Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fallanga
    Každý na to má jiný názor.
  • Což u tebe prakticky platí pořád. Jaké to je být pronásledován? Asi nuda co? Proto sis založil další jako Triska, Šipečka a spol? Zločinci v tvém případě trolové přece mají rádi obdiv a krmimo. To musí být hodně frustrující, když ti na tvé nicky udělali detroll. Ten mám vypnutý jenom proteď, protože mě zaujalo, že šedá eminence trolí debility vylezla z odpadní stoky na světlo boží. Snad Tě ban opět nemine *3*
  • Jack1947
    Nemluv o gumach, vis ze je nato tady nekdo celkem citlivy. *3* Jinak si nezklamal , Joe srandisto. *15*

Btw. Nestalo se mi to poprve, dam odeslat a prispevek jiz vlozen he ? Celkem sranda, odesila se obcas rychleji nez posila. *15* *2*
  • Veskoslav
    U mě to musí být vyvážené. Na co je mi skvělý příběh, když bude v mizerných kulisích? To si pak danou hru příliš "nevychutnám".
  • Trol.diskuzni
    Že jsi zkrátka filozof - čili je dobré tvá tvrzení brát s rezervou.
  • fallanga
    Já grafiku nesoudím. Samozřejmě když má hra dobrou grafiku tak je to plus, ale když ji má špatnou tak mi to nevadí. Hry posuzuji podle příběhu, hratelnosti a dalších aspektů, ale grafika je až na posledním místě.
  • A ty hlupák. A? Mění to něco na tom? *7*
  • Veskoslav
    I na grafické stránce záleží. Hra ti musí sedět celkově. Já třeba nedokázal dohrát Hotline Miami. Všichni to vychvalují, jak je to herně skvělé, ale já jsem se nedokázal přenést přes grafiku. A tvrdit, že na grafice nezáleží je také nesmysl.
  • Trol.diskuzni
    No ty jsi mi teda filozof... *3*
  • Veskoslav
    Mě bavily obě hry. Obě jsou stejné a zároveň jiné, v každé je něco skvělého a na obou hrách mě seje něco jiného. Ale doporučuji si obě zahrát. PoE určitě, je zdarma a D3 u někoho vyzkoušet nebo aspoň to demo. Nemusí to sedět každému.
  • fallanga
    Psal jsem to obecně. Nejdříve čti potom komentuj. A jde o to, že děti si neváží dobré hry a koukají jenom na grafiku. Hry jako například Skyrim mají prameny v DOSu a v té době byla grafika hrozná, ale hry byly mnohem lepší než jsou dnes. A pokud zde někdo napíše, že kvůli grafice tu hru odinstaloval tak je to pro mne rozmazlený fracek.
  • Jelikož Tě má většina v detrolleru, tak se asi hodně načekáš. A vidím, že debilemm jsi zůstal, aspoň některé věci se v chaotickém světě nemění.
  • Nic proti Karlovi, ale recenze je trochu odfláknutá, jako by bylo potřeba ji spíchnout za 10 minut. Což mě celkem mrzí, protože tohle jsem od Karla nečekal. Spousta důležitých věcí o hře tam vůbec není, plno dalších věcí jen strašně okrajově, některé dokonce dost nepřesně nebo i špatně. Což je pro tu hru strašná škoda, protože v úplné podobě by ta recenze nalákala nebo zaujala mnohem více lidí, (zaslouženě podotýkám) kteří by ji poté vyzkoušeli.
  • walltar
    Jak to je? .... Co je mrtvé nemůže zemřít? *1*
  • tak proč se vaří z Vávrova RPG a Witchera a plive se na Skyrim při porovnávání obrázků? Lidi si neumí vybrat, říkají, co se jim hodí.
  • Kallessin183
    Myslím, že problém není ve hře, ale člověku, který hledí na grafiku místo herních mechanismů.
  • protože nazývat dítětem někoho, koho jsem v životě nevyděl, je tak strašně dospělé. Být děckem má ale i svoje výhody, chcípneš mnohem dřív, než já:)
  • Velice dobra vec, spravne temna grafika, neskutecne moznosti rozvoje postavy. Bohuzel i tak se to na konci meni v nudny grind (i kdyz zdaleka ne tak nudny jako D3) a spolu s desyncem me to odrazuje od dalsiho hrani. Na rozdil od D3 nelituju straveneho casu a sem tam se do PoE vratim.
    Jinak v mnohem opak D3, pokud se vam libi jedno tak vam pravdepodobne druhe nic nerekne.
  • realistická?:D tak to opravdu ne. Uvědom si, že každému se libí něco jiného. Sto lidí sto chutí:). Mně se d3 též nelibí, poe se mi přímo hnusí...
  • fallanga
    Nesoudím hry podle grafiky. Ale ano animace se mi líbí. Sice nejsou z nejlepšího soudku, ale jsou dobré.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit