Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bavi do 86 levelu.. pak to schaneni mapek, ktere padaji fakt malo zacina byt nuda.. i ten gear nejak prestava padat a 6link vyrobit :D dobrej vtip...
  • Přátelé, kamarádi. Přeju všem příjemné Vánoce :)
  • Gamesa je to super, atmosféry to má hafo. Líbí se mi jak to všude háže stíny.
    ALE za čarodějku je to fun, bossáci bejvají težcí, ale dostal mě ten debilní dominus na konci. Jako ta jeho poslední verze, víc anti čarodějnickej fight udělat nemohli? To je hnus bez party sem se na to ..., pak sem založil 2x partu na dominuse a 2x ho zabil nějakej high lvl, prostě se tam portl nebo to rychle proběhl, nikomu nic neřekli zabili a čus. Potřetí jsem už neměl náladu a od tý doby sem to nepařil, třeba jednou *4*
  • Rozdíl mezi BFkem a CoDkem je dnes pouze již v tom, že BFko má větší mapy, techniku a lepší grafiku...jinak je gameplay dost podobnej...žádná taktika, žádný teamplay (pokud teda nepočítáte za teamplat to, když vám maník hodí lékárnu) jen zběsilé fragování...
  • Takže je to defacto D2 s lepší grafikou (animace postav jsou na jeho úrovni), které dodnes všichni milují a pro mnohé je lepší než přímočařejší D3 - odtud podle mě vane ten nepřátelský vítr. Nevím, já zrovna patřím k té sortě, která v článku uvedenou komplexnost u tohohle druhu her nevyžaduje. Ono taky, o co víc jde, než o syslení eqipu k co nejefektivnějšímu hromadnému rubání nepřátel. Takže nazývat D3 "poraženým" je trošku krátkozraké, protože obě hry jsou o tom samém - jabka vs hrušky.
  • klik klik kill kill klik klik kill kill to ještě někoho baví?
  • Podpořil jsem už během vývoje, takže jsem rád, že se to povedlo. *4*
  • DeDy
    Je to online. Ovšem LIDI potkáš jen v "bezpečných zónách". Do rubání nepřátel ti zasáhnou jen ti hráči, které přizveš do skupiny nebo se k nim přidáš.
  • Kriste... když něco plácneš, tak normálně žasnu nad tvým "přehledem".
  • oktavius66
    Přiznávám že na Free2Play hru je fakt pecka. Mám hry tohoto typu velmi rád. Jenomže v tomhle žánru u mě stále zůstává králem Titan Quest. Ani Diablo mě tak nebavilo, ale co už každý má rád něco jiného *3* .

PS: Přeji vám šťastné a veselé svátky a šťastný nový rok a ať vám Ježíšek naježí spousty dobrých her.*3*
  • Dá se to hrát čistě offline?
  • Je to akční RPG ala Diablo, nikdy to nemělo co dočinění se stylem her jako Fallout, Baldurs Gate atp.
  • Jack1947
    Prosim uz netroll, myslim ze dneska uz si toho udelal az dost.
    Nech si neco i na zitra jo ? *3*
  • co mne hlavne stve ze je to moc akční a malo dialogu, fallout 2 stale neprekonan
  • jo jo Lagy Lagy, to proklíná každý kdo hraje NEMESIS mód:)
  • Bohuzel i D3 dokaze demo hezky navnadit, ale neukaze zbytek... leda az po novem datadisku.
  • Skupina neni primo potreba pouze na nektere lokace nebo bosse. Nekdy to vyjimecne jdeme s kamosema ve dvou nebo ve trech. Kazdopadne se clovek muze pripojit k jakekoliv skupine, co je vyvesena na nastence (ted nevim zda pres zkratku U). Nejvic se pouziva na grindovani (farmeni nejake jednodusi oblasti - Docks, Ledge, Fellshrine Ruins)
  • Tak jako v každém multiplayeru... Když jdeš s třema kamošema je to vždy o něčem jiném:)
  • 1] Bohuzel inventar je maly, protoze je to prvek na kterem vydelavaji. Takze bud byt rad ze clovek ma 4 taby (mam je vecne plny) a nebo si koupit novy.
    2] Unique pada vsude, me padl i na zacatku a padlo mi jich jiz nekolik, i kdyz nebyli nic extra, spis na zacatek expeni :). Nejlepe to ale pada, pokud mas itemy na zvyseni rare dropu a dalsi se pouziva gem do dorazeciho skillu, ktery tez zvysuje sanci a je to znat. Kazdopadne oboji potrebuje lepsi level itemu tedy i vlastni level :)
    3] Je velky, ale ma svuj smysl, aby nebylo vse na jendom miste a bylo tezke se dostat k nejakemu pasivnimu skillu. Stale to i tak upravuji a myslim si, ze to neni nejhorsi, jakmile se v tom clovek vic a vic hrabe.
    4] Clovek musi koukat na drop, co pada s jakym poctem der a ten se logicky ceni (nebo mit stesti v obchodu na bilou vec), je to soucast hry. A do 60 levelu se to da celkem v pohode sehnat. Nejdulezitejsi je mit dost hp na HC, def a resisty :D
    5] Pohled se muze zda na prd, ale ze by me delal nejake problem, to jsem si zatim nevsiml. U diabla II me to nevadilo a kupodivu me to nevadi ani tady. Ale asi je to osobni pohled.

Co me nejvice na teto hre mrzi je DESYNC, ktery je bezne u nekterych lokaci nebo bosu. Proste lagy, ktere nemuzete ovlivnit, zpusobi par smrti a to vas stve vic, nez kdyz vite, ze jste neco podcenili, equip, spatny nepritel, aj.
  • Veskoslav
    Pravda, že já chodím sám. Zatím jsem měl spíše smůlu na skupinu. Tohle má lépe vyřešené Diablo no:-X

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit