Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přátelé, kamarádi. Přeju všem příjemné Vánoce :)
    • lol, joe
    • http://i.imgur.com/8mvKhzV.jpg
      • Nic proti, ale santa at se jde bodnout, tady beru jeziska :)
        • Santo, ja jsem tady, nepotrebuju zadnou pseudopostavicku s cervenyma hadrama.. :)
        • vidim ze si pochopil obrazek, prudka inteligence detkovana
    • Veselé Vánoce *5*
  • poe jsem sice nehrál ale po zkušenostech z ruznych zahraničních for se neda verit ani zdejsim prispevkum a diskuterum kteri mnohdy zkritizují a odsoudi i docela kvalitní hru. vickrat se mi stalo že reference v zahraniči od hráču byli pozitivní, pak jsem nejakou hru vyzkoušel a byla super, kouknu sem a nizky hodnoceni a diskuze žumpa. tady je to asi nejaka moda hledat ve všem jen negativa
    • Hru jsem hrál, nebavila mě, přišla mi nudná a o ničem. Jsem tedy lhář a uvádím záměrně lživé informace?
    • vojtaruzek
      8 rozhodně není nízké hodnocení.
    • Jezisi, nemozes zacat ze "poe jsem sice nehrál"...
      Do p.ce, ludia co hru nehrali tu filozofuju pod recenziou od autora, co hral hru asi 30 min.
  • D3 a PoE se dají asi tak srovnávat jako BF a COD. Každýmu sedne něco jinýho. Já mám radši Diablo, ale věřím, že milovníci talentových stromů, pošmurnější grafiky a jistého old school nádechu si to určitě užijí :-). PS: Přiznávám, že jsem rozmazlený hráč moderními prvky a zjednodušováním :-)
    • Rozdíl mezi BFkem a CoDkem je dnes pouze již v tom, že BFko má větší mapy, techniku a lepší grafiku...jinak je gameplay dost podobnej...žádná taktika, žádný teamplay (pokud teda nepočítáte za teamplat to, když vám maník hodí lékárnu) jen zběsilé fragování...
  • Hele kluci, a neni to jedno jestli je lepsi D3 nebo PoE? Porad to bude "akcni" bezmyslenkovity clickfest. *1*
    • Právě v PoE se musíš zastavit a rozmyslet si talenty, itemy, ability. V Diablu máš minimum buildů, použitelných ke hře - jinak zdechneš a nehraješ.
      • V D3 mas milion buildu. Nemusis hrat ten nejprovarenejsi jak ovecka. Zvlast kdyz si muzes upravovat level mp... Ja dycky hral, co me bavilo.
        • Milion buildů, efektivní / hratelné dva. Obtížnost určuje equip a build - nic jiného. Něco jako dovednost a nebo vývoj postavy - nula, žádný vliv. Více lepšího equipu, více resistu / lifesteal / dmg --> vyšší MP. Efektivní build - vyšší MP.

Osobně chodím znuděný MP10, farma tisíců mobek a nic z toho. Jen loterie a nic jiného, žádný pocit ze hry. Mimochodem v betě za barbara je nejhranější build throw spear + magic earthquake + tornáda sprintu. Barbar bez melee, magic only.
          • No jesi sis na aukci nakoupil gear a ted znudene farmis mp10 s prstem v nose, tak to se nedivim, ze te to nebavi :D
            Za to hrat bez aukce na hc a postupne si zvysovat mp vlastni farmou, to uz je jiny kafe! To uz chce trochu fistrona bez hc aukcicky :P
            • Pořád to samé dokola, s tím že bez aukce farmíš dýl a spoléháš se jen an štěstí rollu, a MP jdeš o 2 menší úměrně k tvému equipu, aby jsi nezdechl. Žádná změna, žádná variace, žádná možnost seberealizace hráče.

A pozor, já gear nejdřív farmil stovky hodin, nafarmil stovky milionů goldů místo equipu a potom teprve koupil abych ten MP10 farmil. To je trošku rozdíl.
    • jo ale do d2 jsem se dokazal ponorit, nejen kvuli tomu klikani ale atmosfere, pribehu, zavislosti na sbirani predmetu. V d3 z toho ostalo jen to klikani
  • Hram D3 aj PoE. Podla nalady. PoE ma niektore jedinecne prvky, ktore ma zaujali. D3 ma tiez chitiloo, ale mohli to sppravit lepsie.
  • Dohrál jsem to dvakrát do konce na NEMESIS mód (Marauder lvl 62), pak jsem umřel při lagu. Je to fakt pěkná hra a nabízí z počátku mnoho možností, ale čím vyšší jste lvl tím více jsou souboje stylem jeden typ úderu a pití lahviček. Ale jak je napsáno na začátku hry. Kdo má rád grinding gear games, tak ten si zde opravdu přijde na své. Šperkování gearu je zde opravdu vymakané a dá se nad vhodnou volbou itemů, úpravách itemů a kombinací socketů strávit hektar času.

PS pro lamy: když chcete aby vám dropovaly epické itemy musíte nosit magic find gear:)
  • poe se samozřejmě nedá srovnávat grafikou ani zvukem nebo síťovým kódem, ale todle je neskutečně odfláknutá recenze, je to škoda protože Path of exile je daleko hratelnější než diablo a kdyby blizzard udělal podobné principy jako jsou v poe do d3, bylo by d3 konečně důstojným nástupcem diabla. Komu nevadí osuntělá grafika a semtam napíše do konzole /oos tomu se po pár hodinách dostane zajímavého překvapení v podobě linků v itemech, neskutečné spousty gemů, modifikovatelnost skillů a to ne jen tak povrchni jako je to v d3 ale v zásadě se třeba mění i range útoku atd. Modifikovatelnost skillu pomoci linkovaní, levelování skillů, hromada run dělající různé modifikace ala kostka v D2 a koncové generování map na high levelu v třetím diablu chybí at se to nekomu libi nebo ne. *3*
  • PoE hraji s přáteli pár týdnů a musím říct, že je to skvělá hra. Skill tree je dokonalost sama a proto není problém vytvořit z typického tanka třeba mága a nejlepší na tom je, že to nebude žádná lama, když si dáte práci s jednotlivými passivy. Když porovnám s Diablem 2, tak musím říct, že mě PoE baví o pár procent více. D3 jsem nehrál, tak nemůžu porovnat.
  • PoE jsem hrál, občas si ještě i zahraju, ale je to celkem nuda... prostě se mi nelíbí ten systém "financí" a ta hra mě nedokázala tolik vtáhnout. Navíc za hraju za witch a přijde mi, že zrovna na tohle povolání nevypadnou z creepů žádný itemy. Za celou hru (jsem lvl 27) jsem dropnul 1 dobrý item, celkem demotivující... hlavně když z creepů neustále padají nějaké meče nebo brnění :/ *13*
    • Veci muzes kupovat (bile od obchodnika) a upravovat aspon zakladnimi orby, jako je transmutation a alternation. Jinak postupem casu ti neco drobne. Taky nadavam, ze me nic nepada, ale kdyz to hrajes dostatecne dlouho a hlavne si udelas dobry build, tak se to dela snadno. Ne kazdy build je dobry na zacatek a tak nekteri delaji expici buildy a pak nasledne postavu predelaji.

Kazdopadne hra je idealni, pokud ji clovek hraje na hardcore (nebo i nyni nemesis), obchoduje s lidmi a snazi se nechcipnout :) Pokud umru, postava se prevede do Normalni ligy a tehdy vetsinou postavu mazem a zakladem novou :D
  • nemozem sa preniest cez zoom kamery. proste je mi to s tak velkym zoomom a malym vyhladom maximalne nepohodlne, tym padom sa do toho vobec nemozem pustit. pre niekoho (asi vasinu) banalita, prisposobia sa, ale ja nie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit