i v bc2 a bylo to jedině dobře, jinak jsou totiž brokárny nepoužitený i na 10-15metrů.
    • mě teda příjde že autobalance funguje dobře... když se dívám v průběhu do tabulky neustále se to vyvažuje a na obopu stranách je stejný počet lidí... to že odejde v jednu chvíli 5 lidí naráz s tím se nedá nic dělat
  • Takže "dokonalé" BF3 má toľko nedokonalosti :D Prečo ste to nepísali v COD diskusii ? FAIL :D
    • ... I love COD MW3 *14* !!!!!!!! ... BF3 suxxx
      • jj jsme radi ze se ti libi jiz druhe DLC ke hre modern warfare :)

MW3 je pro kindersky a je to akorat vysmech fps hram ...
        • Prosime nekrmit trolly, protoze nasledkem prezrani se vsude po forech vali jejich vykaly :-(
          • skoda ze tohle neni forum , ale diskuse :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit