-
až na to že poe nemá konec
-
poe jsem sice nehrál ale po zkušenostech z ruznych zahraničních for se neda verit ani zdejsim prispevkum a diskuterum kteri mnohdy zkritizují a odsoudi i docela kvalitní hru. vickrat se mi stalo že reference v zahraniči od hráču byli pozitivní, pak jsem nejakou hru vyzkoušel a byla super, kouknu sem a nizky hodnoceni a diskuze žumpa. tady je to asi nejaka moda hledat ve všem jen negativa
-
Souhlas, PoE je prostě pro malou skupinu hráčů, nic proti nim, když je to baví tak ať si u toho sedí. A kdoví, třeba autorům hry pošlou takový balík, že další PoE bude vyvedena trochu profesionálněji, než jako hříčka od party z garáže :)
-
By mě zajímalo, kdo dává ty mínusy? :D Vám se to zdá jako plnohodnotná recenze? Cool xD
-
Absolutní souhlas, PoE je prostě jen takový poloamatérský odvar pro nerdy. Něco jako fanouškovské filmy, vypadají otřesně ale je tam dobrá myšlenka :)
-
Vtip je v tom,ze 95% hracu je uplne jedno,ktera hra sedi na pomyslnem trunu(nehlede na to,ze pocet hrajicich lidi vubec nevypovida o nejake kvalite). Jenom pr kecy a par trolu na diskuzich nam to porad dokola predhazuji
-
někteří lidé zde evidentně pouze trollují a nejspíše PoE nevěnovali více jak 10 minut.
-
PoE jsem dohrál do konce. Hra mě bavila a rozhodně mi nepřišla zdlouhavá. Systém řetezení skillů a jejich množství je ultimátní. Za mě super.
-
Nebyt te posledni vety,bral bych to jako tvuj nazor. S ni to beru je jako dalsi zbytecny troli prispevek
-
Pěkný... A druhá půlka recenze bude kdy? :D Nebo to u tak rozsáhlé hry myslíte vážně? :D
-
Njn pryč jsou ty doby kdy všichni ďáli všechno zadarmo... počkat ta doba tu nikdy nebyla. Ne nadarmo se říká že nejdražší věci jsou ty zadarmo. Jediné co jsi ve svém lehce pomateném příspěvku napsal dobře (i když malá chyba tam stejně byla) bylo "Mistrům z Blizzardu" *3* Myslím že málokteré studio se hře i po vydání věnuje tak jako oni.
-
Máš pravdu,ale bohužel PoE není zábavnou hrou pro hráče...
-
Jako člověk, pro kterýho bylo D3 obrovský zklamání, musim říct, že PoE mu nesahá ani po kotníky. Ta hra je strašně nudná a zdlouhavá. Grafika je ošklivá, všechny ty postavy a okolí vypadaj jak vyrobený z modelíny. Soubojovej systém je trapnej, ani nepoznáte jestli jste protivníka zasáhli nebo ne, vydává to podivný pazvuky... Brrrr
Pokud nebudu brát v potaz druhý díl Diabla, tak neexistuje lepší hra než Diablo3... Bohužel, protože ta hra má pořád spoustu nedostatků. Doufám, že datadisk přinese zlepšení... -
Nejvetsi rozdil je v tom, ze poe si klade za cil byt zabavnou hrou pro hrace zatimco diablo ma jeden jediny ucel a to narvat co nejvic kapsy mistrum z blizzardu a ostatni aspekty hry jsou pro vyvojare druhorade.
-
Srovnávat PoE a D3 prostě nejde. PoE zamrzlo v 90s a D3 se přizpůsobilo době ve které vyšlo, aspoň herními principy a je na každým co se mu líbí víc. Když to vemu podle ztráveného času ve hře vyhrává D3. Taky mi na PoE vydí jedna technická věc ohledně updatu, nejdřív to hodinu skenuje disk, download a instal. Když si to pustíte po měsíci můžete si jít udělat oběd. U D3 se vám stáhne 10% updatu a můžete jít hrát. A Káju beru s rezervou od té doby co asi během 5-6 měsíců každé nové MMO tituloval nejlepší MMO všech dob.
-
nemozem sa preniest cez zoom kamery. proste je mi to s tak velkym zoomom a malym vyhladom maximalne nepohodlne, tym padom sa do toho vobec nemozem pustit. pre niekoho (asi vasinu) banalita, prisposobia sa, ale ja nie.
-
mě na týhle hře nebaví boj s potvorama, asi jsem divný, ale pocit z boje je pro mě u akčních rpg to hlavní
-
dle inerního hlasování naší hráčské skupiny dostal PoE cenu fail století, ocenení dostala, tudíž je to nejhorší hra století, to je zkrátka fakt *1*
-
S příchodem D3 datadisku RoS, se PoE může jít klouzat.
Hrál jsem obojí a PoE po 14 dnech smazal...
- příbeh nuda
- animace a grafika o ničem
- super velký strom dovedností - leč k ničemu
- abych si mohl přerozdělit skilly za postavu potřebuju nějaké lahvičky (už nevím co to bylo) nebo rozjet novou postavu? Na*rat!
Za mě teda vítězí D3, PoE je pro masochisty.. A Teď se "fanatic fans PoE" zblázněte
*2* -
Diablo nesesadi z trunu nikdy nic. Ty ostatni arpg exisruji jen diky Diablu...