Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosím o radu , daj se v prubehu hry restartovat Passive Skill ? nebo sem to posral a mužu začít znova ? prosím o odpověd a dyžtak návod nebo kde to najdu děkuji 🙂
  • Chtel jsem jen dodat, ze me ke hre pouta zejmena ta svoboda vyvoje, to jest udelat z libobolne postavy prakticky libobolnou postavu a mast tak telem.
  • Ta hra je parada, vcera jsem zacal a za den jsem dal 20 levelu. Dnes, max. zitra to snad dodelam na prvni obtiznost cele.
  • Upřímně mě PoE baví od samého začátku (začínal jsem s plnou verzí) a nemůžu si stěžovat. Grafika se mi líbí , propracovanost vývoje postav (vč. zbraní a schopností), hudba a zvuky ve hře a mohl bych dál pokračovat. Co bych vypíchnul je určitě výhoda znovuhratelnosti a modifikace postav - tedy že vám classa striktně neurčuje, jaké spelly (a jejich kombinace) se naučíte a budete používat ale záleží čistě na Vás co se Vám bude líbit a vyhovovat Vám.
    Rozhodně bych však hru nedoporučoval dvěma skupinám lidí - fanouškům (hráčům) Diabla 3, kteří nikomu nepřiznají, že existuje lepší když za ní dali takový prachy 😃, druhá skupina lidí je smýšlející tak, že jakákoliv hra co nestojí pár set korun, je pí*ovina, takovým lidem se hrou co je zadarmo nezavděčíte i kdyby byla sebelepší, kdo si přečte pár negativních komentářů pod tímto článkem je určitě rozezná 🙂
  • Boj je extremne nudny : https://www.youtube.com/watch?v=jTTg2UYKTTo
  • Bez do politiky, vykecal by ses i z vrazdy jak tak koukam.
  • Diablisti i poeari budou stejne debilni sorta jako ty (jako xbox vs ps komunita) Ja tu mluvim o lidech co uznavaji, ze kazda vec ma to svoje a ani by je nenapadlo myslet si, ze hrani jednoho nebo druheho vykazuje zvysenou miru chytrosti. Pro me je kazdy kdo pouzije v souvislosti s hrami nebo hernimi platformami vyrazy tykajici se chytrosti atd. automaticky blbec, protoze normalne uvazujiciho cloveka, tohle nemuze napadnout.
  • poe se samozřejmě nedá srovnávat grafikou ani zvukem nebo síťovým kódem, ale todle je neskutečně odfláknutá recenze, je to škoda protože Path of exile je daleko hratelnější než diablo a kdyby blizzard udělal podobné principy jako jsou v poe do d3, bylo by d3 konečně důstojným nástupcem diabla. Komu nevadí osuntělá grafika a semtam napíše do konzole /oos tomu se po pár hodinách dostane zajímavého překvapení v podobě linků v itemech, neskutečné spousty gemů, modifikovatelnost skillů a to ne jen tak povrchni jako je to v d3 ale v zásadě se třeba mění i range útoku atd. Modifikovatelnost skillu pomoci linkovaní, levelování skillů, hromada run dělající různé modifikace ala kostka v D2 a koncové generování map na high levelu v třetím diablu chybí at se to nekomu libi nebo ne. 😉
  • přesně jsi to vystihl, děkuji
  • Pro ty hloupejsi bych to popsal takhle. Diablo = hezka hracka ktera je hezka porad stejne od chvile co ji rozbalis do doby nez te omrzi. PoE = stavebnice merkur s tisice dilky u kterych pro vytvoreni zabavy musis vedet kam ktery patri.
    Kazdyho bavi jine hracky, proto se Diablista s PoEarem nikdy neshodne.
  • tak horší než diablo 3 to snad nebude, to si ani neumim predstavit
  • Seberealizace a hack and slash RPG, hmm, tady by si měl někdo zajít na čerstvý vzduch...
  • Tunelovka pro děti, oproti systému budování postavy a volbě itemů / skillů v PoE. Thats it, 2 funkční buildy na postavu vs skutečně propracovaný systém skillů/itemů/abilit.
  • myslí sebe to je snad jasný 😁
  • Definuj prosimte pojem "chytrejsi hrac".
  • dobře, kolik hodin tedy u té hnusné nudné hry musím strávit, aby se dostavila ta hráčská nirvána?
  • a k čemu ti to všechno je, když pocit z boje nakonec stejně připomíná mlácení pytlů slámy a hra je záživná asi jako talíř štěrku
  • já nevím, ale asi tady nikdo z vás neobjevil kouzlo propojených soketů, gemů a kouzel, které se automaticky sepnou za hit, za kill za stun a pod. Propracovanost skill stromu je neuvěřitelná a každá postava může být, kouzlit a útočit čím chce, no limit. Je pravda, že PoE je pro chytřejší hráče. Hráčský adrenalin stoupá i při samotném skládání itemů a radost z dobře složeného itemu, kde kouzla a efekty správně fungují během boje, je nepopsatelná. takže haters běžte se bodnout, když se vám to nelíbí, tak to nehrajte, nikdo na vaše commenty není zvědav. hau domluvil jsem
  • Já bych třeba D3 a poe nesrovnával. Cílí na podobný, ale ne stejný, publikum. Osobně je pro mě D3 zklamání, protože to není Diablo a to sem do vydání byl poslední člověk, kterej by D3 hodnotil negativně.

No a POE... Nudááááááá. Příšernej zvukovej doprovod (hity, potvory..), grafika fakt hrozná - nemyslím jen kvalitou textur, ale i stylizací - opět nuda. A ať mi někdo netvrdí, že u POE musí během boje přemejšlet. Jestli jo, asi Vám tu maturitu neměli dávat. Taky je to jen o 3 skillech a můžu to hrát na myši s 6 tlačítkama z postele. Ale hlavně je to fakt nudný. V tomhle pro mě vychází líp D3 - to vydržím hrát i sám čas od času (pořád je to ale spíš zklamání hlavně kvůli dropům). POE jen s někým dalším. D1 = D2 > D3 > POE. A já mám vždycky pravdu, takže už netřeba komentovat dále. 🙂)
  • Nazvals D3 tunelovkou pro deti...nevim, ale tohle moc nadnesene nepusobi, vlastne je to dost vymluvne, jinak bych nemel duvod takhle reagovat. Trosku si to prber.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit