Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vždyť je to myšleno nadneseně, věk a demenci si do toho taháš sám.
  • *daji pouzit*
  • Slova "dospele,dospelejsi" se daji maximalne tak nadnesene. At uz pro grafiku, nebo pro to, co rikas. Ale urcite ne tak aby skatulkovala pro koho je hra urcena a vypovidala neco o hraci. Je to ciste o tom co koho bavi. Pokud to nekdo vidi jinak, tak si muze podat ruku s dementy z klanu "xbox vs ps vs pc", protoze presne tam spada.
  • Ještě aby ne, AAA titul s 12ti letým vývojem a s rozpočtem několika miliard dolarů vs 5ti letý vývoj poloprofi teamem. Sranda že ty produkty vůbec lze srovnat a že PoE dokonce v několika herních aspektech Diablo předčí. A to v důležitých aspektech hry, jako je endgame a mechanika.

Mimochodem design zbraní a brnění lze v PoE koupit, tzn jak je hezký a nebo ošklivý určují hráči a jejich kreativita :-)
  • ne, to není všechno, Diablo má lepší efekty kouzel, hezčí design zbraní a brnění, lepší zvuky, animaci boje, reakci potvor na zásahy, animace smrtí, motion capture postav, prostředí, menu, level design, cutscény, design potvor a animace schopností.. jo a ještě ikonky
  • Tohle je castej nazor lidi co u PoE nevydrzeli. V Diablu mas sice bezva pocit z koseni potvor vicemene od zacatku, to je fakt, v PoE si s tim dloooouze vyhrajes nez neco takovyho zprovoznis. O to je pak lepsi pocit kdyz to funguje.
  • Osobně za Barbara při release první build - vlastní random, až po inferno. V infernu po tisícovce smrtí změna buildu na tank/resist/loh build abych sejmul Diabla. Potom na farmu frenzy / loh build. Po změně systému na MP/paragon lvl a po snížení dmg mobek na infernu jsem přešel na frenzy / burst single target - a po zjištění že je nutno farmit aoe přechod na Hota, posléze na čistý WW build. A s ním jsem doteď, protože je to nejrychlejší a nejefektivnější build, se kterým je nejbezpečnější zabíjet stovky mobů zaráz.
    Zároveň jsem si za tu dobu prošel několik výměn equipu - od max resist přes loh až po life steal, od 2 handy po 2x 1 hand, attack speed equip na frenzy až po max strengh equip.

Takže vyzkoušeno mám, a to že jednou za mapku zmáčknu berserka a jednou za 2 minuty shout, to u mne není "používané tlačítko". Prostě připadá v úvahu jen Hota a WW, a z toho jsem si vybral WW.
  • Počtvrté to je ještě v pohodě. Endgame Diabla je probíhat ty mapy desetitisíckrát za sebou. Vybrat si místa s nejvyšší hustotou mobek (ano, Blizzard patchem upravil jedno místo, aby se chodilo jen ono) a chodit opakovaně tam. Jinam se to totiž nevyplatí a s tím jak člověk musí rollovat miliardu itemů, aby něco získal, je cokoliv jiného neskutečná ztráta času a šance něco získat. Stejně tak jako změna buildu na méně efektivní - ztráta času a možnosti lootu.
  • Pořád to samé dokola, s tím že bez aukce farmíš dýl a spoléháš se jen an štěstí rollu, a MP jdeš o 2 menší úměrně k tvému equipu, aby jsi nezdechl. Žádná změna, žádná variace, žádná možnost seberealizace hráče.

A pozor, já gear nejdřív farmil stovky hodin, nafarmil stovky milionů goldů místo equipu a potom teprve koupil abych ten MP10 farmil. To je trošku rozdíl.
  • PoE je pro ty, co holt ten mozek u hry nevypínají. Kdyby jsi se věnoval buildu, skillům a plánoval postavu, nejspíš by jsi svůj herní zážitek vylepšil.
  • Přemýšlet a věnovat se postavě? No tak, jsem lvl 29 a jediný nad čím jsem v PoE přemýšlel bylo, který tlačítko zmáčknout dřív. Naštěstí už to nehraju, ta hra je repetitivní a nudná.
  • eStar
    Jako kdyby v D3 bylo těch buildů tolik. Těch použitelných je tam jen pár (doslova) na každé povolání.
  • No jesi sis na aukci nakoupil gear a ted znudene farmis mp10 s prstem v nose, tak to se nedivim, ze te to nebavi :D
    Za to hrat bez aukce na hc a postupne si zvysovat mp vlastni farmou, to uz je jiny kafe! To uz chce trochu fistrona bez hc aukcicky :P
  • eStar
    No nevím. Feeling z boje mi přišel u obou her rovnocenný, Diablo 3 má lepší efekty kouzel (což bych zahrnul do té grafiky) atd. ale to je tak všechno. Co má PoE, ale rozhodně mnohem lepší je vývoj postav a náhodný generátor map. Dost důležité věci které zajišťují lepší znovuhratelnost. S Diablem 3 jsem skončil ve chvíli kdy jsem si uvědomil že bych měl probíhat ty samé mapy po čtvrté.
  • farma tisíců mobek - to je definice kazdy diablovky ne? *1* A ja v D3 pouzivam tlacitek nejmin 7, mas zkusit nejakej zabavnejsi build...
  • Feeling z boje? Nevím o čem mluvíš, farma tisíců mobek na MP 10 třema buttonama mi přináší akorát tak otlačenou prdel, to je jediný výrazný feel z Diabla 3 :-)
  • Milion buildů, efektivní / hratelné dva. Obtížnost určuje equip a build - nic jiného. Něco jako dovednost a nebo vývoj postavy - nula, žádný vliv. Více lepšího equipu, více resistu / lifesteal / dmg --> vyšší MP. Efektivní build - vyšší MP.

Osobně chodím znuděný MP10, farma tisíců mobek a nic z toho. Jen loterie a nic jiného, žádný pocit ze hry. Mimochodem v betě za barbara je nejhranější build throw spear + magic earthquake + tornáda sprintu. Barbar bez melee, magic only.
  • V D3 mas milion buildu. Nemusis hrat ten nejprovarenejsi jak ovecka. Zvlast kdyz si muzes upravovat level mp... Ja dycky hral, co me bavilo.
  • D3 ma napriklad mnohem lepsi "feeling z boje". V PoE je to trochu,jak kdyz je sviham nakym vrbovym proutkem.
  • eStar
    Vidíš, já mám zkušenosti s oběma hrami a zrovna dneska jsem si říkal jaká je Diablo 3 bída oproti PoE. Jediné co má Diablo 3 lepší je grafika, tím to končí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit