Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Big_Pete
    OMG, to je zase omacka od Drdy.

Rada do zivota: Uz si na to starej chlape, vyser se na hry, pripadne si je hraj doma pro svoji vlastni zabavu, ale nerecenzuj, true playas vi ze ty nevis.

posledni dva odstavce v pasazi s nazvem "Obchod v prvobytně pospolné společnosti", sou krasnej priklad.Touhle kejdou si jenom ukazal, ze si to bud vubec nehral, nebo hral a nepochopil tu hru...
  • PVP tam je/bude ?
    • Jak psali prede mnou, asi to nema moc smysl "zatim". Ale co na te hre neni spatne je podle me pojeti Hardcore s vytvarenim si buildu. Hardcore se da kupodivu hrat bez toho, aby clovek chciple a nevedel proc a nedalo se to napravit vylepsenim noveho buildu a nebo jak se ma chovat proti danym protivnikum.

Naproti tomu Diablo 3, tam chcipas uz jen z principu i na nejvyssi obtiznost a i kdyz vis proc nic s tim nemuzes udelat. Tady jednodusse vis, ze mas chybu v nejakem stromu skillu a nebo nemas dostatecny equip a oboji muzes ovlivnit.

Smenny obchod tam neni spatny a muzes lecos farmit, sice jsem se sam jeste nedostal za merciless 1 akt, ale uz me chcipla rada postav, ale jedu znovu a porad se dostavam dal :).
    • Veskoslav
      Je, ale je to spíše taková sranda. Protože jsem ještě nikdy nenarazil na někoho, kdo by byl +- stejný level jako já.
    • Areny jsou, ale jen tak for fun.
  • Zkoušel jsem, ale přestalo mě to bavit. Myslím že největší zásluhu na tom má systém ochodu - absence goldů. Takhle taháte i obyčejný krámy aby jste vůbec identifikovali věci trochu lepší a ty pak když rozbijete tak zjistíte že máte suroviny za které si nic nekoupíte. Když v tom nejste ostřílení mazáci tak netušíte jak jste "bohatí" (jste chudí, protože se můžete vsadit že za věc kterou byste si chtěli koupit si obchodník řekne zrovna to co nemáte). Taková variace soutěže - Posbírejte všechny písmenka věty "Patch of Exile není moc dobrá hra." Kde "A" vám padne milionkrát, ale "X" je tam jen 2x. No a za to "X" si můžete koupit něco použitelného.
    • D2 sice mělo měnu, ale 99,99% obchodů bylo směnným obchodem věcí, run a gemů za jiné věci, runy a gemy. Goldy byly jsou a budou přežitek. Už D2 toho byl zářným příkladem.
    • je tam aspo poradne velka stash kde ty suroviny skladovat?
      • - povedal by som to takto..ano jo, nieco ako v D2 ked si si dokupil vsetky stashe
        - ked zbieras vsetky gemy, orby, a odkladas si dobre rare(zlte) itemy, ktore by si mohol dobre predat, alebo nechat pre ine postavy tak je to postačujuce
        -lenze gemov, itemov bude pribudat a miesta ubudat :) .. za 5eur sa da dokupit VELA VELA miesta navyse + ine featury
        • *oprava - nie D2 ale D3 samozrejme :)
  • Blizzard ohlasil prvni datadisk pro Diablo 3, vypada to na urodny klikaci rok
    • je to april,stejne jako informace o novem datadisku wow
      • Není to apríl.
        • je to den dikuvzdani
      • mi to kazis :D
  • Podivný článek o F2P: http://ogameslog.blogspot.cz/2013/04/free-to-play-spatne-ci-dobre.html
  • tak jsem to chvili zkusil, prosimvas je normalni ze mam obri postavu pres pul obrazovky a nejde to vic odzoomovat?
    • Ano to je naprosto normální, pakliže používáte rozlišení 640x480. Ve full HD vidím hezky všechno:-)
      • pouzivam rozliseni 2560x1600 na 30" monitoru a i pri maximalnim oddaleni mam 5 cm velkou postavu uprostred monitoru
        • kdyby to byly aspon nejake graficke orgie, aby mel clovek pri tom priblizeni na co koukat, ale sledovat priserne prkenne animace boje a pohybu, hnusne modely postav a jeste osklivejsi zbroje v tomhle priblizeni fakt neni nic moc, hre by naopak pomohlo masivni oddaleni co by tohle skrylo.. a to jsem ani nezminil, ze se mi hra na pri plnych detailech na ctyrjadrovem procesoru s 8GB DDR3 pameti a slusnou grafickou kartou skube
  • Já hru hrál a bavila mě už asi před rokem.Ale několikrát mě naštvalo, že jsem měl vypracovanou postavu a oni po čase udělali větší patch a vývojový strom byl na nule a musel jsem zase znovu vše nastavovat.To jsem samozřejmě zapoměl kde a co jak jsem měl.Teď jsem se po dlouhé době přihlásil a má hlavní postava je v čudu.Takže PoE nebudu hrát dokud neskončí beta a nebude to vychytané alespoň jako v Drakensang Online.
  • All right, j€bem na to. Pri prechode do lokacie, alebo pri pouziti townportal to ostava na loading screen. Jedine co sa da urobit, je ukoncit hru v spravcovi uloh. Toto sa stavalo uz skor, tak som hladal radu na ich fore. Jedna bola stiahnut Packcheck a spustit - to je nanic. Druha znizit kvalitu textur z high na medium. To vyzeralo chvilu ze funguje, ale nepomohlo.
    Na to ja nemam nervy, opakovat dookola obrovsku lokaciu a cakat ci sa Poe uraci mi nacitat dalsiu. Fuck up, idem hrat Diabla ...
    • Nevim jak mezi prechody, to se mi nestalo, ale vim ze v teto Bete se PoE stale potyka s problemy se synchronizaci (position lagy) hlavne v dungeonech, kde jsou kouzlici kostlivci treba. Nekolik smrti je zpusobeno prave tim, jednou to treba opravi, ale kdo vi.

Ale i presto, to ma sve kouzlo. *5*
    • pokud máš jen 32bit win tak si tu hru ani nezahraješ......na 32bitu to má tolik chyb že je to až neuvěřitelné!
      • Heh, to jsem ani netusil, ze je rozdil mezi win verzema u teto hry. Kazdopadne ja pouzivam 64, a je fakt ze nemam problem, trochu si rikam, ze v dnesni dobe na druhou stranu uz snad vetsina lidi ma 64ky uz kvuli 4Gb pameti o.O
    • Je to prostě o železe. Já jsem za celý měsíc neměl se hrou jediný problém. Naopak to, co jsem zažil se startem Diabla 3, jsem nezažil nikdy a doufám, že už nikdy nezažiju.Takový celosvětový MEGAfail nikdo nečekal. To nepočítám o kolik HC postav jsem přišel při neustálém padání a lagům.Blizzard se z chyb doufám poučil.
    • Mne to zase hazelo BSOD obcas pri vstupu do portalu nebo urcity lokace. Pozdeji jsem na forech zjistil, ze to dela SB X-FI, pro kterou Creative uz pres pet let nevydalo drivery.
    • Utíkej. :)
  • InfidelBro
    Hra je to výborná, hlavně díky její hloubce, ale mrzí mě problémy s desynchronizací a posraní SCAMeři!
  • hezky článek, jinak me osobne se diablo 3 docela líbilo a mohla by to být dobrá hra, kdyby predelali drop, príbeh, víc temnou grafiku, nudne povolání a vývoj postavy a odstarnili nebo nerfli šampiony a predelali bosse.
    • Co by ti teda zustalo?
      • Aukce *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit