Přejít na výpis diskuzí
Path of Exile je výborná alternativa k Diablo a Torchlight
31.3.2013 | Karel Drda
206 příspěvků
-
A stejně až konečně vydají Grim Dawn, tak se nějaký Diablo a troufám si říct, že i PoE (a to mě baví a hraju ho ) budou moct zahrabat. I když zatím můžeme jen doufat. *3*
-
Mě se hra zamlouvá, hraji ji už od brzké closed bety. Dal jsem si chvilku pauzu a od zítra ji asi začnu hrát znovu, rád bych se dostal do třetí kapitoly. Jen jedna věc mi vadí... proč sakra nemá tepmlář gatě??!! *1*
-
2 mozna 3 h played nepekne, nelogicke ,nudne fakt ne...... s diabla som sice sklamany a uz ho nehram ale par stoviek hodin padlo *6*
-
-
tak ty seš dobrej vymaštěnec :D:D:D:D:D:D
-
Presne pre takychto tupcov je D3 robene...KMto ma aspon trosku zmysel pre inteligenciu hra hry ktore su sofistikovanejsie nez nejake stupdne klikanie na "automat skillove" .
Sa stavim ze ani nevies ako sa mozu v PoE skilly kombinovat, vylepsovat a vytvarat rozne moznosti s kombinaciou s pasivnymi skillmi. Je dobre ze ludia ako ty PoE nehraju... *5* -
-
Jestli za svuj vrchol povazujes znalosti v PoE, tak to ti velmi gratuluji a preju do zivota vsechno nejlepsi a hlavne hodne toho tveho "smyslu pro inteligenci".
I presto, ze se hru snazi branit lidi jako ty, tak je to stale dobra hra. -
Kdyby PoE bylo tak inteligentní, jak se nám snažíš namluvit, tak to buď není ARPG, nebo je to špatné ARPG.
-
-
Zajímavé, jak se dá vložit do jedné věty "som sice sklamaný" a "par stoviek hodin padlo".
-
-
Ovšem nutně se to vylučovat nemusí. *3*
-
-
-
no d3 je oproti tomuhle porad o nekolik lvlu vyse. S odstupem casu je videt, ze zmeny ktere blizz zavedl jsou dalsi evoluci zanru a konkurence opet pokulhava v zadu
-
-
Dalsi d*bilny automatove detatko...
Paneboze co teda za zmeny Blizz zavedl jen abych byl v obraze ?
Aukce ?
Nebo jses tak moc retard*vanej ze nevys ze to bylo vsechno ukradnute z jinych her , a to automatove klikani na skilly bych vubec nenazval nejakou evoluci. -
-
jo a ted je to vsechno po kupe...zadna ,,lahvickovana,, zadne zdrhani pres portal, system skillu a nutnost zabijet elity misto bossu a ano i ta aukce
btw slovo retard*radeji nepouzivej kdyz ,,nevYs,,
-
-
Comment roka , musim sa trosku pozbierta po tomto....lol
Kto vlastne vytvoril D1 & D2 pracuje teraz na Torchlight serii.
D3 nebolo robene tymi istymi ludmi co D2 a je to vidno, dobre to po*rali hosi z Blizzu.
Preto to uz nikto skoro ani nehra.Ano hra zarobila , predalo sa jej 12 mil kusov no a co teraz ?
Kde su ty hraci ? Minimalne 1/2 z hracov hra PoE ! Preco je to asi tak ?
Otazka je preco ludia ako Kripparian hraju PoE , ludia co su posadnuty ARPG a ktory stravily niekolko rokov hranim D1 & D2 . Asi si z inej dimenzie ked mas taketo mylne bludy v hlave...
Alebo len simply trollujes *11* -
-
PoE hraje šest miliónů lidí? tak ti nevím, ale čuchám tady trola :)
edit: tak jestli jsem se díval správně, v lednu byl rekord 53 tisíc hráčů... -
-
O 12+ milionech prodaných kusů víme už nějakou dobu, ale teď tu máme aktuální počty - Diablo III prý hraje denně zhruba milion lidí a měsíčně to jsou cca tři miliony pravidelných hráčů. asi tak
-
Hral som D3 na vyssej obtiaznosti a bola to viac frustracia nez zabava(aspon v tych neskorsich fazach).V niektorych pripadoch bolo jedno aky mas gear , mob ta dal dole jednou ranou aj tak. Co povazujem za uplnu hlupost.
Nech mi odobere pol zivota alebo nech mi da mob krit a ma kilne ale nie ze tam pridem a neda ani krit a uz som dead. Ranged attack ma neberu takze ked dam melee chcem mlatit jak blazon a nie umierat kazdu chvilu.To ja nenazyvam zabava.Jednoznacne pre solo to bol totalny chaos.S kamosmi to ujde ale ty uz tiez D3 nehraju takze teraz mi moc moznosti neostava.
V PoE sa mi stane ze ma kilnu, dokonca viem preco.Slaby gear, moja hlupost (nevnimavost) , slaby resist , malo zivota , weak skill kombinacia....atd
V D3 mozem mat uber set aj tak ta kilnu.Kde je zmysel celeho potom ? Naco robit ultimate build ked je to vlastne uplne jedno ? A o to v ARPG hrach ide , urobit ultimate build. A End Game v D3 is non existent ! Co je dalsia negativna vec. Ta blba "omalovankova mapa" ma vobec nenadchla , stary dobry "Cow Map" z D2 bola ovela vacsia sranda , v D3 je to skor trapne.
Neviem ale ako D2 hracovi vnimam PoE ako take D3 , ako by som si to predstavoval , sice ten skill tree je "crazy" ale ked pochopis mechanizmy tak sa to da. A sranda je ze mam uz 4 build a stale nie som spokojny , tak hladam dalej a skusam veci ktore by ma vobec nenapadli (za normalnych okolnosti) co v D3 sa tiez neda povedat. -
-
jasne kilnou te na jednu ranu...ach jo...proto spousta lidi hraje HC, protoze pribehne mob a zabije je na 1 ranu co ??
-
-
Tak PoE hra dost vela ludi ale minimalne polovica z D3 aspon hru skusila.
Co je skor otazkou je ci D3 este hra tych 12 mil hracov?
Je dobre ked D3 hra 200k hracov atm...
A svoj cuch si strc niekam do p*dele aby si sa citil este lepsie... *13* -
-
samozřejmě že všech 12 miliónů lidí D3 nehraje (a asi nikdy nehrálo), tak to není u žádné hry. je klidně možné, že několik set tisíc tu hru ještě ani nezaplo, ale prostě si ji koupili :)
v nedávném článku se zde psalo, že D3 hraje denně milión lidí a za měsíc jsou to 3 milióny pravidelných hráčů, což je rozhodně stále hezké číslo. samozřejmě je hezké i těch 53k pro PoE...
vulgarity si nech pro své blízké okolí, na internetu to z tebe většího drsňáka neudělá. jen jsem tě upozornil, že píšeš nesmysly. nehaním PoE ani D3, jsou to prostě dvě hry, každý má právo volby, někdo může hrát obě, někdo jen jednu, někdo žádnou. schválně, kolik hodin jsi nahrál na D3, když ho tady hejtuješ? dohrál jsi ho alespoň? pokud si mohu tipnout, tak ne... -
-
Myslis ty vyssi obtiznosti, kdy jdes na inferno s barbarem, tam ty modry elitky maji haste, jsou propojene ohnivym retezem, mlati life stealem, (nebo velkej regen), nechavaji za sebou ohnivou stopu a i kdyz se vemes neco na ohnive rezisty tak te pomalu instakillnou? :D Jo to je opravdu zabava.
Jinak 12 milionu to koupilo, protoze to byl neskutecnej HYPE a to i diky tomu takzvanemu uzasnemu demu. Sam se priznam, nechtelo se me do toho, protoze jsem cekal ze to bude Hype a nezdalo se me to. Ale diky demu jsem se rozhodl, jelikoz po leorica to bylo zajimave :). Na normal az nudne z hlediska obtiznosti a zajimave z hlediska nove veci, ale od nightmare vejs clovek cekal neco zajimaveho a noveho, ale vsechno je to tam uz zamereno na equip a ciste jen equip nic zajimaveho tam jiz neni (ani skilly - skill tree), mizerny obchod, ktery je v PoE zajimave resen.
