-
Hru jsem hrál, nebavila mě, přišla mi nudná a o ničem. Jsem tedy lhář a uvádím záměrně lživé informace?
-
To je ta neinovace od Blizzardu jak si někteří stěžují no *4*
(jk) -
Path of Nuda
-
Clovek ktery ti da minus neni nerd nebo fanboy,jen ma proste jiny nazor. Delas z lidi predem blbce,cimz se jim sam stavas. Klasicky troli prispevek. Pokud chces seriozne diskutovat jako dospely clovek,odpust si ty narazky
-
Stejne jako kravina zustane kravinou,i kdyz si za ni zaplatis .
-
8 rozhodně není nízké hodnocení.
-
Recenze absolutne o nicem, psana hracem amaterem, spousta omacky okolo a veci ktery sou dulezity, byly popsany zcestne a nesmyslne.
-
Kravina zůstane kravinou i když je zadarmo...
-
Proc by to neslo srovnávat, plno lidi vzivote za hru nezaplatila a srovnavaj o sto šest:)
-
tak tak..jen s tim rozdílem ze ve ff7 a 8 to bylo mnohem lepsi, propracovanejsi a zabavnejsi.
-
Cestina nastesti pripousti uziti obou moznosti. V tomto slova smyslu muzes pouzit "tip" i "typ".
-
Jak někdo může s čistým svědomím srovnávat něco, co člověk dostane zadarmo a něco, co si musí zaplatit? Když vidím, co lidi dokáží převádět jakmile mají příležitost dostat něco zadarmo, tak se zdejším rádoby kritikům musím smát.
-
Muj nazor je sice subjektivni, ale rekl bych ze minimalne v moznostech rozvoje postavy je PoE mile daleko pred D3, kde je kazdy nahy vyleveleny char stejny a muze si na bar naskladat stejny skilly.
-
Jezisi, nemozes zacat ze "poe jsem sice nehrál"...
Do p.ce, ludia co hru nehrali tu filozofuju pod recenziou od autora, co hral hru asi 30 min. -
Znovu, na D3 jsem kritizoval úplně všechno, nejsem žádnej nadšenej fanboy, ale PoE je ve všech ohledech mnohem horší hra než D3.
-
System skillov je zkopirovany z final fantasy 10.. Dosadzovanie gemov do veci zase z final fantasy 7.... Hra nie je v nicom vynimocna :-)
-
Nic jiného jim také nezbývá, když téměř každou hru domrví nesmyslama.
-
Jojo, zatimco D3 je profesionalni dumbed down konzolovka pro pravy hardcore casualy. *15*
-
Sakra, scrolluju po Games.cz a co to nevidím. Nejlepší komentář pod touto recenzí - Trol.diskuzní!
Rád tě vidím! -
Ne, to není trollování, jen čekám že mě vymínuskujou zastánci PoE a při štení mého komentu jim naskakují uhry na tváři.