-
A právě proto že k postavě potřebuješ jistou rozvahu a že ji nemůže hráč jen tak splácat onebutton sekáním je ta hra pro dospělé. Rozvaha + přemýšlení dopředu, budování krok za krokem --> dospělé jednání. Jestli má mozek dospělé chování v 16ti letech a nebo ve 30ti, to už je jedno. To neurčuje věk. Proto je to pro dospělé, neznamená to že hra není pro 16ti leté hráče a nebo že se zaručeně bude líbit 30tníkům z indie scény.
-
Děkuji za radu *4* .
-
Tenhle slint určitě vyplodil dospělý člověk. Je to pro toho, koho bavi prodirat se tunama skilu. D3 pro lidi co na tohle kadi a chteji bez zdrzovani liskat nepratele. Tyhle kecy o dospelosti se rodi akorat v dementnich hlavach. Neni to o veku, ale o vkusu.
-
oproti diablu 3 je to bida, este ze je to free to play, inak by po tom ani pes nestekol
ale ked do hry pridaju dalsich aspon 800 skillov co pridavaju +5 base atribut, aby lolhardcorelol hraci mali o com rozmyslat a na com sa realizovat, tak to urcite bude lepsie *15* -
Navíc to tak trochu vypadá, že autor hrál hru už nějakou dobu nazpět....To že je po posledním velkém patchi postav 7 mu asi uniklo...A souhlasím s tím, že recenze je velmi povrchní...prakticky vůbec se nevěnuje funkci předmětů, barev socketů, linkování, používání skill gemů a supportů.
A jedna věc na obhajobu PoE...autoři z GGG sami od začátku tvrdí, že se jedná o hadrcore ARPG a v tomto smyslu je taky hra postavená...každý neuvážený krok při výběru skillu z passive tree se výrazně projeví na postavě...a na vyšších lvl pak nemáte skoro šanci s postavou řádně něco uhrát. Plný reset stromu neexistuje a sehnat orby na vrácení skill pointu není jednoduché. Proto je potřeba vývoj postavy opravdu velice dobře naplánovat a pamatovat i na kombinaci s předměty...např. vzhledem k resistance.
Další věc, na kterou autor trochu zapomněl pak jsou postihy za umrtí...a když na největší obtížnost je to 10% z experience, tak si třeba na 80 lvl hodně rozmyslíte jestli půjdete do soubojů po hlavě a zemřete nebo začnete taktizovat, lépe se pohybovat, zkusíte změnit vybavení, aktivní skilly, atd.
Ale každá hra má nějaké pro a proti a najde si své fanoušky.
By the way....u D3 jsem měl možnost zkusit jenom demo a neříkám, že mě to nebavilo...co se týká grafiky PoE a D3, tak každá vypadá jinak a jestli je některá lepší/horší...těžko říct, každému vyhovuje jiný styl. Snad jen u D3 mi v interiérech vadilo jakési opakování bloků, ze kterých byl dungeon poskládaný...u PoE se samozřejmě používá obdobný systém, ale nezdá se mi to tak okaté jako u D3.
...rád bych vyzkoušel D3 po novém datadisku....ale 2000,- za D3+datadisk jsou dle mého názoru možná trochu nadsazené...Snad se objeví D3+datadick za příznivější cenu... -
tedko hraju s kamosem - no, kdybych to mel hrat sam bez nej, tak to vydrzim maximalne 30 minut a konec - hrozne nudna klikacka o nicem
nudny q
akorat je dobrej ten velkej skill strom -
Právě v PoE se musíš zastavit a rozmyslet si talenty, itemy, ability. V Diablu máš minimum buildů, použitelných ke hře - jinak zdechneš a nehraješ.
-
Srandovní že nevím o žádné studii a nebo seriózní statistice věkového průměru u obou her. Asi máš nějaké informace které jsem nečetl. No a nebo jen blbě kecáš. Link na článek? Link na statistiky?
Dospělejší je to, že u PoE člověk musí přesně rozvrhnout postavu, talenty, kouzla, aby se někam dostal. Musí s postavou přemýšlet a věnovat se jí. U Diabla máš v podstatě u každé class efektivní 2-3 buildy, s lehkou obměnou jednotlivých run / pasivek. A kolikrát ani to ne. No a i equip si v PoE musíš vytvořit, vyrollovat staty, barvy socketů, linky mezi něma - v Diablu prostě jen čekáš na náhodu rollu.
Upřímně, Diablo 3 je dětská omalovánka s minimální možnou mírou seberealizace hráče. Tunelovka pro děti. -
naprosty souhlas uplne mi tam chybi ten nejvetsi tahak cely hry a tou jsou skilly/gemy jejich vylepsovani/linkovani ze support gemama atd....
-
pri vstupu k bossovi si vyhod vzdy portal, pokud jde dotuheho nebo dojdou flasky sup do portalu a pak zpet, ale todle reseni se vyuziva tak max na zaverecneho bosse cele hry, jinak zkus pouzit command na resync: /oos
http://pathofexile.gamepedia.com/Chat_Console -
jo ale do d2 jsem se dokazal ponorit, nejen kvuli tomu klikani ale atmosfere, pribehu, zavislosti na sbirani predmetu. V d3 z toho ostalo jen to klikani
-
A kupodivu to je presne naopak, D3 hrajou většinou dospely a PoE deti..PoE je hra zdarma, Diablo 3 hra za 1300..asi tak
-
Ještě v betě jsem se setkal s názorem, že PoE je Diablo pro dospělé. A tak bych to taky viděl.
-
Jo jenže já mam lagy jako prase, kvůli nim mě několikrát spadla hra ale zajímavé je
že ty lagy jsou tak brutalní jen u bosse *9* . -
ja hraju taky za templa s orientaci na magii a normalne jsem ho umlatil zbrani. trochu jsem tomu uzpusobil gemy a uplne na pohodu.
-
zda se nam to jako prispevek o hovnu
-
Hele kluci, a neni to jedno jestli je lepsi D3 nebo PoE? Porad to bude "akcni" bezmyslenkovity clickfest. *1*
-
Když chci napsat do Diabla 3 tak napíšu u odkazu s diablem 3 .
Já se ptám na PoE (tam sou totiž taky acty). -
Myslis v Diable 3 ?
-
Potřebuji poradit.
Jak mám porazit bosse 1 actu s templem při megasuperultra lagech ?
Předem děkuji za odpověď.