D3 pro me neni krok dopredu, ale krok zpet nebo jeste jinak krok uplne spatnym smerem. *9*
PS: 12M koupilo, a tusim hraje jednou za mesic 1M udajne a pak je tam 200-500 tis. co to hraje tydne. A to vcetne lidi, jako jsem byl ja, kdy jsem se obcas logl, a koukal, zda se neco nezmenilo, po par minutach zpravidla do 5 minut, jsem zjistil ze je to porad stejne hnusne a odlogl jsem :) -
Ty si za to vyplivnul 60 eček? Cože? Nevím, jestli mi tě má být líto nebo se smát. Hra se dala pořídit za nižší cenu.
-
Banamarama: D3 je casual na normální obtížnost a první projití. někdo to přirovnává k tutorialu :) ty vyšší obtížnosti už jsou zajímavější.
-
Nehejtujem D3 , ano dohral som ho , bohuzial.
Je to proste hra pre ludi co su "casual" co je na jednu stranu OK ale na druhu pre tych co milovali D2 dost odradzujuce a velmi padle na hlavu.
Nieco take asi nikto od D3 kto hral roky D2 necakal.Proste to k Diablo hram vzdy patrilo a teraz zoberu aj tu vlastnost ktora nutila hracov skusat nove buildy a preto to bola aj zabava.
Co sa o D3 rozhodne neda povedat , dohras a potom ulozis na policku (alebo lepsie povedane prestanes hrat kedze sa jedna o digital distribuciu , to len aby si ma nemusel poopravovat).Asi tak ,a pisem to ako dlhorocny hrac D2 , ktore ma dostalo svojou hudbou (ten theme song Tristram-u ma doteraz v hlave) , grafikou a v neposlednej rade skvelym skill tree a moznostou hrania s kamosmi. Tot sa o D3 neda povedat , grafika tak pre deti z WoW, hudba tak akurat neurazi (no ziadne songy co by som si zapamatal) , loot ubohy a hlavne tie nehoraznosti vo vyssich obtiaznostiach , ma to uplne odradilo od celeho. Z pribehu by som iba podotkol skvele CGI videa ale to je asi tak vsetko.
Aukcie , garbage , gear za real peniaze , really ? Pay to win schema mi nesedi a taktiez nehorazne vysoka cena na hru ktoru dohras a zahodis (60 Euro) .
A vulgarnosti si necham na diskusie tohoto typu pretoze vacsina ludi si tu normalny pristup aj tak nezasluzi.
-
-
-
-
-
-
"oh my god 1740 ping"
skvela alternativa
*15* *15* *15* -
-
to je jak simulator hrani Diabla 2 na 56Kb Dial Up modemu s HC postavou v uplnych zacatcich, uplne se mi vybavuje ta scena, jak se na me prisli rodice podivat do pokoje, proc tak rvu *1*
-
-
Mne to docela bavi, zkousim snad vsechny bety,alfy f2p a jine ruzne trial veci.
Mam 38 lvl kouzelnici, dovednostni strom je super, hodene moznosti kam strkat body a jakym smerem se vydat. Zabijeni je taky v pohode. Jede to dobre , nikdy jsem nezazil nejaky disconnect ci offline server a to neni finalni verze. -
dal jsem tomu jeste dneska hodinku sanci a jako fakt to nejde, musim rict "diky bohu ze Diablo 3 nevypadalo takhle" u D3 jsem se pekne zabavil aspon na par desitek hodin, u tohohle se nedokazu s nejvetsim sebezaprenim donutit sedet ani dve hodiny
-
Pro me osobne bylo Diablo 3 zklamanim roku, s prohnilou tresnickou jmenem aukce za realne peníze navrch.
-
Pecka hra *3* lepší než nějaký Diablo 3. Jednou za čas si s kámošem na to udělat čas neuškodí. *4*
-
hh tak rozhodne ma to viac bavý sa na to kukať a hrať ako Diablo3... *15*