Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deridon
    asi ten Templar
  • Mno jsem hrac PoE a nerekl bych ze je PoE nastupce Diabla III spis nastupce Diabla II. Jinak musim uznat, ze i kdyz se snazili delat nejakou tu grafiku hezkou, tak me se tez zrovna nelibi a dokonce se me libi vic omalovanky jak ma Blizzard, na ktery nekteri nadavaji. Kazdopadne to neznamena ze bych PoE odsuzoval, zahral jsem si u nej dost hodin na Hardcore nebo nyni Nemesis... a rad si vytvarim novy buildy.

Ke smule PoE je ale opravdu priserne zalagovana hlavne na nekterych mistech (u brutuse nebo Cole to desyncuje extreme, ze mam z nej strach i na normalni uhybani hookum.)
  • A mě se chce něco říct ... a já to řeknu: Někteří fandové PoE mi v mnoha smyslech přijdou jako pokrytci. Měl jsem tu čest PoE nějakou dobu hrát a musím říct, že je to fajn, je to hezké, a je to klon. Je to klon D3 asi jako byl Sacred či TitanQuest klon D2. Velké plus nicméně dávám tvůrcům PoE za fantastický skill tree, hezká věc. Ale zpět k tomu pokrytectví některých hráčů: U nutnosti D3 být online prskali ze všech nejvíc, přitom v PoE je to stejné. Platit za efekty ? Tím se vysvětluje to, proč hra v základu vypadá tak děsně, včetně opravdu neplynulých animací. Lagy nepočítaje. Občas to fakt nechápu, PoE je fajn hra zadarmo, ale je to na ní bohužel vidět.
  • vidim ze si pochopil obrazek, prudka inteligence detkovana
  • on neřekl pro něho to není hra roku řekl že to není hra roku, to je rozdíl asi jako mezi tím, když prohlásíš že pro tebe je výherce soutěže xy pan Z ale cenu dostal pan A. Hra roku to zkrátka je protože tohle ocenění dostala a tvoje přirovnání jsou mimo
  • to ze je podla nejakeho (bez ohladu na jeho prestiznost) webu nieco "hra roku" este neznamena ze ten nazor musia vsetci zdielat. co je pre niekoho uzasny pocin moze byt pre ineho paskvil. to je ako verit od slova - do slova vsetkemu co slintaju v televiznych spravach...
  • Hele není tam postava která by se podobala paladinovi z diabla 2?
  • No, patrilo by sa este spomenut debilny system waypointov, 8 minutove intstancie - aby hrac nemohol odbehnut na zachod, alebo na cigu a vybavu, ktora vyzera stale ako by ju ta postava nasla na smetisku. Skill tree je doslova ojeb, v podstate pasivky rozmenene na drobne. Napr. namiesto 16% do odolnosti tam je 8x po 2% do odolnosti. Preto to vyzera tak velkolepo.
    .
    Na druhu stranu, hratelnost je velmi dobra a je to naozaj F2P nie P2W. Dal som za closed beta key nejakych 7€, tak si Zelandania hadam dali na mna aspon pivo.
    Bohuzial tie instancie a waypointy som nepredychal. To je cista buzeracia a kedze je to zadara tak by som sa v podstate ani nemal stazovat. Tak som dal uninstall...
  • podle mnohem prestižnějšího zahraničního webu je, deal with it
  • to bude tím, že ten nerdovskej paskvil není žádná hra roku :)
  • take nechapu tenhle herni zanr to je asi to nejstupidnejsi z herni zabavy, chapu ze kazdeho bavi neco jineho, ale nastesti nikdo z mych znamy nema tenhle stil rad to je fakt pro retardy klik klik klik klik po slepu to jde dohrat ( jo ja vim na hard ne to maj nepratele o xxxx% nastaveno v tabulce vic HP hm tak to je fak zabava *11*) klikos stupidos
  • "Naprosto parádní věc je vylepšování zbraní. Ty může nejen osazovat obligátními drahokamy, které přidávají specifické vlastnosti, ale také je používáním levelujet"
    Tohle neni tak uplne pravda. Zbrane se pouzivanim nelevluji. Pouze pomoci orbu muzete zlepsovat kvalitu.
    Na hru roku slaba recenze teda :/
  • Hrozně nudná hra....
  • Nic proti, ale santa at se jde bodnout, tady beru jeziska :)
  • Vidis a to me prijde ze path of exile ma lepsi hratelnost na Hardcore :). Nerikam po datadisku reaper of souls to muze byt jinak, ale na D3 byla hrozna aukce a hlavne ty spatny dropy, je jedno jakym dmgem do nekoho mlatis (v D2 byl rozdil jestli se jedna o posion, fire, nebo neco jineho) clovek nemuze ovlivnovat poradne skilly natoz sve staty. D2 byla od toho, ze si lidi vytvari hezke vlastni buildy a to Path of Exile splnuje na jednicku.
  • Všem šťastný a veselý ... a co se týče Path of Exile, tak mě to nebavilo, nebaví a asi ani nebude bavit. Ačkoliv mi na D3 vadí pár věcí, má to pořád něco, co ostatní "diablovky" horko těžko sháněj, a to je hratelnost. Takže čus bus a reaper of Souls zdar.
  • Hram D3 aj PoE. Podla nalady. PoE ma niektore jedinecne prvky, ktore ma zaujali. D3 ma tiez chitiloo, ale mohli to sppravit lepsie.
  • Dostalo to stejně jako D3, zaslouženě, hra sice lepší jak D3 v žádném případě není, graficky a animačně je sto let za opicema, nicméně herní prvky toto vynahrazují a řekl bych že se hratelnostně králi arpg docela přibližuje.
  • http://i.imgur.com/8mvKhzV.jpg
  • Veselé Vánoce *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší