-
Dej tomu pár desítek minut a uvidíš... Respektive už neuvidíš. *3*
-
Zrovna dnes jsem přemýšlel nad tim, že si tu dlouho nebyl :D
-
Tak to budou žít dlouho, ty se tady moc neukazujou.
-
Tobe se fakt ty animace postav libi? Grafiku nekritizuju...
-
Tak Diablo 3 je opravdu best *5* A az prijde RoS, no to nechci ani videt snad...
-
Mé příspěvky žijí tak dlouho, dokud si jich nevšimnou interní autoři Games.cz. *3*
-
Jn, děti dnešní generace hledí jenom na grafiku a zbytek je nezajímá. Kam ten svět spěje? *9*
-
Ty animace jsou fakt hnusny, ty se jim nepovedly...
-
Ty ještě žiješ? :)
-
to je dobře. aspoň bude více místa pro normální hráče
-
jste oba normální? ta grafika je parádní. je realistická, často temná, a daleko lepší jak dětská grafika Diabla 3 pro šestileté děti ve školce. Diablo 3 je graficky a příběhově nesnesitelné a vůbec se s POE nedá srovnat. (kritizovat můžu, protože jsem to jednou dohrál).
Nicméně někteří se s tím evidentně nemůžou smířit, nebo na to plivou, aniž by to hráli.
POE je IMO nejlepší RPG současnosti, navíc zdarma. -
moje řeč, navíc animace postav jsou přímo úděsný. Všichni běhají jak mongoloidi. Když k tomu přidám hnusný brnění a desync, unninstal u mě byla jediná možnost.
-
Je to dobré když si představíte, že před Poe byl králem online f2p diablovek Dragensang
(nebo že by torchlight ? už nevím jestli se T2 musí koupit.) *4* . -
Očekávám shitstorm v podání Veskoslava na téma "Diablo 3 je best, Path of Exile je sra*ka".
Bitch, please... -
Tiez som to kvoli tomu prestal hrat, vyzera to horsie nez 13 rokov stare Diablo 2 :/
-
hra muze byt dobra ale odrazuje mne ta hnusna plastova grafika, vypada to jak guma nebo plast